Lakástextil

Ha lakástextilt keresel mesébe illő hangulattal, akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban megtalálsz mindent, amire szükséged lehet ahhoz, hogy varázslatos legyen gyermeked szobája. Mesehősös ágytakaró, ami üde színfoltként feszül az ágyon, párnák és takarók a kedvenc rajzfilmkarakterével. 

Minőségi pamut ágynemű huzatok gumis lepedővel, az óvodás és a felnőtt korosztálynak egyaránt. Fürdőlepedők és törölközők gyermeked kedvenceivel. Termékeink között találsz kimondottan óvodába való szetteket is, amelyek nemcsak az oviban, hanem otthon is feldobják a hangulatot.

 

Ágyneműhuzat, lepedő

Ha gyermekedet minél több, a kedvenc meséjével díszített lakástextil veszi körbe, annál vidámabb lesz. Miért ne lehetne az ágyában is a kedvelt mesehőse? Bármelyik rajzfilmkarakter is gyermeked rajongásának célpontja, kínálatunkban megtalálod minőségi pamut ágynemű huzat formájában is. 

Sokkal könnyebb lesz az esti elalvás, ha mesés ágynemű várja a kis lurkót. Szett formájában is megvásárolhatod a huzat méretének megfelelő paplannal és párnával. Termékeinket nemcsak a gyermekeknek ajánljuk, hanem a felnőtteknek is. Ha különleges állat mintás huzatot keresel, nálunk kedvedre válogathatsz, a kedves kutyakölyöktől kezdve az egzotikus állatokig mindent megtalálsz.

Párna, párnahuzat

Nehezen megy az ebéd utáni alvás otthon vagy az oviban? Erre megoldást tudunk javasolni. Sokkal egyszerűbb lesz ágyba varázsolni a gyermeket, ha a párnán a szeretett mesének a szereplője mosolyog rá. 

Otthonra, oviba és hosszabb utakra is tökéletes választás. A puha, kellemes tapintású párnán nemcsak aludni jó, hanem jólesik hozzábújni is. Válogass kedvedre, fiús, lányos és állatos párnák közül!

Ágytakaró

Az ágytakaró meghatározza a gyerekszoba stílusát, valamint rendezettebbé teszi az ágyat. Kellemes érzés ráfeküdni, mert puha tapintású az anyaga. Takard le kedvenc Disney hősével mintázott ágytakaróval az ágyát, és sokkal vidámabb hangulatú lesz a szoba!

Takaró

A takaró tavasztól őszig a mindennapok sokat használt lakástextile, de hűvösebb nyári estéken is jólesik betakarózni. A polár takarók nem csupán puhák és kellemesen melegek, hanem mesehősökkel díszítettek is. Egy vidám takaróra az utazások alkalmával is szükség lehet, ezért ne hagyjátok otthon, ha nyaralni indultok!

Fürdőszobai lakástextil, törölköző

A kedvenc mesehős a fürdőszobába, strandra, uszodába is elkísérheti a gyermeket fürdőlepedőkön, törölközőkön és poncsókon. Kiváló nedvszívók, így a vízből kijövet nem fázik meg a gyerkőc, rögtön jólesően beleburkolózhat. 

Törölközőinken is - akárcsak a többi lakástextilen - felvonultatjuk a népszerű mesehősöket, szereplőket, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. A kisebb méretű kéz- és arctörlőink nemcsak otthon, hanem óvodában, iskolában is jó szolgálatot tesznek.

Nézz körbe webáruházunkban, és válasszátok ki gyermekeddel együtt a kedvenc mesehősös textileket! Mancs Őrjárat, Verdák, Peppa malac, Bing nyuszi, Pizsihősök, Jégvarázs,vagy Harry Potter a sláger otthon? Nálunk megtaláljátok számtalan változatban és méretben őket. Ha a harmóniára törekszel a gyerekszobában is, akkor össze tudod válogatni a lakástextileket úgy is, hogy minden kiegészítőn ugyanannak a mesének a szereplője legyen.