Ovis méretű ágynemű szett

Óvodás méretű gyerek ágyneműhuzat és paplan-párna szett a csendes pihenők idejére. Összeválogattuk legkedveltebb ovis méretű ágyneműhuzatainkat és hozzácsomagoltuk neked a méretben hozzá illő paplan-párna szettet, így család-barát árakon vásárolhatod meg.

Nézet:
Sorrend:
 
Sorrend:

Az ágyneműhuzatok és a hozzá illő paplan párna szett az otthoni és az óvodai környezetben egyaránt alkalmas. A ruhák mellett ezek szintén napi használatban vannak. Ezért törekednünk kell arra, hogy gyermekünk nyugodt alvását a megfelelő minőséggel tudjuk biztosítani és ezt folyamatosan tisztán tudjuk tartani ezzel biztosítva a higiéniai feladatokat. Ágyneműhuzataink anyagát tekintve 100% pamut, paplan párna szettjeink bőrbarát, légáteresztő anyagának köszönhetően, egyenletes hőmérsékletet biztosít, hozzájárulva ezzel gyermeked nyugodt pihenéséhez. Gyermekünknek, ami még ennél is fontosabb, hogy kedvenc mesehősével legyen mintázva. Ezért, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt, rengeteg szettet állítottunk össze.

Bing, Mancs őrjárat, Marie cica, Peppa Malac, Minnie és Mickey, Verdák, Jégvarázs, Oroszlánkirály szetteket, ami 100% pamut ágyneműhazatból 1 db lapos párnából és 1 db átlagos vastagságú paplanból állnak. Kétféle méretben100x135cm 40x60cm, és 90x140cm 40x55cm, de nem kell aggódnod az ovis paplan-párna garnitúra mérete összeillő lesz.

Ezek az ovis paplanok és párnák moshatóak mosógépben, így tisztításuk nagyon kényelmes, gyors és egyszerű.