Baba termékek

Egy kisbaba érkezése hatalmas öröm az egész család, rokonság, barátok részére. A szülők már a várandósság alatt igyekeznek beszerezni minden fontos dolgot a kicsinek, de a megszületése után is jócskán akadnak még megvásárolandó dolgok. Ha ajándékot keresel, akkor a babatermékek kategóriában olyan dolgokat találsz, amikkel örömet okozhatsz a szülőknek és a babának is.

Ha a saját gyermekednek keresel ajándékot, akkor is jó helyen jársz, rengeteg dologgal várunk, válogass kedvedre a különböző kategóriák között. Babaruhát és ágyneműket is kínálunk a kicsiknek.

A baba etetéséhez-itatásához szükséges babatermékek

A gyerekek imádják a színes mesefigurákat, vásárolj olyan cumisüveget, itatópoharat, étkészletet, amin kedvenc mesefigurája mosolyog rá! A baba első étkészletét is megvásárolhatod, ami mélytányért, lapostányért és poharat vagy mélytányért és kanalat tartalmaz. Találsz utazó étkészletet, ami nagy segítség, ha útra kelsz a babával, mivel egy praktikus tokba tudod helyezni a kanalakat.

Cumizzon-e a baba?

Eltérő erről a kérdésről a közvélekedés, azonban általánosságban mindenki egyetért azzal, hogy a cumi jobb megoldás, mintha az ujját szopná a baba. Az állandósult ujjszopás következtében a baba állkapcsa, növekvő fogai eldeformálódhatnak, míg a modern, fogszabályozós cumik tekintettel vannak az íny, szájpadlás, fogak fejlődésére, és igazodnak a baba szájüregéhez. Nálunk ilyen cumikat találhatsz.

Babarágókák

A fogzás beindulásakor a gyermek ínye megduzzad, fájdalmassá válik, és a fogacska áttöréséig ez a fájdalom állandósul. A legegyszerűbb és leggyorsabb fájdalomcsillapítási mód, ha minőségi babarágókát adsz a gyermeknek. Ezzel igény szerint masszírozhatja a fájó területet, ezzel is segítve a fog kibújását. A rágókát akár hűtőbe is helyezheted, mert a hideg eszköz hűti a gyulladt ínyt. Számtalan formájú és színű modell közül választhatsz ebben a kategóriában. 

Babajátékok

A különböző korú gyermekeknek különbözőféle játékokra van szükségük. Az egészen kicsiknek vásárolj csörgőket, a néhány hónapos babának pedig már nyugodtan választhatsz a készségfejlesztő játékokból. A pancsoló játékokat minden gyermek szereti, nálunk többféle pancsolókönyv és fürdőjáték található.

Takarók a babának

A Disney-mintás, pihe-puha wellsoft plüss takaró minden baba kedvence lesz! Minnie, Mickey egér és Micimackó csak arra vár, hogy betakargassa babádat egy hűvös őszi napon.

Babaruhák

Rugdalózók, sapik, felsők, nadrágok, nyálazók, hosszú- és rövidnadrágok, zoknik, pólók, mindezek természetesen a kedvenc mesehősök mintájával. Arra is gondoltunk, ha egy egész szettet szeretnél vásárolni, szuper összeállításokkal készültünk, amiben a fenti babaruhákból 2-3-6, sőt 13 részes garnitúrákat állítottunk össze. Többféle méret közül választhatsz, ha ajándékba szánod, érdeklődj a szülőknél a helyes méret felől!

Babaágyneműk

A babát általában már az elkészített kiságya várja odahaza. Nagyon kényelmes a gumis lepedő, mert a később már izgő-mozgó, forgolódó gyermek alatt sem fog összegyűrődni. Fontos, hogy az ágynemű mérete mindig megfelelő legyen, mert sem a túl kicsi, sem pedig a túl nagy ágynemű nem lesz kényelmes a gyermek számára. Mindig figyeld, hogy nem nőtte-e ki az ágyneműjét a gyermek, és ha úgy látod, hogy már nem tudja magát megfelelően betakarni, akkor cseréld ki neki egy mérettel nagyobbra. Babaméretű ágyneműhuzatainkat Mickey egér, Minnie, Micimackó, Bambi, elefánt és Little Prince mintákban vásárolhatod meg.

Bármit is választasz a babatermékek közül, biztos, hogy hasznos és értékes ajándékot fogsz adni a kis család részére, amit sokáig szeretettel fognak tudni használni! Nézd át a fenti kategóriát, és válaszd ki, ami a legjobban tetszik!