Zokni

Zokni

A zokni egy olyan kiegészítő, amelyet minden hűvösebb napon a lábunkra húzunk. Mi is és a gyerekek is. Azonban mindenkinek vannak olyan zoknijai, amelyeket valahogy jobban szeret a többinél. Amelyek valamiért különlegesebbek, mint a többi. Amelyek sokkal inkább élvezik a szeretetünket, mint a többi. A mintájuk, az anyaguk, a színük, vagy épp a melegségük miatt.

A mi oldalunkon található zoknik igazán különlegesek, hiszen mesefigurák vannak rajtuk! Minden gyerek imád olyan kiegészítőt hordani, ami nem csupán egyszínű, esetleg csíkos, hanem mintás! Ahogyan a felnőttek, úgy ők is szívesebben húznak ilyen darabokat a lábukra! 

Miért jobb a mintás, mesefigurás zokni?

Elsőre egészen értelmetlennek tűnhet, hogy ugyan miért kellene beszerezni a gyereknek mesefigurás zoknit, ha ugyanaz a funkciója, mint az egyszerű, egyszínű daraboknak? Nos kedves szülők, hadd kérdezzünk valamit! Ha a cipő eltakarja a zoknidat, mit veszel inkább fel, egy egyszínű, unalmas zoknit, vagy egy olyat, ami pöttyös, a kedvenc színeid vannak rajta, esetleg amin valami vicces vagy menő szöveg szerepel? Ha a válaszod nem az unalmas egyszínű zokni, akkor máris megtaláltad a választ! A vicces, mintás, színes zoknit a felnőttek is mind jobban szeretik, a gyerekek pedig egyenesen imádják!

Az óvodás és iskolás gyerekeknek sokáig minden a mókáról, a sokszínűségről, a mesékről szól, és akkor a legboldogabbak, ha mindig körülveszi őket valami, ami mesehősös. A táskájukon, a pizsamájukon, az ágyneműjükön, bármin és mindenen, amit magukkal hordanak. 

Van ám a mesehősös zokninak egy másik előnye is, ennek persze az anyukák talán jobban örülnek, mint a gyerkőcök. A mesehősös zoknik azért állnak közel az anyukák szívéhez is, mert ha a zoknikon ott mosolyog egy mesehős, a gyereknek szinte teljesen mindegy, milyen más ruhadarabot kell még felvennie. Így bele lehet bújtatni a legszebb, legcsinosabb, legvagányabb, legdivatosabb, legkényelmesebb ruhákba is, hiszen felhívva a figyelmét a zokni mintájára, lényegtelenné válik a fejecskéjében minden más. 

A mesehősös zokni ráadásul főleg az óvodások körében számít nagyon menő portékának! Az oviba nem lehet minden nap szuperhősnek, hercegnőnek, kalóznak, egyéb mesehősnek öltözve menni - hiszen erre ott van a farsang -, a mesehősös zoknival mégis magukon viselhetik kedvenc figurájukat. 

Hány mesehősös zoknira is lesz szükség?

Nos, mesehősök esetében a kevesebb néha több szabálya nem érvényes. Minél fiatalabb a gyerkőc, annál több ilyen zoknira van szükség. Oviban jó, ha minden napra ilyen jut, míg az idősebbek esetében már elég, ha minden második-harmadik napra jut egy-egy különleges zokni.

Oldalunkon sok más mesehősös holmit is találhatsz, nézd meg, hogy mik közül válogathatsz, amelyek gyermeked kedvenceivel vannak díszítve! Hidd el, nálunk mindent megtalálsz!

Hogyan válassz a zoknik közül?

Ha már egy ideje ülsz a képernyő előtt, és egyszerűen képtelen vagy eldönteni, mit szerezz be, mi tudjuk, mivel vethetsz véget ennek! A megoldás nagyon egyszerű! Hívd oda a gyerkőcöt! Hagyd, hogy ő válassza ki, milyen zoknit szeretne! Ezzel megtaníthatod, hogyan válasszon a lehetőségek közül, betekintést nyújthatsz neki - főleg a kisiskolások esetében -, hogy hogyan gazdálkodjon a pénzzel.

A legjobb az egészben azonban az, hogy a te válladról leveszi a választás terhét, ráadásul ezeket a zoknikat biztosan nagyon fogja szeretni! Hogy miért? Mert ezeket nem Te, hanem Ő választotta ki! Ez máris sokkal, de sokkal királyabbá teszi ezeket az egyébként is kényelmes, szép, minőségi zoknikat!