Mickey

Üdvözlünk itt, az Eking Mickey egeres kiegészítői között! Ezek aztán az igazi kisfiús termékek! Minden ovis kisfiú szereti körbevenni magát ezzel a mosolygós, magashangú, mindig vidám, bátor kis szereplővel! Mickey egér szerepelhet kulacson, ágyneműn, táskán, tolltartón, azaz mindenen, amit egy ilyen korú kisgyerek napi szinten használ. 

A termékek, amiket itt találhatsz, mind prémium minőséget képviselnek, sok-sok éven keresztül bírják a gyűrődést a sok traktor, dinó, versenyautó között, akár az iskoláig is elkísérhetik kisfiadat!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Mickeyt már nagyapáink is imádták, vajon hogy lehet még ma is nagy kedvenc?

Minnie és Mickey egér népszerűsége nem véletlen. Karrierjüket még 1928-ban kezdték, persze akkor még Mickeyn nem az ikonikus piros nadrág és sárga cipő díszelgett, amelyben ma minden gyerkőc ismeri, hiszen akkoriban még fekete-fehér filmek és mesék léteztek. Hiába telt azonban az idő, az egépáros népszerűsége nem csökkent. Mickey és barátnője újabb és újabb kalandokban vesznek részt azóta is. 

A szülők és a gyerekek is kedvelik ezt a két egeret és barátaikat. A felnőttek szívesen ültetik le ezek elé a programok elé a gyerekeiket, hiszen a párostól csak jó tulajdonságokat tanulhatnak a gyerekek. Őszinteséget, bátorságot, kedvességet, segítőkészséget. A gyerekek szívéhez persze nem a tanulságos történetek miatt állnak közel ezek a mosolygós karakterek. Ők a kalandok miatt imádják őket, a sok bonyodalmon, amin keresztülmennek egy-egy epizód alatt. A rossz persze mindig elnyeri méltó büntetését, míg a jók diadalittasan ünnepelnek. 

Mickeynek és barátainak van azonban egy még hasznosabb előnye!

Az óvodás gyerkőcök logikája igencsak egyszerűen működik. Mindig az az értékesebb holmi, amit olyan dolgok díszítenek, amelyeket kedvelnek. Az is biztos, hogy ami éppen a kedvenc mese, abból lehetőleg mindent is be kell szerezni. Ha ezt a két dolgot összekapcsolod, akkor szülőként könnyedén a javadra tudod ezt fordítani. 

Mik a legnehezebb dolgok, amelyekre egy anyukának vagy apukának rá kell vennie a gyerekét? Fürdetés, altatás, evés, terítés és rendrakás. Nos, ezekben mind képes segíteni Mickey! Hogy hogyan? Minden gyerkőc nagyra becsüli azokat a dolgait, amelyeket kedvenc mesehősei díszítenek. Ez azt jelenti, hogy szívesebben használja, óvatosan bánik vele. A terítést hamarabb megoldja saját Mickey egeres étkészletével, az egeres ágyneműben könnyebben alszik el otthon és az oviban is, főleg akkor, ha ez a kettő hasonlít egymásra, vagy ugyanolyan. A fürdetés is vonzóbb akkor, ha Mickey egeres törölköző várja őt utána, sőt az esti elpakolás a szobájában sem olyan nehéz, ha kedvenc mesehőse díszíti a dobozt, ahova a játékok mennek aludni. 

Mickeys termékekkel az ovi- és az iskolakezdés is könnyű az egérke támogatásával. Nézz csak körül a termékek között, szerezz be mindent, amire szükségetek lehet!

Mi van akkor, ha nem csak Mickey a nagy kedvenc?

Ha Mancs őrjárat és a szuperhősök, vagy épp a dinók is közel állnak fiad szívéhez, még ne menj sehova! Nézz körül a többi mesehős között és szerezz be mindent, amire csak egy igazi gyerekszobában szükség lehet!

Ha pedig némi segítségre lenne szükséged, mert kérdés merül fel benned valamivel kapcsolatban, nyugodtan keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Szívesen válaszolunk mindenre, hogy biztosan jó döntést hozhass! Természetesen, ha két termék között nem tudsz dönteni, mindenképp kérd ki gyermeked véleményét is, hiszen az övé lesz majd úgyis!