Szendvicsdoboz

A praktikus szendvicsdobozok segítenek megőrizni a hátizsákba, iskolatáskába pakolt szendvics épségét. Mivel pattintós a tetejük, a gyerekek egyszerűen fel tudják nyitni és visszazárni. A sok-sok mesehős közül ki tudjátok választani a kedvenceteket, és a szeretett mesehős meghozza a gyermek kedvét, hogy elővegye az elemózsiáját és jóízűen elfogyassza.

A szendvicsdobozok BPA-mentes műanyagból készülnek és légmentesen záródnak. Biztonságosan tárolható bennük az élelmiszer. A webáruházunkban megvásárolható uzsonnásdobozok közül némelyik modell rozsdamentes thermo tárolóval ellátott.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Elemózsia csomagolása dobozba

Az alufólia és a folpack nem igazán környezetbarát megoldás a tízórai csomagolásához. Mindenképpen olyan megoldás a jó, ami újra felhasználható, elmosható.

A higiénia és tisztaság manapság még fontosabb szempont, főleg a csoportos kirándulások alkalmával. Ha ötletes és higiénikus csomagolást szeretnél, akkor válaszd a konyhai kiegészítőinket.

Kétségtelen, hogy a tízórai becsomagolására a legalkalmasabb eszköz a szendvicsdoboz, amiben nem nyomódik össze az étel, nem potyog ki belőle.

A szendvicsdoboz nem csupán az iskolai tízórai szállítására alkalmas, hanem az iskolai és családi kirándulások alkalmával is szuperül lehet bele pakolni egészséges nassolni valókat, finom falatokat. A mérete ideális, elegendő hely van benne az ételnek, de mégsem foglal sok helyet a hátizsákban. 

Mesehősök a szendvicsdobozon

A gyerekek szeretik körülvenni magukat a kedvenc meséjük szereplőivel. Ha a hátizsákon és az iskolatáskán a szeretett mesehősük szerepel, akkor miért is hiányozna a szendvicsdobozról?

Ahhoz, hogy kedvet csinálj a gyerkőcnek a tízórai és uzsonna elfogyasztásához, szerezz be szuper szendvicsdobozt és kulacsot. Olyat, amin a gyermek kedvenc karaktere van, hogy biztosan elővegye és elfogyassza a tartalmát. A műanyag dobozok nem balesetveszélyesek és könnyűek is, praktikusabbak, mint az üvegből készültek.

Nálunk, az Eking oldalán óriási választék áll a rendelkezésetekre különböző színű és mintájú szendvicsdobozokból.

Mi kerüljön a szendvicsdobozba?

A tízórai és uzsonna ugyanolyan elmaradhatatlan részei a gyerekek napi étkezésének, mint a reggeli, ebéd vagy a vacsora. A tanuláshoz, sportoláshoz, különböző különórákhoz szükséges a megfelelő energiabevitel. A klasszikus nem hiányozhat a dobozból, a fehér kenyér helyett egészségesebb a teljeskiőrlésű kenyér, a szokásos vajat pedig helyettesíthetjük krémsajttal vagy zöldségkrémekkel. Fontos, hogy mindig kerüljön valamilyen zöldség a szendvicsbe, szezontól függően rakhatunk bele uborkát, paprikát, retket, salátát, paradicsomot.

A friss gyümölcs sem hiányozhat, a gyümölcsfogyasztás tökéletesen beilleszthető a köztes étkezésekbe. A zöldségek nemcsak a szendvicsbe kerülhetnek, hanem ropogtatnivalóként is megállják a helyüket, a sárgarépa, zellerszár, uborka csíkokra vágva, egy kis zöldfűszeres tejföllel finom és egészséges rágcsálnivalók.

Olajos magvakból szintén tegyünk mindennap a szendvicsdobozba. A kesudió, mandula, mogyoró, dió, tökmag tápanyagban gazdag és finom nassolnivaló, de arra ügyeljünk, hogy sótlan verziót válasszunk. A szendvicsdoboz megtöltése során bevonhatjuk a gyermeket is, mert az együtt elkészített és csomagolt finomságok így biztos elfogynak majd.