Állatos

Ki ne szeretné az állatos termékeket? Vannak olyan gyerkőcök, akik babakoruktól fogva akár az általános iskola végéig egyetlen állatfajtáért vannak oda meg vissza. Nos, üdvözlünk itt, az Eking állatos kiegészítői között! Ezeket a termékeket mind a gyerekek kedvenc állatfajtái díszítenek!

Ha szeretnél valami igazán hasznosat ajándékozni gyermekednek, mindenképp nézz itt körül! Vannak itt dinók a fiúknak, pacik a lányoknak, sőt sárkányok, kutyusok, elefántok, lajhárok is díszítenek egyes kiegészítőket!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Miért imádjuk az állatos kiegészítőket?

Az állatminta egy azok közül a díszítések közül, amelyeket a gyerekek általában óvodáskorban vagy előtte megszeretnek és akár iskolás korukig szeretnek.

Ezt a mániát könnyű kielégíteni, hiszen plüssöket, társasokat, játékokat, figurákat is készítenek különböző állatokból. Igen ám, de csak nem lehet hagyni, hogy a gyerkőc szobájában mindenhol az az egy állatka uralkodjon. 

Mi az arany középút?

Nagyon nehéz kielégíteni a gyerkőc vágyát, miközben nem hagyod, hogy a szobájában mindenhol csak ez az állat legyen. A legjobb, ha a gyereknek van néhány játéka, figurája és plüsse, amelyeket magával vihet az oviba vagy a bölcsibe, amelyek ezt a kedvenc állatot ábrázolják. A szobájának falára felkerülhetnek állatos poszterek és képek. 

Hasznos kiegészítőket, amelyeket állatok díszítenek, beszerezhetsz innen, tőlünk! Például ágyneműket! Ez mágikus hatással lehet az óvodás gyerkőcökre egyébként, ugyanis ha a szívükhöz közel álló szőrmók díszíti a takarót és a párnát, vonzóbbá teszi a közéjük való befészkelődést. Na meg az ovis ágyneműt és az ovis zsákot is dekorálhatja!

Vannak olyan termékek, amelyeknek minden gyerkőc örül, korosztálytól függetlenül. Ilyen a törölköző, a tolltartó, a táskák vagy épp a puzzle, sőt akár a nagyobbak is örülnek az állatos ágyneműknek!

Hogyan válassz?

A választást egészen leegyszerűsítheted! Hogy hogyan? Nagyon egyszerűen: ültesd le magad mellé gyermeked a rendelés során! A minőség miatt nem kell aggódnod, minden termékünk a prémium kategóriát képviseli. Akár éveken át boldogíthatják gyermekedet otthon, az oviban és az iskolában. 

Az állatos kiegészítők igazi mesebirodalommá képesek varázsolni a gyerkőcök szobáját, sőt a bulikat is igazán hangulatossá teszik.

Állat, mint kiegészítő minta

Nem csupán az állatok boríthatják el a gyerkőcök szobáját. A legtöbb gyerkőcnek minden fél évben/évben megváltozik az aktuális kedvenc meséje. Természetesen bármi is legyen ez, biztosra veheted, hogy itt nálunk meg fogod találni a legkedvesebb mesehősét! Nem hiszel nekünk? Nézd meg magad! Akár két-három különleges mesehős is beköltözhet az otthonotokba. 

A kiegészítők segítségével elkerülheted azt, hogy a teljes gyerekszoba ússzon egyetlen mániában, a sok különböző kiegészítő pedig még különlegesebbé teheti számára a kuckóját.

Az Eking segítségével a gyermeked meglepetésének kiválasztása sem jelenthet nagy problémát, hiszen a hatalmas választékban korának megfelelő termékek között tudsz mindig válogatni. Ha elkéne némi inspiráció is, látogass el folyton frissülő blogbejegyzéseink közé, ahol fiúkat és lányokat érintő témákkal kapcsolatban találhatsz hasznos tippeket.

Na és ha kérdés merülne fel benned?

Ha bármi kérdés felmerülne benned a kiegészítőkkel, más termékeinkkel vagy épp a szállítással kapcsolatban, nyugodtan keress fel minket elérhetőségeink egyikén. Szívesen válaszolunk mindenre, fordulj hozzánk bizalommal.