Party csomagok

Kisokos szülőknek: mindent a születésnapi kellékekről, korosztályonként, évszakonként

Közeleg gyermeked születésnapja? Nem tudod, hogy milyen bulit tarts neki? Kéne egy kis segítség a születésnapi kellékek kiválasztásához? Mik feleslegesek, mire van mindenképp szükség? Miben más egy fiús, egy lányos buli? Milyen a tökéletes ovis, iskolás szülinapi parti? Tavaszi, nyári, őszi vagy téli születésnapi parti lesz?

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A következőkben minden fontos információt meg fogunk veled osztani a születésnapokkal kapcsoaltban, amelyekre csak szükséged lehet a szervezéskor!

A szülinapokról és a szülinapi kellékekről nem lehet eleget beszélni, így lássuk a legfontosabb tanácsainkat!

Születésnapi kellékek, amelyekre minden bulin szükség van

Sok születésnapi kellék van, amelyet nemtől, korosztálytól és évszaktól függetlenül mindig be kell szerezni. Ilyenek például a tányérok, a poharak. A helyszínt mindig a gyermeked érdeklődési körének megfelelően válaszd ki! A kisebbeknek az ugrálóvár, játszóház, az állatkert jelenti a tökéletes helyszínt, míg az idősebbek esetében érdemes aktív, “felnőttesebb” helyszínt választani, ilyen lehet például a bowling pálya.

Az óvodások legszükségesebb szülinapi kellékei

A kicsik esetében nagyon fontos, hogy mindent elárasszanak kedvenc mesehőseik. A tányérokon, poharakon, lufikon, a terítőn, a feliratokon is szerepeljen a nagy kedvenc. Itt az oldalunkon mesehősök szerint is keresgélhetsz, így aztán ez a feladat igazán leegyszerűsödhet! 

Ha tavasszal vagy nyáron tervezel ovis szülinapot, érdemes kültérre szervezni! Nyáron akár egy medencés partit is lehet tartani, ám ezelőtt mindenképp kérdezd meg a szülőket, hogy minden gyerkőc számára ideális lenne-e ez a programlehetőség.

Ősszel és télen mókás beltéri helyszínt keress, olyat, ahol igazán kifáradhatnak a gyerkőcök. Szaladgálós, ugrálós programok jöhetnek szóba, ha pedig Te szeretnéd tartani az évszázad partiját, egy fellépőt is szervezz le!

Az iskolás szülinap több fejfájást okozhat!

A gyerekeknek 7-8 évesen már elég konkrét elképzeléseik vannak arról, mitől király egy buli. Legyen szó téli, nyári, őszi vagy tavaszi partiról, az ő tetszésüket sokkal nehezebb elnyerni, ám nem lehetetlen!

A nyári és tavaszi partik esetében minden program, amelyben szerepel fagyi és víz - legyen ez medence vagy egy tó -, ideálisnak számít. Télen és ősszel a már említett bowling, de akár a mozi is szóba jöhet.

Ha egészen elvesznél az ötletek között, akkor pedig mindig fordulhatsz a jolly joker ötlethez: kérdezd meg a gyerkőcöt, ő milyen bulit szeretne, és ebből a gondolatból kiindulva kezdj tervezgetni!

Szülinapi kellékek, amelyek teljesen feleslegesek

Akármilyen idős is legyen a gyerkőc, akármennyi barátját is hívjátok meg, vannak olyan kellékek, amelyek jól néznek ki, ám feleslegesek. Ilyenek a girlandok többségei, a szülinapi sapkák, a trombiták. Utóbbiaktól egyébként is csak meg fog fájdulni a fejed! 

Ha még nem találtál tökéletes ajándékot gyermeked számára, mindenképp nézz nálunk körül. Itt az oldalunkon csak olyan termékeket találhatsz, amelyeket a gyerekek kedvenc mesehősei díszítenek! Akkor is érdemes itt nézelődni, ha gyermeked barátjának lesz születésnapi bulija!

Ne feledd a bulik lelkét!

Minden jó gyerekbulinak három fontos szülinapi kelléke van! Ha ezeket beszerzed, a siker már majdnem a tied! Az egyik természetesen a torta - a csokival nem lehet hibázni -, amelyből nyáron vehetsz akár parfét is! A második a jó zene, szülinapi nóták egymás után újra és újra, amikre táncolni is lehet, de akár énekelni is tudják! A harmadik pedig a sok-sok programlehetőség!