Mesehősök szerint

Indulhat a party? Hát persze, csak előbb készüljünk fel és készítsük fel a lakást is a bulira! Ehhez pedig nem kell más, csak az Eking webshopja, ahol mindent, de tényleg mindent megtalálsz ahhoz, hogy a party szuperül sikerüljön. Ebben a kategóriában mesehősök szerint csoportosítottuk a partykellékeket azért, hogy azonnal meg tudd találni a keresett termékeket. Igyekeztünk szinte minden ismert mesehőst beszerezni, hogy mindenki megtalálhassa a kedvencét.

A mesehősöket az ABC kereső alapján is megkeresheted, kattints rá az ABC megfelelő betűjére, és válaszd ki a keresett mesehőst!

B
E
F
H
J
K
L
M
Ő
P
S
Sz
T
U
V
W
Szűrés törlése

Miért fontosak gyermekeinknek a mesehősök?

A szakemberek régóta felhívják a szülők figyelmét arra, hogy a gyermekek személyiségfejlődése szempontjából létszükséglet a mese. A mese szórakoztat, tanít, feszültséget old, érzelmek megélését segíti. A gyermekek a mese által beleképzelhetik magukat különböző élethelyzetekbe, és különböző mesehősök bőrébe bújhatnak. Megtanulhatják, hogy a problémákra van megoldás, ezáltal felkészítheti arra, hogy az életben jöhetnek nehézségek, de azokat meg is lehet oldani. A mese által a gyermekek fantáziája fejlődik, a szókincsük gyarapodik, a figyelmük koncentráltabb lesz.

Milyen partykellékeket találhatsz nálunk?

A partyhoz szükséges kellékek széles repertoárjával rendelkezünk. Vásárolhatsz nálunk meghívót a partyra, ültetőkártyát, a helyiség feldíszítéséhez szükséges lampionokat, zászlófüzért, szalag dekorokat, posztereket. Széles választékot találsz az asztal megterítéséhez szükséges asztalterítő, asztaldísz, szalvéta, tányér, pohár, szívószál kínálatunkban.

A lufi minden party elengedhetetlen kelléke. Legyen szó a hagyományos lufiról vagy a modern, figurás feliratos fólia lufiról, nálunk többféle mintából, színből választhatsz.

A tortára szükséges gyertyákat megtalálhatod mesefigurás vagy számos változatban, ezeken belül is rengetegféle szín és forma közül válogathatsz.

Nincs jobb, mint a jelmezes party! Bújjatok bele a mesehősök bőrébe, és bulizzatok! Széles jelmezválasztékkal rendelkezünk és sokféle jelmez kiegészítőt is találhatsz. Varázspálca, szemüveg, arcfestő készlet, kalap, mindenféle változatban. És hogy legyen mibe csomagolnod az ajándékokat, vásárolj mesehősös ajándékzacskót is az ünnepeltnek.

Hogyan kereshetsz mesehősök szerint?

Kattints az ABC megfelelő betűjére, és ott megtalálhatod a keresett mesehőst, vagy kattints a képes ajánlatokra, ahol mindenféle mesehős kategóriát találsz. Ha rákattintottál az adott mesehősre, akkor ott megtalálhatod azokat a partykellékeket, amiket ennek a mesehősnek a mintájával készítettünk el.

Láthatod, hogy mennyiféle partyterméket készítettünk. Megtalálod nálunk többek között Batmant, Binget, a Bosszúállókat, Harry Pottert, Hercegnőket, Jégvarázst, Kalózokat, Legot, LOL Suprise-t, Mancs őrjáratot, Mickey egeret, Minnie egeret, Katicabogár és fekete macskát, Peppa malacot, Pókembert, Samet a tűzoltót, Star Wars-t, Super Mariót, Pizsihősöket, Unikornist, Verdákat, de találhatsz partytermékeket Karácsony, Szerelem, Party, Lovas, Szülinapos, Baby-s, Focis, Halloween témában is.

 

Ha megtaláltad gyermeked kedvenc mesehősét, akkor érdemes minden partykelléket ebből a kategóriából beszerezni. Bár a változatosság gyönyörködtet, azonban az egységes megjelenés mégiscsak elegánsabb. Válogass össze minden kiegészítőt, tedd a kosárba, mi alig várjuk, hogy elküldjük neked és ezzel örömet okozzunk a kis ünnepeltnek!