Ágynemű csomagok

Az ágynemű csomagokkal minden sokkal egyszerűbbé válik!

Legyen szó akár óvodás vagy kisiskolás gyermekről, az biztos, hogy mindnek az ágyikó az egyik kedvenc helye. Ameddig ő szundikálni, játszani, olvasni, bunkert építeni szeret rajta és benne, addig a szülőknek általában az a legfontosabb, hogy lehetőleg az egész ágy egységes legyen. Ebben képesek az ágynemű csomagok segíteni.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Tarts velünk, hogy megtudhasd, miért jobb ilyen formában beszerzeni a huzatokat, hogy mit érdemes még csomagban megvenni, és hogy hogyan válaszd ki a tökéletes darabot.

Először jársz nálunk?

Hát akkor engedd meg, hogy üdvözöljünk itt az Eking varázslatos világának egyik szegletében! Nálunk megannyi hasznos terméket találhatsz, amelyre minden kicsi és nagy gyereknek szüksége lehet otthon, ráadásul termékeink különlegessége, hogy mindent mesehősök és filmszereplők díszítenek. Oldalunk csapata ugyanis szentül hiszi, hogy minden otthonban szükség van egy ici-pici varázslatra!

Mi értelme ágyneműt csomagban venni?

Felnőttként gyakran már csak arra futja az energiánkból, hogy a takaróra és a párnákra ugyanaz a huzat kerüljön, és ezzel nincs semmi gond. Gyerekek esetében már az sem mindegy, hogy az ágyneműnek milyen a mintája.

Sok mindent meghatároz ugyanis egy ágynemű. Ha a megfelelő minta van rajta, akkor a gyerkőc szívesebben kuckózik be és alszik el aztán a melegében, mintha egy egyszerű, unalmas takarót és párnát kellene használnia. 

Az ágynemű csomagok legnagyobb előnye, hogy egyszerre tudsz minden kiegészítőt megrendelni úgy, hogy annak minden eleme passzoljon a másikhoz. Így aztán a teljes ágy egy egész egységet alkothat, ami ugyan a gyerkőcöd számára teljesen mindegy lesz, a te szemednek azonban biztosan jól fog esni. 

Több lehetőség is rejlik a csomagokban. Vannak olyan előre összekészített ágynemű csomagjaink például, amelyek a bekuckózós, filmezős délutánokra lettek kitalálva, azaz egy kispárna és egy pihe-puha polár takaró található bennük. Olyan ágynemű csomagot is találhatsz, amelyben takaró- és párnahuzat mellett lepedő is van. A párna- és takaróhuzatokat azok a szülők szokták keresni, akik gyermeke már “nagyfiús” vagy “nagylányos” ágyban alszik.

Nem csak az ágyneműt érdemes csomagban beszerezni

Az a helyzet, hogy az a harmónia, amelyet az ágyban teremtesz meg, átterjedhet máshova is. Az oviba, az iskolába sőt otthon a konyhába is! Ovis és sulis csomagok esetén mi előre összeszedünk mindent, amire szükséged lehet, neked csupán választanod kell.

Iskolában és oviban a csomagok segítenek abban gyermekednek, hogy felismerje, mi az övé. Természetesen a monogramját vagy a jelét oviban és alsóban is érdemes még ráfirkantani mindenre.

A konyhai csomagokat a többgyermekes családok szokták szeretni, hiszen itt mindig megy a huzavona, hogy melyik kiegészítő kié. Ha mindenkinek megvan a saját kis mintája, kedvenc mese szereplőjével díszítve, biztos lehetsz abban, hogy nem lesz többé ilyen balhé. Ráadásul nem csak ebben segíthet az étkészlet szett!

Na de hogyan dönts? Nos, a legegyszerűbb az, ha kikéred gyermeked véleményét. Egy óvodáskorú gyermeknek már határozott elképzelései vannak, saját véleménye és ízlése. Tudja, mit szeret és mit nem, ha két három opciót felajánlasz neki, képes lesz döntést hozni. Ez azért is fontos, mert így a beszerzett tárgyakat sokkal nagyobb szeretettel és megbecsüléssel fogja kezelni, hiszen az övé, ő választotta ki.

 

Ti már megtaláltátok a nektek való ágynemű csomagot?