Ovis gumis lepedő

Üdvözlünk az ovis gumis lepedők között! Ezek a kiegészítők mind 100% pamutból készülnek, 60 x 120 cm-es és 70 x 140 cm-es méretekben kaphatóak. A gumis sarkaiknak köszönhetően könnyen fennmaradnak minden ágyikón. Minőségük miatt nem kell fájnia a fejednek, mint minden textíliánk, ezek is I. osztályú magyar termékek.

Hogy hogyan válassz? Érdemes a már meglévő ágyneműhöz illőt választani. A minta domináns színei alapján dönts, például egy Bing nyuszis - azaz leginkább fekete és piros - takaróhoz és párnához a sárga vagy a natúr árnyalat illik.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Mi a fontos lepedő kiválasztásakor?

Az ovis gyerekek napjai során az egyik legfontosabb pillanat az, amikor álomra hajtják a fejüket. Az, hogy milyen textíliák közé bújik be, nagyban befolyásolja az alvás minőségét. Ahhoz, hogy kényelemben pihenhessen, legjobb, ha 100% pamut közé vackolja be magát. 

Sajnos az alvásidő nem minden ovis számára szimpatikus tevékenység. A sok játék, a mesék, a futkározás mind sokkal izgalmasabban, mókásabban hangzanak, mint az uncsi alvás. Ez így van az óvodában és otthon is. Szerencsére néhány ügyes praktikával orvosolható a probléma.

Például amikor lepedőt keresel az otthoni hálószobába, nem egyszerűen az anyag minőségére kell odafigyelni. Egy 3-7 éves gyerkőc álmában, még igencsak sokat mocorog. Nem is csoda, hiszen ilyenkor lehetetlen kalandokat él át. Ugrál, úszik, mászik, sőt akár repül is. Ennek következményében pedig alatta a lepedő pillanatok alatt összegyűrődik majd. Ez pedig még a nagyobbacska gyerekeket is felkeltheti. A kényelmetlen fekvőhely senki számára nem kellemes.

A mi ovis ágyneműinknek minden sarkában erős gumi pihen, amelynek segítségével a helyén tud maradni, szépen kifeszítve. Így akkor sem fog elmozdulni, ha gyermeked egész éjjel ficánkol.

Hogyan válassz az ovis gumis lepedők közül?

A mi ovis gumis lepedőink esetében a minőség és a méret miatt nem kell aggódnod. A 60 x 120 cm-es és a 70 x 140 cm-es textíliák minden kicsi ágyára tökéletesen illeszkednek. Minden darab I. osztályú magyar termék.

A tökéletes árnyalat kiválasztása nehéz feladatnak bizonyulhat, hiszen az Eking-féle lepedők minden változata ellenállhatatlan. A legjobb, ha olyan színeket választasz, amelyek illenek a már meglévő ágyneműitekhez vagy a hálószoba domináns árnyalatához.

A pihe-puha, színes lepedőkből természetesen nem elég egyet beszerezned! A 3-4 évesek esetében időnként még előfordulhatnak balesetek éjjelente, így mi azt tanácsoljuk hogy 2-3 darabbal több lepedőt szerezz be a kicsinek, mint amennyi a szülői hálóban kell egy év leforgása alatt.

A tökéletes lepedő természetesen még nem garancia arra, hogy gyermeked szívesen bújik majd be az ágyba. Ehhez arra van szükség, hogy igazán jó programnak látszódjon az alvás.

Hogyan teheted szimpatikusabbá az alvást gyermeked számára?

Attól még, hogy egy szép színű lepedő van alatta kifeszítve, kisfiad/kislányod számára csupán kényelmesebbé, nem pedig érdekesebbé válik az ágy. Ha azonban olyan ágyneműt húzol fel számára, amely nem csupán kiváló minőségű, de kedvenc mesehőse is díszíti, biztosra veheted, hogy sokkal szívesebben mászik majd be esténként, sőt délután is a takaró alá. Ne feledkezz meg a meseolvasásról és a kedvenc plüssről se!

Óvodai textíliáink között nem csupán ilyen édes mintával díszített termékeket találhatsz, de minden olyan textíliát is, amelyre kiscsoporttól nagycsoportig szükségetek lehet. 

Ha pedig esetleg kérdés merülne fel benned kiegészítőinkkel vagy épp a szállítással kapcsolatban, nyugodtan felkereshetsz minket elérhetőségeink egyikén.