Bing

Csak nem Bing-lázban ég otthon a gyerek? Minden nap órákon át csak Binget, Kokót, Charliet, Pandót és Hoppityt kell nézni, különben összedől a világ? Nos, akkor üdvözlünk oldalunk azon részén, ahol kizárólag velük díszített termékeket találhatsz, olyan textíliákat és kiegészítőket, amelyekre minden óvodás gyerkőc mellett szükség van.

Ha a milliomodik plüss helyett inkább valami hasznosat szeretnél beszerezni, jó helyen jársz! Nézz körbe és szerezd be otthonra vagy az oviba azt, amire szükségetek van! Minden termék, amit itt találhatsz, természetesen minőségi kiegészítő, éveken át háztartásotok része lehet!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Ki az a Bing, és miért szeretik annyira a gyerekek?

Bing egy igazán realisztikusan megalkotott nyuszi. A gyerekek azokért a mesékért vannak általában oda, amikor óvodások, amelyek élethűen illusztrállják egy gyerkőc életét. Az a jó, ha a főszereplő hasonló dolgokon megy keresztül, mint ők, na meg ha neki is van egy legkedvesebb játéka. Na a Bing pont ilyen mese! Binggel és barátaival olyan dolgok történnek, amelyek minden gyerkőccel megesnek. Bújócskáznak, fogócskáznak, néha összekapnak és kibékülnek. Binget és Hoppityt, Kokót, Charliet, Pandót minden epizódban várja valami kaland. A mese részei nem hosszúak, ami megint csak gyarapítja a rajongói számát, hiszen a kisebb gyerkőcök nem tudnak sokáig koncentrálni.

Miért lehetnek hasznosak otthon a Bing nyuszis termékek?

Ha otthon Bing-lázban ég a gyerek, tulajdonképp két lehetőséged van. Vagy feladod saját elképzeléseidet arról, hogyan kellene kinéznie a gyerkőc szobájának és közösen telepakoljátok megannyi játékkal, vagy okosabb döntést hozol. 

A gyerekeknek “a kedvenc mese” gyakran változik. Éppen ezért nem érdemes mindenből figurákat, plüssöket és egyebeket beszerezni. A legnagyobb kedvenceket érdemes más formában az otthonotokba juttatni. 

Na de hogyan?!

  • Ágynemű: az otthoni textíliáknál nincs is jobb opció. Egyébként is szükség van néhány extra huzatra, miért ne lehetne ez olyan, ami a gyermekedet is boldoggá teszi?
  • Tányér, villa, kanál, kulacs: minden, amit evéshez és iváshoz lehet használni, jól jön otthon, ráadásul ezeket a gyerekek sokkal szívesebben használják. A Binges kulacs segíthet a megfelelő folyadékbevitelben, hiszen a kedvenc kulacsból még a sima csapvíz is finomabb.
  • Ruhanemű: legyen szó zokniról, sapiról vagy bármi másról, ha Bing nyuszi mosolyog rajta barátaival, biztos lehetsz benne, hogy gyermeked örömmel viseli majd.
  • Kiegészítők: fali óra, szőnyeg, játékos doboz és sok más, amelynek haszna is van egy gyerekszobában, sokkal jobb döntés, mint még egy figura.

Nem csak Bing-mánia van otthon?

Oké, mint már többször említettük, egy óvodásnak nem feltétlenül van egyetlen meséje, amelybe szerelmes. Szerencsére nálunk sem csak Bing nyuszis termékek találhatóak. Nézz csak körül! Nálunk minden kiegészítőt mesehősök díszítenek, így biztosak vagyunk benne, hogy bármelyik rajzfilm is legyen otthon épp a kedvenc, nálunk találni fogsz olyan dolgot, amelynek hasznát veszitek otthonotokban!

Természetesen a minőség miatt nem kell aggódnod, nálunk minden kiegészítő prémium minőséget képvisel.

Lenne néhány kérdésed? 

Nyugodtan keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Szívesen válaszolunk minden kérdésedre, legyen szó a termékekről, a szállításról vagy bármi másról!