Kötény

Ebben a kategóriában megtalálod, amire egy kis kuktának szüksége van, ráadásul a népszerű mesék által mintázott textil formájában. Ha nincs időd végignézni a teljes konyhai kínálatunkat, akkor itt egy helyen megtalálod a kötény választékunkat.

A konyhában is mesés hangulatot varázsolhatsz, ha mesefigurás köténnyel leped meg a gyermeked. A kis lurkók szeretnek segíteni a konyhai előkészületekben és egy gyerekkötény mindenképpen kelleni fog, hogy a ruháját ne kenje össze. Nálunk a konyhában is mesehősök vannak. Az Eking oldalán megtalálod az összes, gyerekek által kedvelt mesehőst a konyhai kötényeken is, melyet kislányoknak és kisfiúknak egyaránt kínálunk.

 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Mesés kötények

A sztárséfek karrierje általában gyermekkorban kezdődik. Kezdheted azzal, hogy veszel a gyermeknek játék konyhát, játék konyhai eszközöket, amik pont úgy néznek ki, mint az igaziak, amikkel Te is készíted a családnak az ebédet.

Ha szeret sokat szorgoskodni gyermeked a konyhában, akkor a gyerekkötény és a hozzáillő kuktasapka, igazi kis szakáccsá fogja változtatni, és még lelkesebben fog segíteni neked.

A kötény megköthető, hogy a gyerekek egyéni méreteihez lehessen igazítani. A hozzáillő kuktasapka tépőzáras, mert így minden fejméretre passzol. A kötény szettben, a kuktasapkával együtt választható.

Ha kislányod imádja a Jégvarázst, akkor tetszeni fog neki, ha a kedvenc meséje főhősei mosolyognak rá a kötényéről. Mancs Őrjáratosból is számos változatot kínálunk. Disney Minnie, Marie cica, Verdák, Unikornis és a többiek mind arra várnak, hogy egy kicsit összelisztezzék és maszatolják őket.

Kötényt felkötni, kezdődik a sütés-főzés!

A gyerekek élvezik, ha „felnőttes” dolgokat csinálhatnak, ha ott sertepeltélhetnek a szülők körül és segíthetnek. Engedd meg a gyermeknek, hogy kivegye a részét és segítsen a házimunkában. A konyhában való tevékenység egyébként is jó játék számukra. Imádnak keverni, tésztát gyúrni, pogácsát szaggatni. Ne foglalkozz azzal, hogy felfordulás lesz a konyhában, és több lesz a takarítanivaló, hiszen így tanul és később is szívesen fog majd fakanalat. Nagyon jó közös program a konyhai alkotás, igazi minőségi, együtt töltött idő, mellyel ügyesedik is a gyermek.

Alapos kézmosás után vegyétek elő a kötényt, a kuktasapkát és kezdődhet a móka! Minél többet lehet maszatolni, annál jobban fog tetszeni a gyerekeknek. Süthettek együtt süteményt, pizzát vagy akár kenyeret is. Meglátod, milyen büszke lesz a végeredményre, hogy az ő keze munkája is benne van.

Mesehősök a konyhában

Ha szereti gyermeked a meséket, akkor biztos örömmel fogja a reggeli kakaóját meginni a kedvencét ábrázoló bögréből és megenni a reggelit a mesés tányérból. A mesehősös étkészletből az ebéd és a vacsora is jobban esik. Kirándulások alkalmával a gyermeked enni- és innivalóját kulacsban és szendvicsdobozban viheti magával, ami a kedvenc rajzfilmkarakterével díszített hátizsákba belefér. Ha megkedvelte a kedvenc meséjének a szereplőjével díszített kulacsot és szendvicsdobozt, akkor az óvodába és iskolába is magával viheti majd. Nézz szét webáruházunkban, és fedezd fel a mesehősös konyhai termékeinket.

Az Eking a mesehősökre specializálta magát, érdemes körbenézni a lakástextilek között is, és válasszátok ki együtt gyermekeddel a gyerekszoba kiegészítőit is. Az óvodai, iskolai kiegészítőket is érdemes időben beszerezni, hogy ne kelljen kapkodni a szeptemberi kezdés előtt.