Iskolatáska

Iskolatáska

Minden iskolakezdéskor hatalmas dilemmát okoz a gyerekeknek, na meg persze a szülőknek, hogy honnan szerezzék be az új iskolaszereket. A felszerelés legfontosabb eleme a tankönyvek mellett az iskolatáska. Alsóban még főleg nagyon sokat jelent a gyerekeknek, hogy miben hurcolják a cuccaikat otthonról a suliba és az iskolából haza. 

Nálunk rengeteg különböző mesehős közül válogathattok akár együtt, a csajos és fiús táskák mellé pedig találhattok akár ezekhez illő kulacsot, uzsonnásdobozt és tolltartót is! Így aztán tökéletes lesz az iskolakezdés.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Mire van szükség egy iskolatáskában?

Szeptember első hete minden gyermek számára egyet jelent az új kihívásokkal. Új tananyagok várnak megtanulásra, újabb és nehezebb kihívások várnak teljesítésre, ezeket azonban csupán a megfelelő felszereléssel lehet teljesíteni. Mielőtt azonban elárulnánk a mi tippjeinket a szuper sulikezdéshez, szeretnénk minden anyukát emlékeztetni, hogy a tanító nénik általában elküldik előre azoknak az eszközöknek a listáját, amelyekre mindenképp szüksége lesz a gyerkőcnek az iskolában. Ezeket persze nem nem árt kiegészíteni, azt is eláruljuk, hogy miért.

Egy tökéletes iskolatáska azért kaphatja meg ezt a különleges jelzőt, mert minden szempontból megfelel az elvárásoknak. Elsősorban minden igazi iskolatáskának hatalmasnak kell lennie, hogy a rengeteg mindent, amire nap mint nap szüksége van a gyerkőcnek bele lehessen pakolni. Amellett, hogy elfér benne a tancucc, fontos, hogy legyen rajta elegendő zseb elöl és oldalt is.

Egy iskolatáskában a tankönyvek mellett természetesen szüksége lesz a gyerkőcnek a tolltartójára is. Ha még nem találtátok volna meg az igazit, nálunk egyszerű, kihajthatós, emeletes és hengeres tolltartót is találhattok!

Ezenkívül szükség lesz még egy kulacsra is, hiszen a folyadékfogyasztás iskoláskorban is nagyon fontos! A gyerekeket óvodában és alsóban is motiválja, ha a kedvenc mesehőse díszíti a kulacsot, hiszen szívesebben veszi kézbe, használja. Ha szeretnéd, hogy legyen a gyerkőcnél egy otthon készült finomság, szendvics vagy nassolnivaló, akkor bizony egy uzsonnásdobozra is szükségetek lesz. Ezek esetében érdemes ugyanazt a mintát választani, mint ami a kulacson van, hiszen így a gyermek könnyebben meg tudja jegyezni, hogy melyik az övé.

Az iskolatáska mellett természetesen még szükségetek lesz egy kisebb táskára és pénztárcára, továbbá egy sporttáskára is, amivel minden tesióra és edzés kellemesebbnek tűnik majd! Természetesen mindenféle táskát megtalálhatsz webáruházunk kínálatában!

Na és mire használhatóak a hátizsákok kisebb zsebei?

Az iskolatáskák zsebei borzasztóan fontosak. Ezekbe apró kiegészítőket lehet tenni, amelyekre szüksége lehet a gyerekeknek. Érdemes ide eltenni például a bérletét, ha BKV-val közlekedtek, az oldalzsebekbe pedig egy esernyőt, a túloldalra pedig a kulacsát. A táska elején található nagy zsebek általában elég nagyok arra is, hogy az üzenőt és a tolltartót oda lehessen elrakni. Érdemes ezeken kívül még néhány apróságot elcsomagolni. Az uzsonnásdobozt a nagy zsebbe kell tenni, ezek ugyanis nagyobbacskák. A dobozok könnyebben elférnek a nagy zsebben a házi feladatok mellett.

Ne felejtsd el a legfontosabbat válogatás közben! A hátizsákokat érdemes együtt kiválasztani! A gyerkőcöknek gyakran kell némi plusz motiváció az iskolai kihívások teljesítéséhez, a kedvenc mesehősükkel ellátott sulis cuccok ebben könnyedén tudnak segíteni!