Ágynemű csomagok

Akár óvodás, akár kisiskolás gyermeked van, fontos számára, hogyan néz ki a szobája és ebben az ágynak és ágyneműhuzatnak óriási szerepe van. Bármi iránt is érdeklődik a gyermek, ágynemű csomagok színes, mintás választékát kínáljuk. Összegyűjtöttük nektek egy helyre az összes olyan kedvencet, amely ma a gyerekek körében a legnépszerűbb.

A lányok főleg a rózsaszínt, Minnie egeret, Peppa malacot szeretik, a fiúk pedig a kéket, Mancs Őrjáratot, Mickey egeret kedvelik. Ha a kutyákért, lovakért, rajzfilmekért, mesehősökért dobog a gyerkőc szíve, nézzetek szét ágynemű csomag kínálatunkban, mindent megtaláltok, amit kerestek.

Miért célszerű ágynemű csomagot választani?

A legnagyobb előnye az ágynemű csomagnak, hogy azonos mintával szerezhetsz be mindent egyszerre, a lepedőn, a párna- és a takaróhuzaton is egységesen ugyanaz a mesehős, rajzfilmfigura köszön vissza. Csomagban árult termékeink között választhatod ki az ágyneműszettet, az ovis ágyneműszettet és ovis kezdőcsomagot egyaránt. Nem neked kell szín és minta szerint összeválogatni az egyes darabokat és a méretben hozzá illő párnát. Ezt már megtettük számodra, neked csak ki kell választani azt, amelyik csomag a legjobban tetszik, egy kattintás és pár nap múlva már a gyerekszoba éke lesz a pompás szett. Érdemes legalább két garnitúra ágynemű csomagot vásárolni, hogy legyen váltás.

Az ágynemű csomag tartalma

Az ágyneműhuzaton kívül lepedőt és 40x40 cm-es antiallergén párnát is tartalmaz a csomag. A takaró huzat mérete 140x200 cm, a hozzá tartozó párnahuzat 70x90 cm méretű. Természetesen a praktikus gumis lepedő is azonos mintával van ellátva, mint az ágyneműhuzat.

Ha csupán egy takaróra és párnára van szükségetek, akkor válaszd a puha polár takarót a hozzá illő párnahuzattal és szintén antiallergén kispárnával.

Ha még nem jártál nálunk

Nézz szét az Eking mesevilágában, mert sok más egyéb kiegészítőt találsz a kedvenc mesehőssel. Számos óvodába, iskolába és otthonra szükséges holmit csomagban is beszerezhetsz nálunk. Az óvodába is elkísérheti a csemetét szeretett rajzfilmfigurája, az ovis kezdőcsomagra kattintva a szükséges komplett alvós szettet is megvásárolhatjátok.

Ha konkrét mesehőssel ellátott termékeket keresel, akkor egyszerű a dolgod. Mivel a mesehősöket ABC sorrendbe állítottuk, így csak rákattintasz a gyermek kedvencére a mesehős keresőben és megtalálsz mindent, amire szükség lehet. Akár kislányod vagy kisfiad van (vagy mindkettő) nálunk biztos találtok olyat, ami elnyeri a tetszéseteket. Összegyűjtöttük nektek egy helyre az összes olyan figurát, amely ma a gyerekek körében a legnépszerűbb.

Kisgyermekek esetében gyakran az étkezéskor is elkel némi motiváció, ebben is tudunk segítséget nyújtani. Étkészlet csomagjaink nem törnek, környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készültek és a kedvenc mesehősökkel vannak ellátva. Szülőknek jelent segítséget, hogy nem kell külön-külön megvenni egyes darabokat, hanem mi már összeállítottuk egy csomagba, amire szükség lehet.

Akár Frozen, akár Mancs Őrjárat a sláger a gyermekednél, nálunk mindent megtalálsz az ágyneműtől a kiskanálig. Mi sem menőbb, mintha mindenről a kedvenc rajzfilmfigura mosolyog vissza.

Az ovis cuccokon ne felejtsétek el a gyerkőc jelét feltüntetni, mert elképzelhető, hogy az oviban más is Skye kutyusos vagy Minnie egeres ágyneműben hajtja álomra a fejét az ebéd utáni alvás alkalmával.