Párna

A megfelelő kényelmes párna a pihentető alvás nélkülözhetetlen kelléke. Válogass fiú, lány és állatos mintájú párnáink közül. 

Ha Te is szeretsz nyugodtan és kényelmesen aludni, csak a jól megválasztott párnával lehetséges. Van kedvenc mesehős? Akkor párna kínálatunkban, fiúknak és lányoknak egyaránt megtalálod a megfelelőt, és ezt ráadásként megvásárolhatod a gyermeked kedvenc mesehős mintázatával. Párnáink tökéletes választás alvós párnának, vagy bölcsödébe, óvodába mesepárnának, melynek mindkét oldala más-más mintával van ellátva. A nyugodt és pihentető alvásért, mesehőssel mintázott vagy cuki állatmintás párnákat ajánlunk. Normál 40x40cm vagy a még kedveltebb formapárnákat, fiúknak és lányoknak egyaránt megtalálod a kínálatunkban. A párna ideális délutáni pihenéshez, de a szoba kiegészítője is lehet. Nagyon kellemes tapintású formapárna, amit a gyermek mindenhová magával vihet. Tökéletes választás, hisz alvás közben ölelheti, de akár rajta is aludhat. Bölcsödébe, óvodába mesepárnának is használható. Tedd meséssé a gyerekszobát, kedvezményes áron és nézz körül a lakástextil kategóriában a további hasonló termékekért. Szülinapra, névnapra szuper kis ajándék, biztos az öröm!

Legkeresettebb mesehősök: Mancs őrjárat, JégvarázsJégvarázs 2BingBosszúállokStar Wars, Fortnite, Mineraft, Unikornis, Sam a tűzoltó, Lovas, Kutyás, Cicás