Dekoráció

Unalmas lenne az élet, ha mindig csak hétköznapok lennének. Fellélegzünk, amikor eltelik a munkahét és eljön a hétvége. Hát még akkor, ha nem csak egy sima hétvége következik, hanem egy party! Ha mi szervezzük a bulit, akkor egész héten azon agyalunk, hogy mi legyen a dekoráció, mit adjunk enni-inni a vendégeknek, mit vegyünk ajándékba az ünnepeltnek?

Nem kell tovább aggodalmaskodnod a party felől, a legjobb helyen jársz! Ebben a kategóriában az összes dekorációs kelléket megtalálod terméktípusok szerinti besorolásban. Nézz szét és válogass!

Ha az ember egy partyra hivatalos, akkor úgy gondolja, hogy minden tekintetben meg kell adni a módját. Az alaphangulatot a feldíszített lakás, étterem, helyiség adja, minden más csak ezután következhet. Ha egy bulin nincs megfelelő dekoráció, akkor nem születik meg az alaphangulat, amit a meghívottaknak már akkor érezniük kell, amikor belépnek a lakásba. A partykellékeket termékcsoportok szerint is szétválogattuk, hogy minél könnyebben megtaláld a keresett kiegészítőket. Ezen az oldalon a következő alkategóriákat találhatod.

Asztali dekorációk

Egy ünnepi eseménynek két fő színtere van. Az egyik a táncparkett, a másik pedig természetesen az asztal. Míg az előző nem minden esemény szerves része, addig az asztal minden ünnepségen egy központi szereplő. E köré ülnek le a vendégek, itt beszélgetnek, itt esznek-isznak. 

Fontos tehát az, hogy az asztal is ünnepi díszbe legyen öltöztetve, amihez rengeteg hozzávalót találsz ebben a kategóriában. Számtalan asztaldísz közül választhatsz attól függően, hogy mi az esemény témája, többféle konfettit, szerpentit árusítunk, mindenki tud választani belőle megfelelőt. Ha az esemény ültetett, akkor találsz itt ültetőkártyákat, amire fel tudod írni az ültetési rendet. Árulunk még poháralátétet, koktél-, BBQ, egyéb ételdíszítő pálcát, papír szívószálat, mini viaszfáklyát.

Happy birthday feliratok

Ha a buli apropója születésnap, akkor itt találhatsz “Happy Birthday” feliratokat többféle mintában, színben, méretben, stílusban. Szülinapi feliraton kívül van itt még “Just married”, “You and Me”, “It’s a Boy, It’s a Girl”, “Hello World”, “Party”, “Sweet Baby Girl”, “Bride To Be”, “Sweet Sixteen”, de még “Borussia Dortmund” felirat is.

Zászlófüzérek

A zászlófüzér kiváló díszítőeszköz. Nagyon mutatós, önmagában is feldobja a helyiséget. Nagy előnye, hogy hosszú, 2-3, sőt 4 méter is lehet, így már néhány darabbal tökéletes partyhangulatba kerülünk.

Szalag dekoráció

A szalagdekor egy vagy több, zsinóron lógó látványos dekor, amiből mindenképpen rendelj, mert nagyon jól néz ki, és komplett díszítő hatást tudsz vele elérni!

Pinata

Az utóbbi években hazánkba is megérkezett az a népszerű amerikai partyjáték, amelynek keretében édességgel, csokoládéval töltött kartonjátékot kell kibontani és a kieső édességeket összegyűjteni. Ezeken a változatokon sok-sok szalag van, de csak az egyik nyitja ki a pinatát. Ezt kell megtalálnia a gyerekeknek.

Lampionok

Változatos színű, formájú, mintájú lampionokat forgalmazunk. A lampionok papírból készülnek, és belülről kell őket megvilágítani.

Álarcok, maszkok, kalap, tiara

Mindenki szereti a titokzatosságot és azt, ha valaki más bőrébe bújhat. Mesehősös maszkok, álarcok, kalapok teszik még izgalmasabbá a bulit.

Ajtó és fali poszterek

Ezek a nagy felületű vagy ajtóról lógó, látványos dekorációk minden party kedvenc dekorációi lesznek.

A fenti kategóriákban megtalálsz minden hozzávalót ahhoz, hogy egy fergeteges bulit tudj rendezni. Nézd át őket, és minden neked tetsző dekorációt tegyél a kosaradba! Alig várjuk, hogy elküldhessük neked és hozzájáruljunk az esemény sikeres lebonyolításához!