Ovis méretű ágynemű szett

Nézd meg ebben a kategóriában az ovis méretű ágynemű szetteket! Ezeknek az összeállításoknak a segítségével egyszerre szerezheted be 3-6 éves gyermeked számára a paplant, párnát és az ezekre való édes huzatot.

Nálunk a különböző ágyneműket a gyerekek kedvenc mesehősei és mintái díszítik. Ez az a tulajdonságuk, amely az otthoni és az óvodai ágyikót is sokkal szimpatikusabbá változtatja. Minden terméket jó áron, prémium minőségben találhatod meg lentebb. Ha nem tudsz dönteni, ültesd magad mellé kislányodat/kisfiadat és keresgéljetek együtt, hiszen az a legfontosabb, hogy neki elnyerjék a textilek a tetszését!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Mire figyelj, amikor ovis méretű ágynemű szettek között válogatsz?

A szülőknek igazán nehéz feladata van, amikor gyermekük első szeptemberére készülnek. Minden elintézendő dolog közül az ágynemű kiválasztása az egyik legfontosabb. Ha ezt elrontja az ember, azt akár a kicsi alvása is bánhatja később. 

Természetesen az ovis méretű ágyneműnek először a méreteit kell ellenőrizni. Az ideális takaró egészen be tudja fedni a gyereket, a feje alá kerülő párnának pedig legalább akkorának kell lennie, hogy ha a kicsi az egyik oldaláról a másikra fordul, akkor se lógjon le róla le a feje.

Az textil anyagára is oda kell figyelni, a legjobb, ha első osztályú pamutból készülnek ezek a kiegészítők, hiszen ez jól tartja a hőt, ám nem lehet megizzadni alatta.

Érdemes kiscsoportra az ovis méretű ágynemű szetteket duplán beszerezni, így az otthoni ágyikó “elteleportálhat” a délutáni szundik idejére a csoport termébe.

Végül, de nem utolsósorban essen néhány szó a takaró és a párna külsejéről is! Mivel az évkezdés gyakran ijesztő lehet a gyerekek számára, érdemes olyan mintát választani, ami közel áll a szívükhöz. Jó ötlet lehet például a kedvenc mesehősükkel vagy állatukkal díszített huzatok után nézni. 

Mit érdemes tudni a mi ovis méretű ágynemű szettjeinkről?

  • Minden szett tartalmaz egy-egy párna- és ágyneműhuzatot, amelyek patenttal vannak ellátva. Anyaguk 100% pamut, I. osztályú magyar termékek. Minden szett mosható gépben is 60°C-on. Velük együtt érkezik egy párna és egy paplan is, ezeknek 100% poliészter a töltete és 40°C-on és kímélő programon tisztíthatóak.
  • A takaró 100 x 135 cm, míg a párna 40 x 60 cm, azaz ideális a 3-6 évesek számára.
  • Csak olyan huzatot találhatsz ovis méretű ágynemű szettjeink között, amelyeket a gyerekek kedvenc mesehősei és mintái díszítenek. Egyes rajzfilmek esetében külön lányos és fiús verziót is készítettünk.
  • Szettben nem csupán egyszerűbben, de kiváló áron szerezheted be az évkezdéshez szükséges termékeket.

További kiegészítők

Az óvodában van még néhány kiegészítő és textília, amelyekre szükségetek lesz. A derékaljra például mindenképp gondolni kell. Ovis- és tornazsák is kelleni fog, ezeket természetesen webáruházunk kínálatában mind megtalálod.

Ha nem szeretnél minden óvodai textíliát külön-külön beszerezni, akkor nézz körül ovis kezdőcsomagjaink között, amiket specifikusan az első óvodai évükre készülő gyerekeknek és szüleiknek állítottunk össze.

Ne feledd, mindenre kerüljön fel egy textilfilc segítségével gyermeked jele és/vagy monogramja.

Elakadtál?

Ha kérdésed lenne egy kiegészítővel, a szállítással vagy épp a raktárkészletünkkel kapcsolatban, nyugodtan keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Fordulj hozzánk bizalommal, szívesen válaszolunk minden kérdésedre!