Lámpa/elemlámpa/szett

Lámpa, elemlámpa, szett

Lámpára, elemlámpára és szettekre bizony mindenkinek szüksége van! Gyerekeknek, felnőtteknek, otthon és akár egy kiránduláson zseblámpára, a hálószobában és a lakás folyosóin éjszakai fényre lehet szükség. Természetesen egy kisgyermek szobájában nem csak ezekre, de asztali lámpa és olvasólámpa is kellhet!

Nálunk mindezt megtalálhatod! És hogy mi a legjobb? Az, hogy minden lámpánkról mesehősök mosolyognak vissza rád, így aztán esténként képesek megnyugtatni a gyereket. Nézz körül, és találd meg nálunk a tökéletes fényforrásokat!

Lámpa, elemlámpa, szett – ezeket szerezd be!

Teljesen egyértelmű, hogy lámpára mindenkinek szüksége van. Miben különbözik egyik lámpa a másiktól? Nos, leginkább abban, hogy különböző fényerősséggel rendelkeznek. A gyerkőc ágya mellett például egy olyan lámpára van szükség, amelynek az erősségénél még lehet olvasni anélkül, hogy a gyerek károsítaná a látását, de nem olyan erős, hogy a lekapcsolása után még sokáig ne tudjon elaludni, esetleg megfájduljon tőle a feje.

Egy olyan szobában, amely egy kisgyermek kuckója, nem csupán nagyobbacska lámpára van szükség, hanem éjjeli fényre is! A legtöbb gyerkőc nem szeret egészen sötétben aludni, ám szervezetüknek az egészen világos sem megfelelő az alváshoz. Az éjszakai fények jelentik az arany középutat. Ezek aprócska lámpák, amelyeket egy konnektorba bedugva egy apró gomb segítségével lehet be-ki kapcsolni. Ennek a lámpának a fényénél biztosan nem fog már semmitől sem tartani a kicsi, azonban elaludni könnyű lesz mellette, hiszen a lámpa fénye homályosan, de bevilágítja majd a szobát, ezzel minden “szörnyecskét” visszakergetve rejtekébe.

Mire lehet még szükségetek? Nézz körül gyerekszobai kiegészítők kínálatunkban, hátha tartogatunk még számodra valami hasznosat!

Lássuk, mi kellhet egy kiránduláson!

Egy kirándulás elengedhetetlen felszerelése a zseblámpa, amelyek közül itt az oldalunkon több különböző édes mintás darab közül válogathatsz. Ha azt szeretnéd, hogy a gyerkőc igazán megszeresse, engedd, hogy ő válasszon!

A zseblámpa különleges ereje!

Néhány sorral feljebb már emlegettük a gyerkőcök legnagyobb félelmeinek egyikét: a sötétségben megbújó szörnyecskéket!

Sajnos nem a Szörny Rt. szereplőre gondoltunk, akiket minden gyerkőc nagyon szeret, hanem a tényleges, a gyerekek fantáziájában megszülető, ijesztő, hatalmas szörnyekre, amelyektől a legtöbb gyerek nagyon fél. Ezek azok a szörnyetegek, amik miatt az óvodás gyerkőcök gyakran másznak be szüleik ágyába védelmet keresve.

Ezek ellen a szörnyecskék ellen csupán a szülői kreativitással lehet védekezni. Ha az éjjeli fény nem bizonyul hatásosnak a szörnyek ellen, érdemes bevetni a zseblámpák erejét! Nem nagy munka, egyszerűen készíts gyermekednek egy “szörnyirtó sprayt” és egy “szörnytelenítő lámpát”. A spray elkészítéséhez használj egy kiürült tisztítószeres flakont, vagy bármit, ami épp kiürült - pl. utazásra tervezett üvegcsét, esetleg testpermetes flakont -, és töltsd fel vízzel! Csepegtess bele némi öblítőt, hogy jó illata legyen! Szedd le róla az eredeti matricát, vagy fesd át és ragassz rá matricákat - lehetőleg csillagokat - és ezzel el is készültél!

Mondd meg a gyerkőcnek, hogy ha nagyon megijed, szörnyeket hall, fogja meg és spriccelje le őket! A spray varázserejű, elpusztítja a szörnyeket! Ha pedig esetleg azt hallaná, hogy közelednek hozzá, fogja meg a zseblámpáját és világítson a hang felé, hiszen a szörnyek félnek a fénytől! A biztonság kedvéért, mielőtt leoltaná a lámpát, spricceljen a szörnytelenítővel, és már aludhat is!