Munkagép

Légy üdvözölve a munkagépeket megjelentető termékek között! Ezek aztán az igazán fiús kis kiegészítők! Csapatunk tudja, hogy mi kell a traktorokért, építkezésekért, markolókért és egyéb érdekes és hatalmas munkaeszközökért rajongó gyerkőcöknek!

Minden kiegészítő, amelyet itt találhatsz, prémium minőséget képvisel, azaz egy kiscsoportban vett ágynemű akár még nagycsoportban is használható lesz! Nézz körül és ha van kedved, kérd ki kisfiad véleményét is válogatás közben. Találd meg a számotokra tökéletes, ovis és általános iskolás gyerkőcöknek készült, munkagépekkel díszített termékeket.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Így segíthetnek a gyerkőcöknek és nektek a munkagépek!

Nincs is jobb, mint a homokozóban a hatalmas házakat, palotákat építeni, majd a markolók, traktorok és egyebek segítségével tönkretenni! Ezt gondolják azok a gyerkőcök is, akik brummogva-tologatva kedvenc járgányukat rombolnak le minden buckát és egyebet, amivel csak találkoznak délután játék közben. Ugyanezek a munkagépek gyakran az építőkockákkal készített tornyokat is szívesen feldöntik. 

A Te gyerkőcöd is ezek közé a rosszcsontok közé tartozik? Nos, akkor van ám egy igazán jó hírünk! Mániáját felhasználhatod a saját javadra! Ezt egészen könnyen teheted meg, annyi dolgod van csupán, hogy olyan eszközökkel veszed körbe, amelyek nem csak a mindennapjaitok során fontosak, de kedvenc négykerekűivel vannak díszítve. 

A munkagépekkel díszített kiegészítők - például egy ágynemű, egy kulacs vagy épp tornazsák - könnyedén feldobhatják a gyermeked napját, sőt motiválhatják arra, hogy megtegye azt, amire kéred. Ilyen lehet például a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztása, a délutáni alvás az oviban, de akár ahhoz is kedvet adhat kisfiadnak, hogy segítsen neked kiskuktaként a konyhában. 

A motiváció alapja nagyon egyszerű: minden rosszcsont, legyen szó kisfiúról vagy kislányról, sokkal jobban szereti használni a saját cuccait. Ha ezeket kedvenc járgányuk, meseszereplőjük, szuperhősük, állatuk díszíti, akkor bizony még nagyobb örömmel ragadják magukhoz. Azaz, ha a cukrozatlan tea, a limonádé vagy épp a sima vizecske egy traktoros kulacsban várja, sokkal hamarabb kér újratöltést majd, mintha egy egyszerű, unalmas zöld pohárban kínálgatnád a folyadékot. 

Bajt jelent az óvodai szundi? Akkor duplán erős taktikára van szükség!

Sok gyereknek okoz gondot a szundikálás az oviban. Az ovi olyan más. Az óvó nénik ugyan kedvesek, de egyikük sem Anya vagy Apa. Az illatok is mások, és valahogy az ágynemű is kényelmetlenebb. Hogy lehet ezt megváltoztatni? Egyrészt érdemes ugyanazt a mintát vagy teljesen ugyanazt az ágyneműt duplán beszerezni! Az egyiket otthon, a másikat az oviban kell felhúzni. Az ismerős minta odavarázsolja szinte az ágyikóját a kicsinek. Sok intézmény felajánlja a szülőknek, hogy kimossa a textíliákat odabent, ám ezt nem érdemes a rosszul alvóknál elfogadni. Hogy miért? Mert akkor az ágynemű “otthoni” varázsa nem lesz meg!

Szuper titkos trükkünk, hogy ha a kicsi párnáját befújod a saját parfümötökkel, érzi majd Anya és Apa illatát, így még egyszerűbben tud majd elaludni odabent. Ne feledkezzetek meg a plüssállatról sem!

Nem csak a munkagépekért van oda a gyerkőc?

Ha kisfiad szereti a munkagépeket, szinte biztosra vesszük, hogy a Verdák a kedvenc meséje. Esetleg “megörökölte” az apja Star Wars-mániáját? Nagy focirajongó? Real Madrid? Barcelona? Ezekkel és más fiús mintákkal díszített termékeket is találhatsz itt az oldalunkon! Nézz körül, és szerezz be mindent otthonotokba, ami csak kellhet!