Számok és Betűk

Amikor partira készülünk, sokféle kiegészítő beszerzéséről kell gondoskodnunk. Fel kell díszíteni a lakást vagy a buli helyszínét, be kell vásárolni, szükség van harapnivalóra vagy akár komplett ételsorra. Ha születésnapot ünneplünk, akkor ne felejtsük el a tortát sem. A tortára gyertyát tehetünk, ami többféle anyagból is rendelkezésre áll. Míg korábban csak viasz anyagból voltak a számok és betűk, addig ma már lufiból is gyártanak tortára való számokat.

Hatalmas választékkal állunk rendelkezésedre a számgyertyák, szám- és betűlufik tekintetében, böngéssz és keresd meg a kedvenc színét az ünnepeltnek.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A fólia lufik nagy népszerűségnek örvendenek. Felhasználási területük nagyon széles, szinte minden eseményhez találhatsz odaillő lufit. Partykellékeink egy jelentős részét képezik a fólialufik, melyeket nemcsak alakzatokat, de számokat és betűket ábrázoló változatban is megvásárolhatsz.

Milyen eseményre vihetünk lufit?

Ma már egy ballagást el sem tudunk képzelni a hatalmas fólialufik kavalkádja nélkül. Ahogy vonulnak a fiatalok, egy izgalmas, színes látványt nyújtanak a vendégek számára. Egy leánybúcsún is alapfelszerelés a vicces lufi. Ha születésnapot ünneplünk, akkor vásároljunk számos és betűs lufikat.

Milyen fajta számok és betűk vannak a weboldalunkon?

Emlékszel még, Gombóc Artúr mit mondott a csokikról? Jöhetett neki a kerek csokoládé, a szögletes csokoládé, a gömbölyű csokoládé, a lapos csokoládé, a tömör csokoládé, a lyukas csokoládé, a csomagolt csokoládé, a meztelen csokoládé, az egész csokoládé, a megkezdett csokoládé, és sorolhatnánk még napestig. Na pontosan ugyanígy vagyunk mi a betűs és számos lufijainkkal.

Találsz nálunk fehér lufit, fekete lufit, rózsaszín lufit, kék lufit, arany lufit, szivárvány lufit, rose gold lufit, silver lufit, mickey lufit, csillámos lufit, óriás lufit, közepes lufit, kicsi lufit, talpas lufit, pálcikás lufit, héliumos lufit, levegős lufit, és bizony ezt is sorolhatnánk napestig.

A fólialufik fajtái

A fólialufikat többféle méretben, 0-9 számokban, sokféle betűben találod meg webshopunkban. Alapvetően kétféle változatot találsz. Az egyiket meg lehet tölteni héliummal is vagy levegővel, a másik típust pedig csak levegővel.

A héliumos változatok levegővel és héliummal is tölthetőek, önzáró szeleppel vannak ellátva. A levegős változatok feltöltés után hegesztést igényelnek. Pálcát és pálcatartót külön tudsz hozzájuk vásárolni.

Árusítunk olyan léggömböt is, amelyet gyertya helyett tehetsz a tortára. Ezek a lufik tartalmazzák azt a leszúró rudat, amivel a tortára tudod a számot rögzíteni.

Gyertyáink

Számgyertyákból is széles választékkal rendelkezünk. Korosztálytól függően is tudsz válogatni, a legkisebbek tortájára kiváló választás valamilyen figurás gyertya. Ezekből találsz nálunk elefántosat, majmosat, zsiráfosat és oroszlánosat. Nagyon mutatós a csillagos gyertyánk, amely igazi partihangulatot szimbolizál. Pöttyös tortagyertyáinkat minden számban meg tudod vásárolni, több szám vásárlásával bármilyen életkort ki tudsz rakni.

Nagyon elegáns a gold/arany számgyertya, ezeket elsősorban felnőttek, tinik tortájára ajánljuk. Pink sorozatunk kislányok tortáját fogja feldobni.

Vannak fix számaink, ezek a fontosabb életkorokban érhetőek el, kapható belőle 18, 30, 40 és 60-as változat. Ezeken kívül a szivárvány minden színében kínálunk gyertyákat akár tarka változatot keresel, akár egyszínűt. Az egyszínű színes gyertya gyönyörű csillámos bevonattal készült.

Ha már minden készen áll a partira, ne feledd a szám- és betűgyertyát sem! Válaszd ki a neked tetszőket, tedd a kosaradba és érezd jól magad!