Táska/Hátizsák

Üdvözlünk az Eking varázslatos táskái és hátizsákjai között! A bölcsis, ovis és az iskolás gyerekek is megtalálhatják azt a kiegészítőt, amely ideális lehet a mindennapjaik során! A plüssök, az uzsonna, a kincsek, a tankönyvek, a füzetek mind elférnek ezekben. Minden táskánk és hátizsákunk kényelmes, praktikus, állítható vállpántos.

Kirándulás? Egy hétvégi séta? Tesióra? Olyan kiegészítőt kerestek, amely kisebb? Nos, ebben a kategóriában azt is találhattok! Mindezt az Ekingtől már megszokott mesés, különleges mintákkal! Mesehősökkel, állatokkal az egész tanév jókedvben telhet el.

A bölcsődés, az óvodás és az iskolás gyerek hátára is fel lehet adni egy, a korának megfelelő méretű táskát vagy hátizsákot, hogy magával vihesse a dolgait. A totyogók esetében természetesen ez még csupán a kedvenc alvós plüssét jelenti. A 3-6 évesekkel már érdemes egy kulacsot is beküldeni. Akik már iskolába indulnak el reggel, azok uzsonnával töltött dobozt, könyveket, füzeteket és tolltartót fognak eltenni a táskájukba a kulacs mellé, plüsstársat csupán kulcstartóként visznek magukkal.

Milyen a tökéletes társ?

Ezeknek a kiegészítőknek sok különböző feltételnek kell megfelelniük egyszerre. Egyrészt a szülők számára mindig fontos, hogy a pántok állíthatóak és párnázottak legyenek, illetve hogy minden elférhessen bennük. A gyerekeket ezek a tulajdonságok egyáltalán nem fogják izgatni, hiszen számukra az tesz tökéletessé egy kiegészítőt, ha a színe, mintája olyan, amely hozzájuk közel áll.

A legmegfelelőbb társakat persze itt nálunk találhatod meg oldalunkon. Az Eking-féle kiegészítők a szülők és a gyerekek minden elvárásának meg tudnak felelni.

Hogyan válassz táskáink és hátizsákjaink közül?

Az Eking varázslatával meghintett táskák mindegyike úgy készült el, hogy a gyerekek számára a viselésük igazán kényelmes legyen. Az ovis és az iskolás méretű darabokban minden elfér majd, amit a mindennapok során el kell pakolni. 

A bölcsis/óvodás kislányok és kisfiúk megtalálhatják nálunk azokat a kisebb méretű válltáskákat és hátizsákokat, amelyben kényelmesen utazhatnak a plüssök és a napi innivaló. Tornazsákjaink is várják már, hogy bekerülhessenek a kosaratokba, hiszen már a 3-6 éveseknek is van minden héten mozgás.

Na és az általános iskolások? Nos, nekik már edzés és osztálykirándulás is szokott lenni, amelyekre különleges kiegészítőket érdemes venni. Ezeknek igazán tágasnak kell lenniük, hogy minden elférhessen bennük. Természetesen a hátizsákokról sem feledkeztünk meg. Minden alsós (és bölcsődés és óvodás) megtalálhatja kínálatunkban a hozzá illő társat. Ebben azért vagyunk biztosak, mert nekünk az a legfontosabb, hogy kiegészítőink ne csak hasznosak legyenek, de olyan minta is díszítse őket, amelyek igazán közel állnak a gyerekekhez: mesék főszereplői, szuperhősök, édes állatkák, focicsapatok.

Mivel ezek éveken át társai lesznek a kicsinek, így azt tanácsoljuk, hogy ne egyedül, hanem közösen nézelődjetek!

Nem csak a táskák terén tudunk segíteni!

Itt az oldalunkon minden olyan kiegészítőt beszerezhetsz, amely a 3-14 éves korosztály számára elengedhetetlen a mindennapok során! 

Ha pedig bármivel kapcsolatban szükséged lenne egy kis segítségre, nyugodtan keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Ügyfélszolgálatunk munkatársai szívesen állnak rendelkezésedre ügyfélszolgálati időben! Fordulj hozzánk bizalommal!