Gyerek pulóver

Amikor megérkezik a hidegebb időjárás, fel kell tölteni a gyermek ruhatárát melegebb ruhadarabokkal. A gyerek pulóverek óvják a kicsi testét a kihűléstől, és kényelmes, puha anyaguk kellemes viseletet biztosít nekik egész napra. Kínálatunkban sokféle pulcsit találsz, vékonyabbat, vastagabbat, kapucnisat, kapucni nélkülit, cipzárasat és belebújósat.

Az időjárástól és a napi programtól függően érdemes gyermekedet rétegesen öltöztetni, hiszen ezáltal könnyen szabályozhatod a testhőmérsékletét. Ha úgy látod, hogy melege van, akkor levehetsz egy réteget, de ha fázik, vagy hűvösebb helyiségbe mentek át, akkor fel tud venni egy plusz réteget.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Hogyan öltöztesd fel hideg időben a gyermeket?

A gyerek ruháinak összeválogatása mindig az évszaknak megfelelően történjen. A réteges öltözködés alapja egy atléta vagy egy könnyű póló legyen. Erre ráadhatsz egy vékonyabb hosszú ujjú pólót, amiben az egész napját töltheti az iskolában vagy az óvodában. Erre adj egy cipzáras kardigánt, amit le tud venni, amint megérkezik, de ha egy kicsit fázik, akkor fel is tudja kapni. Végül pedig jöhet az időjárásnak megfelelő kabát.

Gyerek pulóver kínálatunk

98-152-es méretig kínálunk pulóvereket, a pontos méretet a bal oldali keresőben tudod kipipálni. Kisfiú és kislány pulcsikat is találsz, de a ruhák nagy része uniszex, szóval nyugodtan válassz a kislányod részére is egy Minecraft pulcsit, ha ez tetszik neki!

A mintákat tekintve nagyon sokféle mesehős és kedvenc között tudsz válogatni, ha valakiért rajong a gyermeked, akkor itt megtalálhatod.

A keresőben pipáld ki a keresett mesehőst, és az oldal kilistázza neked az ezt ábrázoló termékeket. Ha a méretet is beállítottad, akkor csak az adott méretben kapható pulcsik jelennek meg.

Mesehősök, minden mennyiségben!

A Batman rajongók kapucnis pulcsik között válogathatnak, találhatsz cipzáras vagy belebújós változatot is. Ha a Fortnite a gyermek kedvenc játéka, akkor minden nap hordható, belebújós pulóvert tudsz neki vásárolni.

Kislányok körében népszerű a Jégvarázs film, gyönyörű pihe-puha, meleg plüss kiskabát lila és fehér színben, 100% pamut, vékonyabb, hologramos, hosszú ujjú felső és kapucnis pulóver várja őket ebben a mintában.

A Lego Ninjago kapucnis pulcsi a kisfiúk imádott holmija lesz, ha megkapják, a Mancs őrjárat szereplőit puha plüss pulóvereken láthatod viszont, Mickey egér pedig a karácsonyi felsőkre került.

A Minecraft az a számítógépes játék, amit már a kisiskolások is kedvelnek, hiszen olyan világokat építhetnek, amilyeneket csak akarnak, ezáltal fejlődik kreativitásuk, és a fantáziájukat is megmozgathatják. Széles gyerek pulóver választékkal várjuk a kis rajongókat, akár vékonyabb, akár vastagabb pulcsit szeretnétek vásárolni. Ezenkívül kapucnis felsők, cipzáras kardigánok is kaphatók Steve és Alex szereplésével.

Peppa malac a kislányok puha rózsaszín plüss kardigánjáról integet, Sam, a tűzoltó pedig ugyanezt teszi a kisfiúk kék színű plüss felsőin.

Miért vásárolj mesehősös pulóvert?

Ennek több előnye is van. Az első és legfontosabb, hogy boldoggá fogod vele tenni a gyermeket. Nyugodtan mondd el a nagyszülőknek, rokonoknak is, hogy mi az éppen aktuális kedvenc, hiszen mindenkinek jól jön az ajándékötlet. Azt gondolnánk, hogy a gyerekek nem örülnek annak, ha ruhát kapnak ajándékba, de ez nem így van. Nyilvánvaló, hogy egy egyszerű póló vagy egy melegítő nem fogja megdobogtatni a szívüket, azonban ha kedvenc mesehősüket ábrázolja, akkor biztos a siker!

A másik előnye a mesehősös ruháknak, hogy az oviban, iskolában, nem fogja összekeverni a mellette ülő gyermek holmijával, hiszen egyedi és azonnal felismeri, hogy az övé, így ragaszkodik hozzá és vigyázni fog rá.