Ovis derékalj

Légy üdvözölve az Eking ovis derákaljainak hatalmas választékában! Ezek a kiegészítők igazán fontosak minden oviban! Ez az a textília, amely kényelmessé teszi a délutáni alváshoz az ágyikót. 

A színek és minták között könnyedén találhatsz olyat, amely tetszeni fog gyermekednek! Ha már beszereztél tőlünk ágynemű szettet, de nem találsz ugyanolyan mesefigurás ovis derékaljat, akkor érdemes valamelyik monokróm darabot választanod.

Minden kiegészítőnk 100% pamutból készül, vatelin töltettel, a sarkakon gumival, amikkel rögzíthetők.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Az ovisok alvását nagyban befolyásolja a jól kiválasztott ovis derékalj

Az óvodai ágyikók sajnos nem a kényelmességükről híresek. Egy jól kiválasztott kiegészítővel azonban egészen pihe-puhává lehet varázsolni őket. A mi textíliáink vatelinnel töltöttek, így erre a feladatra tökéletesen alkalmasak. Minden ovis derékaljunk sztenderd méretű (130 x 56 cm), a sarkakon gumival, amelyekkel könnyen rögzíthetőek. Első osztályú termékek, azaz akár éveken át lehet őket használni! 

Ahogyan minden más ovis kiegészítőt, úgy ezt is úgy érdemes kiválasztani, hogy a gyerkőc kedvenc színe, állata vagy mesehőse díszítse. Minden ágyneműhöz könnyedén fogsz tudni találni itt olyan ovis derékaljat, amellyel összepasszol. Ha nem találnád pontosan ugyanazt, akkor sem kell kétségbeesni. Egy ovis ágyikó akkor is aranyos, ha két különböző minta van rajta. Ha ez esetleg zavarna, akkor azt ajánljuk, hogy válassz egy egyszínű derékaljat.

Ezeknek a kiegészítőknek nem csupán a gyerekek igényeit kell kielégítenie. Az óvó néniknek és dadusoknak nem generálhatnak problémát. Azzal tudod megkönnyíteni a feladatukat, ha olyat választasz, amely nem akadályozza meg, hogy az intézmény ágyait egymásra lehessen pakolni. 

Azoknak a szülőknek pedig, akiknek még csupán kiscsoportos a gyermeke, azt ajánljuk, hogy legalább kettő kiegészítőt szerezzenek be (akár ugyanolyat), hiszen ebben a korban még nagyon gyakran előfordulhatnak balesetek az ágyban.

Mire van még szükség az oviban?

Szeretnénk neked segíteni a szeptemberi rohanásban! Íme egy lista azokról a kiegészítőkről, amelyeket mindenképp be kell szerezni az óvoda kezdete előtt az ovis derékalj mellé!

  1. Ágynemű: Ahogyan az ovis derékalj, úgy az ágynemű is jelentős szerepet játszik abban, milyen könnyen tud elaludni a gyermeked. A sikeres szundiidőhöz hozzájárulhat, ha az otthoni és az óvodai ágyak hasonlítanak egymásra mintájukban és illatukban. Tehát otthon mosd ki és ugyanaz a mesehős mosolyogjon mindkettőn.
  2. Ovis zsák: Ebbe fog belekerülni minden, ami az övé. Többek között a fogmosó holmi, na és az alvós plüss is.
  3. Tornazsák: Ne felejtsétek el hazavinni és kimosni minden héten! Hogy minek kell belekerülnie, arról az óvó nénik biztosan fognak küldeni egy üzenetet az ovikezdésig.
  4. Egyéb kiegészítők: Ilyen a hátizsák, amibe mindent belepakolhat gyermeked, amit magával akar vinni. A kulacs, amibe tea vagy víz kerül azért, hogy igyon napközben is. Kirándulásokra pedig ne felejtsd el bepakolni egy dobozba az uzsonnát!

Természetesen az oldalunkon minden óvodai textíliát megtalálhatsz, ráadásul összeillő mintával, így gyermeked mindig könnyen megtalálhatja a saját dolgait. Ha elvesznél a sok opció között, nézz körül blogbejegyzéseink között! Ezekbe mind olyan, már bevált praktikák kerülnek, amelyekben megbízhatsz.

Kicsit elvesztél?

Ha pedig esetleg kérdés merült volna fel benned, keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Szívesen válaszolunk mindenre termékeinkkel vagy akár a szállítással kapcsolatban is!