Baba játék

Megszületése után a kisbaba érdeklődő szemekkel figyeli a világot. Az anyaméh biztonságát, nyugalmát elhagyva egy új, izgalmas világ vár rá. A sok színes babajáték segítséget fog nyújtani neki a világ felfedezésében. 

A babának sokféle dologra van szüksége az egészséges fejlődése érdekében. A babáknak való termékek kategóriában számtalan hasznos kiegészítőt találhatsz a babaruházattól kezdve a mesefigurás ágyneműn keresztül a készségfejlesztő babajátékokig. Válogass kedvedre!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Az újszülött fejlődése

Amikor a babával hazaérkezik az anyuka a kórházból, akkor a kicsinek szinte semmi másra nincs szüksége, csak arra, hogy igénye szerint táplálják, melegben, tisztaságban tartsák, és szeretgessék, babusgassák. Azonban ahogy napról napra fejlődik, egyre jobban érdeklődik a világ dolgai iránt, és egyre több ingerre van szüksége. 

Hogyan játsszunk a babával? 

A legfontosabb, hogy sokat beszéljünk, énekeljük, meséljünk neki, hiszen így fejlesztjük a hallását, a szociális képességeit, és erősítjük a kötődését. Tegyél az ágya fölé zenélő játékot, ami segíti az elalvását. Amint elkezdi felfedezni a pici kezeit, adhatsz neki csörgőt. A színes, vidám játékok fejleszteni fogják a koordinációs képességeit is.

Néhány hónap múlva azt veszed észre, hogy már a komolyabb fejlesztőjátékok is érdekelni fogják. Megpróbálja egymásra tenni a poharakat, és érdekelni kezdik a formák és a színek. 

Játssz együtt a gyermekeddel! Bár ezekkel a játékokkal egyedül is remekül fog majd játszani, azonban szüksége van arra, hogy segíts neki a kezdeti időkben. Megtaníthatod neki a színeket, a formákat, segítheted beszédfejlődését. 

Webshopunk babajáték választéka 

A forgó, zenélő játékok sokáig lekötik a baba figyelmét és próbára teszik a mami idegrendszerét. Szerezz be többet, hogy ne legyen monoton a dallam. Választhatod a tukán zenélő játékot, a színes, zenélő gömböt, a játékkonzolt vagy a kürtöt. 

A baba első játékai közé tartoznak a csörgők. Széles választékot találsz belőlük oldalunkon. Az elefánt, maci, bagoly, labda, helikopter, dinoszaurusz, bogár, halacska, panda alakú csörgőkkel remekül el fogja tudni magát foglalni. Nyugodtan a szájába is veheti, hiszen ezek a csörgők bevizsgált, károsanyag-mentes termékek. 

A következő játéktípus a tologatós játékok arzenálja. Van ezekből nálunk mentőautó, bárány, víziló, zebra, oroszlán és hernyó. Ezek a játékok az egész test mozgását fejlesztik, hiszen kúszni, mászni kell a játék használata közben. 

A szem-kéz koordináció fejlesztésére az építőjátékokat ajánljuk. A színes, gumi építőkocka, a bagoly építőjáték, a baba piramis építőjáték, a dinoszaurusz építő, a hernyó, a tigris piramis építő kiváló minőségű játékok, és sokáig le fogják kötni a gyermek figyelmét. 

A kicsik imádnak pancsolni, ezért szerezz be többféle pancsolós játékot! Kínálunk pancsolós könyveket, víziló fürdőjátékot, tojás formájú fürdőjátékot, vödrös fürdőjátékot. 

A finommotorikus készségek kiválóan fejleszthetők a formabedugós játékokkal. Ezekből is többfélét találsz az oldalunkon. Lehet, hogy először nem fog sikerülni a formák megfelelő helyre illesztése, de ne engedd, hogy feladja gyermeked! Biztasd arra, hogy próbálkozzon bátran, segíts neki az elején, hogy láthassa, meg lehet oldani a feladatot! Ezzel is növelheted kitartási képességét és sikerélményekhez juthat. A készségfejlesztő játékokkal a gyermek korának megfelelő fejlődése biztosítható, valamint esetleges hátrányának leküzdésére is alkalmasak. 

Számtalan jobbnál jobb babajátékot találsz nálunk akár saját gyermeked részére keresel játékot, akár ajándékot szeretnél vásárolni. Ha a fenti babajátékok közül választasz, biztosan sikert fogsz aratni!