Gamer

Üdvözlünk gamer termékeink között! Ezek a kiegészítők, eszközök, csomagok, textíliák mind a videójátékok szellemében készültek, a legnagyobb gamereket is képesek levenni a lábukról! Ez a kategória az, amely a legtöbb alsós és felsős gyermeket érdekli! 

Nézz csak körül, biztosan találsz olyan dolgokat, amelyeknek hasznát vennétek otthon! Nem kell kétségbeesni, nem csupán a fiú gamerekre gondoltunk, de a csajokra is, sőt azok is találhatnak néhány kiegészítőt maguknak, akiknek nem a Fortnite vagy a Minecraft a kedvenc játéka.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Ki a gamer?

Gamernek nevezhetünk minden olyan gyerkőcöt, kamaszt és felnőttet, aki szabadideje javát videójátékok bűvölésével tölti. Legyen szó Minecraftról, Fortnite-ról, Simsről vagy más felkapott játékról, a videójátékokra nem szabad rossz szemmel nézni, drága anyukák és apukák! 

A videójátékok, ha nem töltik ki a gyerek mindennapjainak egészét, ha nem bébiszetterként használjátok, akkor igencsak pozitív hatással lehetnek a gyerekekre. Kikapcsolódást, elszakadást a valóságtól biztosítanak, egy olyan térben, ahol nem eshet bajuk. Természetesen érdemes kontrollálni a játékidőt 1-1,5 órára, persze csak miután kész a lecke. 

Mivel lehet igazán boldoggá tenni egy gamert?

Természetesen gamer cuccokkal! Mi lehetne jobb, mint olyan kiegészítőkkel, eszközökkel, textíliákkal körülvenni magunkat, amelyeket kedvenc elfoglaltságunk díszít? Legyen szó az ágyneműről, amely harsogja, hogy tulajdonosa gamer, vagy egy menő Minecraftos baseball sapkáról, amelyről csupán a többi játékos ismeri fel, melyik játékból is ismerhető ez a minta!

A különböző termékek, amelyeket itt nálunk találhatsz, bármelyik korosztályt képesek elkápráztatni, igen, még a kamaszokat és a felnőtteket is! Mi is lehetne menőbb, mint Minecraftos bögréből szürcsölni a reggeli kávét vagy az esti kakaót?

A gamer cuccok között találhatsz specifikusan általános iskolásoknak készült termékeket is, amelyeket akár a suliba is magukkal vihetnek. Gondolunk itt a hátizsákokra, poharakra, uzsonnás dobozokra, kulacsokra, tornazsákokra, na meg a menő zoknikra! 

Ha szeretnétek, hogy a gyerkőc szobáját is átjárná a gamer szellem, akkor érdemes az ágyára ehhez illő ágyneműt húzni. Összesen 4-5 ágynemű szett egyébként is elkél minden otthonban.

Jó lenne kiegészíteni a gamer cuccokat?

A fiad is oda meg vissza van a fociért? Esetleg a lányod a gamingen kívül él-hal az unikornisokért? Esetleg apával dúl a Star Wars-mánia? Vagy épp Harry Potter-lázban ég a család? Esetleg a videójátékok egyik legidősebb, ám határozottan minőségi játékáért, a Marióért van oda gyermeked? Megannyi mesehősös termékünk között ilyen eszközök is megtalálhatóak! 

Sőt, az Eking csapatának egyik fő célja, hogy mindig lépést tartson a gyerekek éppen aktuális kedvenc meséivel. Éppen ezért a termékek listája is folyamatosan bővül. Nálunk minden nagy kedvenc megtalálható, nem csupán gamer cuccok.

Legyen szó iskolás vagy óvodás gyerekről, a legszükségesebb dolgokat biztosan megtalálod nálunk. Gondolunk itt az oviszsákra, az iskolatáskára és benne a tolltartóra, az ovis ágyneműre vagy épp a karórákra. 

Gyermeked hálószobáját is felszerelheted egy-két dologgal, például mesés játéktárolóval és faliórával. Nézz szét nálunk, találd meg, ami még hiányzik otthonotokból!

Ha pedig kérdésed lenne

Ha a szállítással, a termékekkel vagy bármi mással kapcsolatban kérdés merülne fel benned, nyugodt szívvel keress minket, szívesen segítünk mindenben, válaszolunk bármilyen kérdésedre.