Étkészlet csomagok

Nincs is jobb motiváció a gyerekek étkezésre való nevelésében, mint a színes, mesefigurás étkészlet csomagok! Öröm lesz látni, ahogy elkezdik használni a saját miniatűr eszközeiket, az első kanalukat, villájukat, poharukat és tányérjukat. Mindezt most nálunk egy helyen megveheted!

Egy-egy szett mindent tartalmaz, ami szükséges a babák étkészletre való átszoktatásában. Mutatjuk, mennyi előnye van, ha a csomag mellett döntesz, ahelyett, hogy egyenként vennéd meg a pici első saját étkészletének darabjait. Tarts velünk és ismerd meg a legpraktikusabb étkészleteket, amikből a kicsik játszva ehetnek!

 

 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Minden egyben az egykéknek: étkészlet csomagok

Az egyedül evés megtanítása igazi kihívás lehet a kisgyerekes szülőknek, jó sok daccal és takarítással. Főleg a kezdeti időszakban fordulnak elő olyan jelenetek, amikor a földön landol a komplett vacsora vagy rosszabb esetben a falon. Kanállal, villával enni ugyanakkor igazi móka és sikerélmény is lehet a gyerekeknek, főleg, ha szeretik azt, amit használnak az evéshez.

Étkészleteink célja, hogy belopják magukat a kicsik szívébe, ezáltal megkönnyítve és felgyorsítva az étkészletre való átállást. A szettekre jól ismert mesehősök kerültek, a széles választékban minden gyerek megtalálja a saját kedvencét, ami csak az övé.

Tesóknak csomagban

6, 7 és 8 darabos étkészleteink között olyan is van, amit testvérek is használhatnak, mivel több tányért és poharat is tartalmaz. Ha mindenkinek megvan a sajátja, még harc sem lesz köztük, ami a tesóknál valljuk be, gyakran előfordul. Kisebbeknek és nagyobbak is találnak a szívüknek kedves figurát, hiszen mi a kisbabáktól kezdve egészen az alsó osztályosokig mindenkire gondoltunk a csomagban kapható termékek kialakításakor. 

Nem tudsz választani?

Ezért vagyunk mi! Tudjuk, hogy gyereket nevelni épp elég kihívás, és ahogy elkezdenek beszélni, az akarat is érvényesül. A gyerekek pontosan tudják, mit akarnak, és azt általában elég következetesen a tudtunkra is adják. Így a dizájn kiválasztásánál hagyatkozzunk rájuk, hiszen ők fogják használni a kis poharakat, tányérokat, kanalakat és villákat. Amiben mi segítünk, hogy már előre összekészített szettekből válogathatnak, így nem kell mindenért külön megharcolni.

Kulaccsal a hidratáltságért

A kulacs az egyik legpraktikusabb eszköz, amit beszerezhetsz és szintén megtalálod a szettekben. A kicsik rengeteget mozognak, így a hidratálás kulcsfontosságú, és ha beviszik magukkal az óvodába, akkor az óvó néniknek sem kell őket olyan gyakran kergetni, hogy végre igyanak pár kortyot, mielőtt kiszáradnának. Ha a saját kulacsukkal vannak felvértezve, szívesebben isznak, és így nemcsak vizet, de akár finom és egészséges frissítőket is fogyaszthatnak az óvodában. 

A menő uzsisdoboz mindenki kedvence

Sok gyerek nem szereti az otthonról hozott ételt, gyakran elcserélik, vagy odaadják egymásnak. Mi tudjuk a megoldást! Az uzsonnásdobozba csomagolt étel garantáltan el fog fogyni, ha a dobozt egy cuki mesefigura díszíti. A hozzá tartozó villával csipegetve pedig még az almakockák is finomabbak, így a vitamin-utánpótlás miatt sem kell aggódnunk. 

Az étkészleteink mindegyike összeillő szetteket tartalmaz, ami lányoknál és fiúknál is a menőség szimbóluma lehet, óvodától az alsóig. A többiek is imádni fogják, hiszen akár mindenkinek lehet másik figurája, köszönhetően a széles választéknak. Az egyedi étkészletekkel igazi élmény lesz az evés, akár több generációnak is - hiszen ki ne szeretné eltenni emlékbe azokat az eszközöket, amik egy ilyen fontos mérföldkövei voltak egy kisgyerek nagyobbá válásának? Ideje hát beszerezni!