Óvodai textíliák

Ovikezdés!  Oviba indul a gyermeked? Nálunk kiváló minőségben, egy helyen beszerezheted a legfontosabb dolgokat, ami az óvodába kell. Oviszsákot, tornazsákot, huzatot, paplan-párna szettet, ovis fektetőre lepedőt, derékaljat, ráadásul család-barát árakon!

Ahhoz, hogy az oviban is otthon érezze magát a gyermek, beilleszkedjen, az alvás is zavartalan és pihentető legyen, rendkívül fontos a megfelelő ágyneműhuzat, ami bőrbarát és 100% pamut anyagú. Az ovis gyerek méretű ágynemű szett, kifejezetten a 3-6 éves korosztály számára ajánlott.

Az antiallergén paplan párna szett (garnitúra) I. osztályú magyar termék. Kétféle méretben 100x135cm 40x60cm és 90x140cm 40x55cm kapható, mérete a normál óvodai méretnek megfelelő, így tökéletes választás otthonra és oviba egyaránt. Bőrbarát, légáteresztő anyagának köszönhetően, egyenletes hőmérsékletet biztosít.

A derékalj, sarkain gumival rögzíthető a fektetőhöz, és nem csúszik el. Véd a padló felől sugárzó hidegtől is, így nem kell tartanunk attól, hogy gyermekünk megfázik. De megtalálod kínálatunkban a vízhatlan lepedőt is, használatával nem ázik át a lepedő és megvédi a matracot! A hagyományos pamut, körbe gumis lepedőt kedvelőknek is van választék.

Oviszsák, tornazsák is nélkülözhetetlen darab. A praktikus, vállfára akasztható, elöl cipzáros oviszsák a váltóruha tárolására tökéletes, a nagy zseb, szuper rejtekhely a gyermek kedvenc alvópajtásának. A tornazsák kialakítása a gyermekhez van igazítva, így egyedül is könnyen ki-be pakolhatja a tornafelszerelést.

Tökéletes választás bölcsibe, oviba induló gyermekeknek!