Gyerek divat és kiegészítők

Gyerekdivat és kiegészítők

Minden kisfiú és kislány szeretne hasonlóan öltözködni, mint a szülei. Ez leginkább a gyerekeknek készült divatos kiegészítőkben szokott megjelenni! Ha apa órát hord, hát a kisfia is órát szeretne majd, míg ha anya nyakláncot, karkötőket vesz fel nap mint nap, ő is azt szeretne. Ennek a hatalmas gyermeki igénynek a teljesítésében szeretnénk minden szülőnek és rokonnak segíteni!

Lentebb találhatsz perselyt, puzzle-t, ékszertartó dobozokat, napszemüvegeket, pénztárcákat, karórákat, esernyőket és ékszereket is. Természetesen mindegyiket gyermeked kedvenc mesehősei díszítik! Találd meg a gyermekedhez leginkább illő kiegészítőket!

Milyen divatos gyerekkiegészítőkre van szükség minden háztartásban?

Egy gyerekkel színesített háztartásban mindig szükség van kiegészítőkre. Természetesen esetükben érdemes mesehősökkel díszített darabokat választani! Nálunk sok más hős mellett találhatsz Mancs őrjáratos, Minnie és Mickey egeres, Jégvarázsos, Peppa malacos, Verdás, Star Warsos kiegészítőket is! 

Mik azok a kiegészítők, amelyekre a gyerekek vágynak? Nos, vannak olyan kivitelek, amelyeknek minden kisgyerek örül. Ilyenek például a mesehősös puzzle-ök! Ezekkel órákon át el tud játszani a gyerek, sőt remek szórakozás lehet akár a barátokkal, tesókkal, sőt szülőkkel is. Az elkészült puzzle-t be lehet akár keretezni és feltenni a falra, ezzel plusz dekort adva a szobának! 

Legyen szó óvodás vagy iskolás gyerkőcről, esernyőre és napszemüvegre minden kicsinek szüksége van! Ha ezeken is a kicsi kedvenc karaktere mosolyog, az csupán még közelebb hozza az adott eszközt a gyerkőchöz. 

Egy kislány esetében persze kihagyhatatlanok az ékszerek és az ezeket biztonságban tartó dobozok! A nálunk kapható ékszerek igazán gyerekeknek való darabok, amelyeket akár az oviba, akár a suliba hordhat a kisasszony! 

A nagyobb gyerekeknek, akik már iskolába járnak, bizony szükségük van még néhány kiegészítőre! Az iskolások ugyanis általában már kapnak némi zsebpénzt a szüleiktől! Ezt persze érdemes pénztárcában és perselyben tartani. A pénztárca az osztálykirándulásokon válik igazán hasznossá, hiszen az utazás során minden gyerkőc szeret venni magának valamit. Perselyeket már régóta használunk. Hogy miért? Mert már a legkisebb gyerkőcök is szeretik gyűjtögetni azokat a földreesett 10-20-50 forintokat! Fontos minél korábban megtanítani a gyűjtögetés fontosságát a kicsiknek, így ahogy egyre idősödnek, úgy kezdik majd el becsülni a pénz értékét.

Hasznos, szép és minden iskolásnak kötelező eszköz. Mi az?

Eláruljuk, a karóra az! Egy szép, mesehőssel díszített karóra nagyon fontos minden iskolás életében. Az iskoláskorú gyerkőcök már megannyi szakkörre járnak, szeretik tudni, mikor jönnek értük a szüleik, ezt pedig csak akkor tudják ellenőrizni, ha van egy óra a kezükön! Itt az oldalunkon digitális és hagyományos órákat is találhatsz, előbbiek a kisebbeknek, utóbbiak inkább a nagyobbacska gyerekeknek valók! 

Az óra leolvasása nagyon fontos, megszerzendő tudás. Ennek megtanulására azonban motiválni kell a gyerekeket. Mivel mással lehetne jobban ösztönözni őket, mintha megígérjük nekik, ha le tudják olvasni a “nagy óráról”, hogy hány óra van, kaphatnak egy olyan karórát, amelyről a kedvenc mesehősük mosolyog vissza rájuk?

Gyerekdivat és kiegészítő kategóriánkban mindent megtalálsz, amire gyermeked csak vágyhat. Disney és mesefigurás kiegészítőket és rengeteg ajándéktárgyat találsz. Szülinapra, névnapra, vagy ha a kislányodat, kisfiadat szeretnéd meglepni, akkor jó helyen jársz. Karórák, pénztárcák, ékszerek, ékszerdobozok, hajcsatok, napszemüvegek, esernyők, puzzle egyéb termékek között válogathatsz, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot. Mint tudjuk, a gyerekek rajonganak az olyan holmikért, amin kedvenc mesefigurájuk szerepel, és nagyon büszkék ezekre a holmikra. Azt sem bánnák, sőt imádnák, ha mindenhol kedvencükkel találkozhatnának. Nézz körül lakástextil kategóriánkba, és lepd meg gyermeked, egy mesehősös ágyneműhuzattal, pihe-puha takaróval, törölközővel, vagy párnával is, amit nálunk család-barát árakon tudsz megvásárolni.

 Disney MARVEL Nickelodeon márkázott Mesehős termékek széles választéka, akár ingyenes kiszállítással, állandó akciókkal!

Gyerekdivat és kiegészítő kategóriában az alábbi termék kategóriák közül tudsz választani:

  • Persely
  • Puzzle
  • Ékszertartó doboz
  • Ékszer/karkötő/hajpánt
  • Napszemüveg
  • Pénztárca
  • Karóra
  • Esernyő

 

 Legkeresettebb mesehősök: Mancs Őrjárat, Minnie egér, Jégvarázs 2, Jégvarázs, Peppa malac, Verdák, Star Wars