Minnie

Légy üdvözölve az Eking Minnie egeres termékei között! Ezek aztán az igazán csajos kiegészítők! Ovisoknak, iskolásoknak egyaránt ajánljuk őket. Van itt minden, ami csak kellhet egy háztartásban: ágynemű, étkészlet, kulacs, tolltartó, lámpa és még folytathatnánk a sort. Itt mindent is megtalálhattok, ami a gyerekszobában, az oviban, a konyhában, a nappaliban, az iskolában kellhet!

Minden termékünk természetesen prémium minőséget képvisel, akár hosszú éveken át használhatsz minden itt található textíliát és eszközt! A választáshoz kérd ki akár kislányod véleményét is!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Minnie már több évtizede a kislányok legjobb barátja, de miért?

Minnie egér minden kislány szívébe hamar belopja magát. 1928 óta van képernyőn, piros pöttyös ruháját azonban jóval később kapta meg, hiszen első megjelenésekor csupán fekete-fehérben csodálhatták a gyerekek. Ikonikus magas egérke hangját immáron négy különböző magyar hang is megszólaltatta.

Minnie és barátja, Mickey mindig izgalmas kalandokba pottyannak, hol közösen, hol külön, igazi kis tanmesékkel szórakoztatva kicsiket és nagyokat is. A gyerekek nagyon szeretik nézni őket, ez nem meglepő, hiszen a páros a Disney rajzolók tollainak alkotása. Minnie igazi csajos egérke, kistáskájával, változatos egybe ruháival, színes rúzsaival, na meg magas sarkújával, a masnival a fején megannyi kislányt inspirál, viselkedésével pedig megértésre nevel minden gyerkőcöt. Minnie és Mickey kalandjai elé minden szülő szívesen ülteti le szeme fényét.

Nálatok is tombol a Minnie-mánia?

Ez nem meglepő! A legtöbb kislány, amikor elkapja a Minnie-láz, arra vágyik, hogy a lehető legtöbb helyen jelenjen meg a figura. Ha rajtuk múlna, persze minden egyes egeres terméket beszereznének. Szülőként ezt nem biztos, hogy meg szeretnéd neki engedni. Ez teljesen természetes. Webáruházunk termékeivel úgy tudod elvarázsolni lányodat, hogy közben nem egy újabb felesleges holmit veszel. 

A mi termékeink között olyan eszközök és textíliák kaptak helyet, amelyeket a mindennapok során ovisok és iskolások egyébként is gyakran használnak. Ilyen például az ovis csomag és az ágynemű, de akár az étkészlet vagy a tolltartó is. 

Miért hasznosak a Minnie termékek? Nos, hadd tegyünk fel neked néhány kérdést, mielőtt válaszolnánk. Nektek is gondot jelent még a megterítés? Szemed fénye nem szívesen issza meg azt a minimális mennyiségű folyadékot? Az oviban problémás a délutáni alvás, pedig az óvó nénik mindent megtesznek a cél érdekében?

Ha ezek közül akármelyikre is igen volt a válaszod, van egy jó hírünk! Az itt található eszközök segíthetnek! Minden ovis és iskolás szívesebben használ olyan dolgokat, amelyeket kedvenc mesehőse díszít!

A délutáni alváshoz egy plusz tippünk azért van: otthon és az oviban ugyanaz a Minnies ágynemű legyen (vagy egy hasonló), ez segít az ovit otthonosabbá tenni, így az elalvás sem lesz már olyan nehéz.

Ha nem csak Minnie a kedvenc

Esetleg Minnie mellett Szófia, A kis hableány, Hamupipőke, Mása, esetleg cica, unikornis, kutyus, paci vagy Marie cat is kislányod szíve csücske, akkor ne menj még sehova! Megannyi mesés termékünk között válogathatsz még kedvedre! Ne feledd, sokkal jobb hasznos termékeket beszerezni, mintha újabb figurák, babák, egyebek kerülnének az egyébként is népes játékhadsereg sorai közé.

Ha pedig esetleg kérdésed lenne a szállítással, a raktárkészletünkkel vagy épp a termékek egyikével kapcsolatban, nyugodtan keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Szívesen válaszolunk mindenre, segítünk akár a választásban is.