Iskolaszerek

Iskolaszerek

Ahogy beköszönt az augusztus, a legtöbb szülő elkezd azon gondolkodni, hogy vajon mit is kell beszerezni szeptemberre. Akiknek már az iskolai szezont jelenti a nyár utolsó napjainak közeledése, azok biztosan elgondolkodtak már, hol keressék gyermeküknek az iskolaszereket.

A mi oldalunkon mindent megtalálhatsz, amire csak szüksége lehet gyermekednek, ráadásul mindenen a gyerkőc kedvenc mesehőse viríthat majd! Tolltartók, iskolatáskák, írószerek, tornazsákok, sőt még különleges évkönyveket és naplókat is vásárolhatsz, amelyekbe lejegyezheti minden emlékét a kicsi.

Milyen iskolaszerekre lesz szüksége a gyereknek?

Az iskolákban minden tanító néni más-más listával várja a szülőket. Ezeken a listákon mindig minden szerepelni szokott, amire csak szüksége lehet a gyermeknek év közben. Persze ez a lista nem tartalmaz tanácsokat, hogy hogyan válasszanak a szülők, és bizony azt sem részletezik általában, hogy a gyermek milyen táskát vagy tolltartót válasszon, hiszen mindenkinek más tetszik.

Itt az oldalunkon rengeteg lehetőség közül válogathatsz. Szerintünk az a legjobb, ha bevonod ebbe a gyereket is, hiszen végülis ő fogja majd minden nap magával hurcibálni az iskolaszereit a kiválasztott táskában.

Egy általános iskolásnak tolltartóra, táskára és tornazsákra van szüksége ahhoz, hogy minden rendben mehessen. Az, hogy mi kerüljön a tolltartóba, iskolafüggő. A tolltartó tartalmát érdemes a szerint kiválasztani, hogy a gyerek mennyire szeret rajzolni. Ha nagyon szeret alkotni, akkor érdemes a két/három emeletes tolltartók egyikét választani, ezekbe ugyanis sokkal több eszköz fér, mint egy egyszerű tolltartóba. 

Iskolaszerek, amelyekre otthon is szüksége van minden gyereknek

Mik azok a kiegészítők, eszközök, amelyekből jó, ha van otthon némi tartalék? A legfontosabb talán mind közül a napló. A gyerekek fejében nagyon sok gondolat szokott kavarogni, amelyeket a legjobb, ha leírnak egy szép naplóba. Ez esti, lefekvés előtti programnak a legjobb, amikor a külön erre az alkalomra beszerzett tollal írhat a gyerek. 

Az írás egyébként is kikapcsolja a legtöbbek elméjét, ami a mai gyermekek esetében azért fontos, mert a sok tv/tablet/okostelefon villogása után valahogy muszáj alvás előtt lecsillapítani az elmét. Amíg a kicsi nem tanul meg írni, érdemes azt kérni tőle, rajzolja le a napja legfontosabb pontjait. Rengeteg színes ceruza és filc használatával gyönyörű rajzokat és élménybeszámolókat alkothat. Nézd csak meg, milyen szép naplókat találhatsz oldalunkon, amelyeket akár emlékkönyvként is használhat a gyerek!

Mi kerüljön még az iskolatáskába?

Az alap tanszereken kívül kell még néhány kiegészítő. Az iskoláskorú gyerkőcök esetében nagyon-nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot fogyasszanak. Sajnos azonban – akárcsak az ovisok – nagyon gyakran elfelejtkeznek erről. Sokkal fontosabb a tanóra, majd a szünetekben a sok-sok játék, mint az, hogy eleget igyanak. Szerencsére erre egyszerűen rá lehet segíteni. Ha az iskolatáska oldalában van egy kulacs, méghozzá különleges kulacs, olyan, amelyen a gyermek egyik kedvenc mesehőse virít, valószínű, hogy szívesen iszik majd belőle. Érdemes szörpöt vagy gyümölcslevet beletenni, hiszen ezt szívesebben fogyasztja majd el. Természetesen mindenképp emlékeztesd rá, hogy legalább egyszer töltse újra az iskolában is a kulacsot.

Ne felejts el a táskába egy esernyőt is tenni, hiszen nem tudhatod, hogy délután milyen lesz az idő!

Ha mesehősös iskolatáskát, tolltartót, hátizsákot, tornazsákot, ceruzát, sulis cuccokat keresel gyermekednek, aki most kezdi majd az iskolát, vagy csak meglepnéd év közben egy új kedvenc mesefigurás termékkel, akkor jó helyen jársz. Mindegy, hogy mancs őrjárat, szuperhős, disney mesét szereti a kislányod, kisfiad, kínálatunkban megtalálod, amivel örömet fogsz szerezni. Az iskolakezdés mindig egy nagy feladat, miközben gyermekünk még javában élvezi a szünidőt, nekünk szülöknek már gondoskodnunk kell az iskolaszerek beszerzéséről. Termékeinknél nagy figyelmet szentelünk a minésegre, kényelemre és praktikusságra. Iskolatáskáink szivacsos hát és vállpánt kitöltésű mely nagyban befolyásolja a kényelmet. Nagy rekeszébe könnyedén megy a ki-bepakolás. Alsó zsebe ideális szendvicsdoboz vagy akár a tolltartó tárolására. Kínálatunkban meseszép ajándékok várnak, hogy öröm legyen az ajándékozás! Nálunk biztosan megvásárolhatod szeretted kedvenc díszitett termékeit számodra vagy hozzátartozód számára. Célkütőzésünk , hogy a mindig aktuális legújabb mesehősökkel díszitett termékekkel tudjuk látogatóinkat kiszolgálni ügyelve a minőségre.