Gyerekszoba

Gyerekszoba

Minden kisgyermek legnagyobb álma, hogy amikor belép a szobájába, az igazi varázslatos kuckó legyen. Egy igazán szép gyerekszoba berendezéséhez azonban szükség van néhány kiegészítőre! Olyan apró elemek ezek, amelyekkel a gyerkőc szobája igazi varázslatos birodalommá válhat!

Az alábbi termékekkel a gyerekszoba teljes hangulatát megváltoztathatod! Hogy mi a legjobb az egészben? Hogy minden kiegészítőn a kicsi kedvenc mesehősei mosolyognak majd vissza rátok! Nézz körül, és találd meg a tökéletes kiegészítőket!

Melyek egy gyerekszoba elengedhetetlen kiegészítői?

Vannak olyan dekorelemek, amelyekkel egy szoba hangulata megváltoztatható. Ha jártál már oldalunkon, biztosan észrevehetted, hogy nálunk bizony mindent mesehősök díszítenek. Hogy miért? Mert szerintünk minden otthonban szükség van némi varázslatra! Ahol kisgyermek is lakik, ott bizony elengedhetetlen néhány olyan kiegészítő, amelyen a gyerkőc kedvenc mesehősei mosolyognak.

Ha nem szeretnéd teletömni a gyermeked szobáját a különböző karakterek plüsseivel, akkor érdemes a szemed fényével kompromisszumot kötnöd! Ő lemond a plüssökről, cserébe a falióráján, játéktárolóján, palackján, lámpáján, szivacs puzzle-ján kedvenc karakterei szerepelnek majd. Egy kis rábeszéléssel ez minden gyerkőc számára tökéletes ajánlattá válik. 

A legtöbb gyerkőc szobája telis-tele van különböző játékokkal. Gyakorlatilag kisebb hadsereg sorakozik a szobájában, nemde? Nos, ezeket a hatalmas hadseregeket esténként aludni kell küldeni. Az unalmas dobozok helyett azonban tegyétek el inkább a játékokat olyan tárolókba, amelyeken mesehősök vannak! Nálunk nagyon sok különböző mesefigura díszíti a termékeinket, így szinte lehetetlen, hogy ne találj valamit, amin ne szerepelne a gyereked kedvence is! 

Akár óvodás, akár iskolás gyerekről van szó, egy gyerekszobában szükség van egy faliórára. Az ovisnak azért, hogy szépen lassan megtanulja leolvasni, mennyi az idő, az iskolásnak azért, hogy mindig tudja, hány óra van. Azért, hogy egy kicsit fel tudjátok dobni a szobát, érdemes inkább olyan órát beszerezni, mint amilyet nálunk is találhatsz!

Minden gyerekszobának két dolog áll a középpontjában: a kicsi ágya és a szobában elterülő szőnyeg. Utóbbiban rejtőznek még fel nem fedezett lehetőségek is, hiszen ha puzzle formában kerül a földre, az egyszerre lehet a szoba dísze és egy mókás játék a gyerkőc számára. 

Ne feledd, a gyerekszobába kerülő kiegészítők azért is nagyon ötletesek, mert ezekkel sok különböző mesehős kerülhet be a szobába! Így aztán teljesen ki van zárva, hogy esetleg a legújabb kedvencet ne tudnád becsempészni a szobába! 

Minden rossz álom elűzője

Rengeteg gyerek fél elaludni a sötétben. Félnek a szekrényben lakó szörnytől, az ágy alatt megbúvó rémtől, attól a valamitől vagy valakitől, aki a sötétben leselkednek rájuk. Azért, hogy ezt a félelmet el lehessen kergetni, érdemes a szobába néhány különleges lámpát beszerezni! Az éjszakai fény lehet a legpraktikusabb, hiszen ez apró, ám megnyugtató fénnyel boríthatja be a gyerkőc szobájának környékét. Jó, ha esetleg a kicsi éjjeli szekrényén pihen egy zseblámpa is, ezzel ugyanis akár az éjszaka közepén is belevilágíthat a szobára telepedett sötétségbe, hogy ő maga bizonyosodjon meg róla, sehol sem rejtőzik szörny! 

Ha megtetszett valami, ne habozz ráklikkelni a megrendelés gombra, házhoz szállítási lehetőségeinkkel rövid időn belül már kézhez is kaphatjátok a kiválasztott termékeket!

Hozd mesés hangulatba a gyerekszobát, hogy gyermeked örömmel töltse ott az időt. A Disney faliórának vidám, élénk színe van, ami nem csak mutatós, hanem rendkívül hasznos is. Az órák számlapja kedvenc mesehőssel van mintázva, így segít a gyors és könnyű óra járás megtanulásában. A játékok tárolására egy, de inkább több szuperhősös játéktárolóra is szükség van, hiszen így megtanulja a rendet, és biztos nagyobb kedvvel szedi össze a játékait a lurkó. Ha kislányod vagy kisfiad szeret sok időt a földön tölteni, játszani, akkor nem hiányozhat egy mesefigurás készségfejlesztő habtapi sem, melyek könnyedén illeszkednek egymáshoz, puha és biztonságos felületet biztosít a kúszó-mászó kisgyereknek. Ráadásul rendkívül szórakoztató, szét és összerakható játék is egyben. Elengedhetetlen kellék a lefekvésnél egy jól megválasztott mesehősös éjjeli fény, asztali lámpa, zseblámpa vagy akár csillámos lámpa.Természetesen nem csak olyan gyerekeknek, akik félnek a sötétben, hisz egy kellemes félhomály nagyon hangulatos, barátságos, megnyugtató és tudja, hogy kedvence vigyázza az álmát. Lakástextil kategóriánkban találsz további kiegészítőt, amivel még varázslatosabbá tudod tenni a birodalmat. Megtalálod gyermeked kedvenc rajzfilmes ágyneműhuzatátágytakaróját, polár és plüss meleg takaróját, 100% pamut törölközőjét, párnáját. Disney MARVEL Nickelodeon márkázott Mesehős termékek széles választéka, akár ingyenes kiszállítással, állandó akciók. 

 

Legkeresettebb mesehősök: Mancs Őrjárat, Minnie egér, Jégvarázs 2, Jégvarázs, Peppa malac, Bing, Verdák