Takaró

Takaró

Mindennapjaink során nem igazán jut eszünkbe, mennyire sokat is használunk takarókat, pedig az igazság az, hogy a hűvösebb őszi napoktól kezdve egészen tavaszig legtöbben szeretünk ezekbe a kiegészítőkbe burkolózni. A polár takarók kellemesen melegek, jó érzéssel töltenek el mindenkit, aki maga köré csavarja.

A gyerekek esetében még fontosabb, hogy beszerezzünk otthonra egy finom, meleg takarót, amit köréjük csavarhatunk. Nyaraláson, de akár a kocsiban is szükség lehet egy takaróra, a nálunk kapható darabok közül pedig biztosan lesz olyan, ami tetszik a gyerekednek, hiszen ezeken mind mesehősök mosolyognak vissza rájuk.

Miért jó, ha minden háztartásban van néhány polár takaró?

Télen, nyáron, otthon, a nyaraláson, az autóban, bármikor szükség lehet egy takaróra. A kocsikban nyilván azért, mert ha megy a légkondi, sok anyuka tart tőle, hogy megfázik majd a gyermeke, sőt egyszerűbb példával élve, ha a gyerek egyszerűen elálmosodik a nagyitól hazafelé, sokkal kényelmesebb alszik majd betakarózva. Telente ugyanígy az úton azért jó, ha van a kocsiban egy polár takaró, mert így amikor a kocsi fűtése miatt a kabát már soknak bizonyul, a takaró mégis biztosít egy plusz réteget. 

Otthon sokkal gyakrabban van szükség egy pihe-puha takaróra. Ki ne szeretné az ágyikó melegét még magával vinni egy kicsit, miután felkelt? Sok gyereknek hétvégi rutinja, hogy kikászálódik az ágyból és beül az egyik mesecsatorna elé. Ilyenkor azonban még jólesik nekik egy kicsit betakarózni és úgy üldögélni, akár egy meleg kakaóval vagy a reggelijével a kezei között. Esténként, de délutánonként is jóleshet betakarózni, hiszen a polár takarók különlegessége, hogy a kánikulán kívül bármikor kellemesnek érezhetjük magunk körül.

Egy nyaralás során sem rossz, ha van nálunk egy takaró, hiszen a nyári estéken nehezen vesszük észre, hogy mennyire hamar lehűl a levegő.

Itt az oldalunkon több különleges takaró közül is válogathatsz, fiús és lányos mintákból is több tucat mintát találhatsz. A választás számodra nem lesz feltétlenül olyan egyértelmű, mint a gyermekednek, éppen ezért tanácsoljuk, hogy a takaró kiválasztásába vond be őt is. A szülők számára nagyon nehéz eldönteni, hogy a két Mancs őrjáratos takaró közül vajon melyik a jobb, míg a gyerkőcök egyetlen szempillantás nélkül képesek eldönteni, hogy melyik takaró a szebb/jobb/menőbb.

Az oldalunkon ráadásul nem csupán a takarókon, de az ágyneműhuzatokon keresztül a tolltartókon, táskákon, evőeszközökön át az óvodásoknak és iskolásoknak való kiegészítőkig rengeteg különleges dolgon fellelhetőek a mesehősök.

Mire lehet még otthon szükségetek?

A gyerekszobában nem csupán polár takarókra van szükség. A gyerekek szobáját mindig úgy kell berendezni, hogy a lehető legbarátságosabb legyen számára. Ez magában foglalja azt is, hogy az ágyikóján olyan ágynemű, ágytakaró és díszpárna legyen, amely neki tetszik. Nézzetek körül a többi lakástextil között is! Érdemes lehet más mesével díszített ágyneműt, polár takarót, párnát és törölközőt beszerezni. Ezzel egyrészt hozol némi változatosságot otthonotok hangulatába, másrészt pedig így a gyerkőc több kedvenc mesehőse is képviseltetheti magát otthonotokban. 

Természetesen arra is van lehetőségetek, hogy mindenen ugyanannak a mesének a szereplői szerepeljenek, ha jobban szeretitek ezt a fajta harmóniát. 

Minden kiválasztott dolgot házhoz szállítással tudsz megrendelni, ha pedig esetleg elakadnál, vagy kérdésed lenne, keress fel minket, szívesen válaszolunk mindenre!