Bosszúállók

A gyerekek imádják a hősöket. A Bosszúállók sorozatban a szuperhősök összefogásával végül mindig valami jó történik. Ebben a kategóriában azokat a termékeket találod meg, amiken a Bosszúállók filmek szuperhősei találhatóak. A gyerekeknek kellenek a példaképek, és ezek a szuperhősök megmutatják, hogy érdemes összefogni a cél érdekében, mert így legyőzhető a gonosz. A film azt is megmutatja, hogy mindannyian mások vagyunk, mindenkinek másban rejlik a “szuperereje”.

Nézd át a kategóriában található termékeket, és válassz valamit a kis rajongónak!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Ezen az oldalon ABC sorrendbe tettük mesehőseink közül a Bosszúállók film szereplőivel mintázott termékeket. Listázhatod ezeket népszerűség, ár név és felvitel szerint.

Néhány szó a Bosszúállókról

A Marvel Univerzum egy olyan kitalált világ, ahol a szuperhősök élnek. A szuperhős-sorozatot a korábbi Marvel-képregények ihlették, és több filmből is áll. A filmeket laza láncolat köti össze, a szereplők több filmben is megjelennek. A Marvel-sorozat nagyon sikeres lett, nézők millióit bilincselte a mozivásznak elé.

A Bosszúállók négy filmből áll. Az elsőt 2012-ben Bosszúállók címen mutatták be, a második epizódot Bosszúállók: Ultron kora címmel 2015-ben dobták a piacra, a sorozat harmadik filmjét Bosszúállók: Végtelen Háború címmel 2018-ban ismerhette meg a nagyközönség, a negyedik filmet pedig Bosszúállók: Végjáték címmel 2019-ben láthattuk a mozikban. Ez utóbbi minden idők legnagyobb filmes bevételét érte el. 

Kik a film főszereplői?

Szuperhősök tömkelegével találkozhattok ezekben a filmekben. Itt harcol a Vasember, Amerika kapitány, Hulk, Thor, a Fekete Özvegy, Sólyomszem, Hadigép, Hangya, Doktor Strange, Marvel kapitány, de szerepel benne Pókember és Darázs is.

Milyen Bosszúállók termékeket találsz webshopunkban?

Rengeteg terméket találsz a szuperhősök mintájával, ezért akár többféle eseményre is be tudsz nálunk vásárolni. Nem kell törni a fejedet, ha születésnap közeleg, vagy ha itt a karácsony. 

Iskolakezdéskor kattints is a webshopunkra és szerezd be a táskát, uzsonnásdobozt is Amerika kapitány jelével! A sulis alapcsomagban táskát, tornazsákot és tolltartót találsz, de ezeket külön-külön is megvásárolhatod. Az iskolára szintén kiváló választás az uzsonnásdoboz, ha megéhezne a gyermek, már veheti is elő a neki csomagolt finomságokat. Majd ihat a Bosszúállók kulacsából. Ha végzett, ránézhet a Hulkos karórára, hogy mennyi idő van még a szünetből. 

Eshet eső, fújhat a szél, ha nála van a szuperhősös esernyője, nem fog ázni-fázni. Sőt! Lehet, hogy még az esőfelhőket is elriasztja vele!

Ha étkezésre kerülne a sor, akkor tedd az asztalra a Bosszúállók tányéralátétet, és erre tedd a Bosszúállók tányért, poharat és evőeszközt, az evés is jobban fog esni ezzel a szettel!

Ha vége van a napnak, akkor sokkal könnyebb összepakolni a játékokat, ha a szuperhősök segítenek és egy játékdoboz áll a rendelkezésére. Összepakolás után jöhet a fürdés, a törölközőn Fáklya könnyen megszárítja, majd ugrás az Amerika kapitányos ágyneműbe! Legyen nála szuperhősös elemlámpa, amivel bevilágíthatja a sötét éjszakákat, és mivel a pizsamáján is szuperhősök vannak, valamint az éjszakai fényén is Pókember vigyáz rá, ezért soha nem kell félnie semmitől!

Vehetsz itt a gyermekednek díszpárnát, díszítheted a szobáját szőnyeggel és főzhettek együtt a szuperhősös köténykéjében.

A Bosszúállók lebilincselően izgalmas, mozgalmas filmek, biztosan nem fogsz rajtuk unatkozni. És megsúgunk neked egy jó hírt is: készül két újabb Bosszúállók epizód! Vásárolj meg mindenféle dolgot szuperhősökben, mert még sokáig fogsz tudni rajongani a Marvel különös világáért!