Étkészlet csomagok

Étkészletcsomagok – a praktikusság híveinek

Vége a babapapik időszakának? Végre elkezdett a gyerkőc szilárd ételeket enni? Vagy épp óvodás gyermekedet szeretnéd motiválni arra, hogy rendesen, villával és kanállal egyen? Hogyan lehet a mi étkészleteinkkel motiválni a kicsiket? Minderre tökéletes megoldást jelentenek az étkészletcsomagok.

Természetesen külön-külön is meg lehet őket venni, ám érdemesebb csomagban. Hogy miért? Nos, hogy megtudhasd, velünk kell tartanod ebben a bejegyzésben! 

 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Étkészlet egyke gyerkőcöknek

Azoknál a kicsiknél és nagyobbaknál, akiknek - még - nincsen tesójuk, nagyon fontos, hogy kellőképp motiváld őket arra, hogy akarjanak elkezdeni egyedül, kanállal és villával enni. Késre nagyon sokáig - iskolakezdésig kb. - egyáltalán nem lesz szükség.

A külön, mesehősös étkészletcsomaggal, amilyet itt nálunk is találhatsz, hihetetlenül könnyű motiválni a kicsiket. Ez azért van, mert a kisbabák és ovisok nagyon szeretik látni és hangsúlyozni, hogy ez meg az az övék. Nem Anyáé, nem Apáé, az övék! Ha ráadásul a kedvenc mesehősük mosolyog vissza rájuk a tányérról, pohárról, evőeszközökről, az fel fogja kelteni az érdeklődésüket annyira, hogy használni is akarják.

Étkészletcsomagok tesóknak

Ha kisbaba és alsó osztályos a testvérpár, akkor bizony az étkészleteink csomagban beszerezve még fontosabbak. Biztosan láttad már a hatalmas harcot, amit a képesek levágni időről időre azzal kapcsolatban, hogy egy-egy játék vagy ruha kié. Az asztalnál ennek a vitának véletlenül sincsen helye. Nagyon könnyen megakadályozhatod a kinek melyik a kedvenc pohara, tányérja vitát, ha mindenki a saját, kedvenc mesehősével díszített villával eszik, pohárból iszik. A csönd és nyugalom minden többgyermekes család életében fontos, így neked is csak ajánlani tudjuk beszerzésüket.

Kicsit elveszettnek érzed még magad?

Hadd nyugtassunk meg, nincs semmi baj, oldalunk csapa itt van, hogy segítsen. Gyakran okozhat fejfájást az, hogy mire és miért is van szükség éppen. A csomagban kapható étkészletek esetében a pánik még nagyobb, hiszen hogyan tudnád Te egyedül eldönteni, melyik korban épp mire van szükség? Nyugi, mi mindenre tudjuk a választ!

Ovisok, iskolások anyukái és apukái, figyelem!

Nektek bizony szükségetek van még néhány dologra. Óvodában még csupán a hidratálás nagyon fontos, a legtöbb óvó néni örül neki, ha a kicsik beviszik magukkal reggelente a kulacsukat, benne valami finom innivalóval. Hiszen ezzel szinte teljesen be lehet biztosítani, hogy a gyerkőc legalább azt a néhány millilitert el fogja fogyasztani. A sok játék közben mind ki fognak merülni. Ha pedig az oviban is ugyanaz a minta díszíti a fogmosó poharat és a kulacsot, ami otthon a tányért és az evőeszközöket, biztos lehetsz benne, hogy nem lesz belőle vita, melyik kié. A biztonság kedvéért persze a kulacs és a pohár aljára rajzold fel gyermeked jelét!

A nagy iskolások esetében már nem arról van szó, hogy motiválni kellene őket. Ők már maguktól iszogatnak a kulacsból. Esetükben már egy dobozra is szükség lesz, főleg akkor, ha nem akarod a suliban reggeliztetni és uzsiztatni a kicsit, vagy ha épp tudod, hogy olyan kaja lesz az ebéd, amelyet gyermeked otthon sem eszik meg.

Az összeillő szett itt már inkább a megjelenés és a menőzés miatt fontos, ám hadd legyünk őszinték! Egy alsós gyermek élete már igencsak nehéz, egy ilyen mintás kiegészítő azonban egy pici mosolyt minden nap csalni fog majd az arcára!