Törölköző

Gyermekednek a fürdőszobában vagy a strandon sem kell lemondania a kedvenc mesehőséről, magával viheti a törölközőn. A pamut törölköző az anyagának köszönhetően gyorsan magába szívja a vizet, így nem kell sokáig vizesen vacogni. A pamut törölköző puha, bőrbarát, mosógépben 40 fokon mosható.

Kínálatunkban megtalálod a lányoknak és fiúknak való kiviteleket egyaránt. Webáruházunkban különböző mesehősökkel, karakterekkel ellátott pamut arctörlőket/kéztörlőket, fürdőlepedőket, valamint pamut és poliészter poncsókat kínálunk. Nézz körbe bátran, és válassz mintás termékeink közül!

Törölközők a kínálatban

Lakástextil kategóriánkon belül találhatod a törölközőket. Azonbelül pedig a kéz- és arctörlőket, fürdőlepedőket, poncsókat. Termékeinket ajánljuk óvodás korosztálytól egészen kiskamaszkorig. Az aktuális, népszerű mesehősökkel és karakterekkel mintázott törülközőink között mindenki megtalálhatja a kedvencét. Kiegészítőinkkel garantáltan vidámabb lesz a fürdés és a pancsolás. A kis méretű kéz- és arctörlők ideálisak óvodába és iskolai tisztasági csomagba is. A nagy méretű fürdőlepedők pedig az esti fürdés kiegészítői, de vízparti nyaralásra is érdemes becsomagolni, mert üde, vidám színfolt lesz a tengerparton vagy a Balaton-parton.

Arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja nálunk a kedvencét, ezért folyamatosan bővítjük a választékunkat.

Arctörlő/kéztörlő

Kisebb és nagyobb gyerekeknek is szükségük van külön törölközőre a fürdőszobában, az arc- és kéztörlésre. Sokkal könnyebb őket rábeszélni a rendszeres kézmosásra, ha a kedvencüket látják viszont a fürdőszobai textilen. Ráadásul náluk választhatsz mágikus kéztörlőt is, ami még nagyobb sikert arat a gyerekek körében. Vízbe mártod a törölközőt, és a nedvesség hatására máris átalakul egy 30x30 cm méretű törölközővé. Teheted az ovis vagy iskolás tisztasági csomagba is.

Fürdőlepedő

Webáruházunkban nemcsak az aktuális mesehősökkel díszített fürdőlepedőket, de kedves állatosat is találhatsz. A Fürdőlepedő kategóriára kattintva megtalálod a fiúknak és lányoknak való törölközőket, valamint az állatmintásokat is. Így megkönnyítjük számodra a keresést. Nem szükséges átnézned az összes fürdőlepedőt, ha te tudod konkrétan, hogy mit keresel (pl.: kislánynak rózsaszín Minnie egeres törölközőt) Mindegyik fürdőlepedőre jellemző, hogy kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Mivel 100% pamut anyagból készülnek, rendkívül kellemes, puha a tapintásuk.

Mosógépben mosható és szárítógépben szárítható az összes törölköző. Akárhányszor mosod ki, nem fog veszíteni a minőségéből és a színéből. Tedd meséssé gyermeked számára az esti fürdéseket, és válogass a fürdőlepedők között.

Poncsó

Nyaraláskor, a strandon vagy a vízparton legpraktikusabb a vízből kijövet a poncsóba burkolózni. A gyerekek imádni fogják! Finom, puha, meleg érzés a bőrnek. Nincs szükség a könyörgésre, hogy kijöjjön végre a gyerek a vízből, ha a parton várja a vidám, kapucnis poncsó, amin ráadásul a kedvenc karaktere mosolyog. Sokkal praktikusabb, mint a törölköző, mert a poncsó nem esik le, nem csúszik le a gyermekről. Szabadon játszhat benne, és közben melegen tartja a testét, a kapucni pedig a vizes haját szárítja. Szelesebb időben is jó szolgálatot tesz a vízparton.

Természetesen több méretből választhatsz, és számtalan mesehős áll a rendelkezésedre. Akár Mancs Őrjárat, Verdák vagy Jégvarázs a kedvenc, nálunk megtalálod, amit keresel.