Óvodai textíliák

Óvodai textíliák

Kezdődik az óvoda? Szükségetek van néhány kiegészítőre az oviban, amit elvárnak az óvó nénik? Esetleg otthon van szükségetek óvodás gyerkőcre méretezett ágyneműre? Nálunk minden szükséges óvodai textíliát megtalálhatsz, sőt olyanokat is, amelyekre otthon lehet szükség.

Nézz körül, találj meg mindent, amire csak kellhet! Ne felejts el az oldalunk más kategóriái közé is bekukkantani, ugyanis ott is rengeteg olyan dolgot találhatsz, amelyet a gyerek örömmel használ majd otthon vagy az oviban is, és amelyek megkönnyítik majd az életeteket.

Óvodai textíliák? Nálunk igazán gyerekeknek valókat találhatsz!


Minden gyermeknek szüksége van néhány “alapfelszerelésre” az oviban. A legtöbb óvónő még az év kezdése előtt tájékoztatja a szülőket arról, mire is lesz szüksége a gyerkőcnek az év során. Ebbe általában oviszsák, ovis derékalj - amit az óvodai kiságyra fel lehet húzni - és egy ágyneműszett szokott beletartozni. Nagyon sok anyuka túlgondolja, mire lesz szüksége a gyereknek az oviban, pedig az igazság az, hogy csupán pár dolog fog kelleni.

Az ovis textíliákat érdemes úgy kiválasztani, hogy mindenen ugyanaz a mesehős, méghozzá a gyerkőc kedvence szerepeljen. Természetesen mindenre, amit a gyerek bevisz, rajzold fel a jelét! Ez azért szükséges, mert nagyon valószínű, hogy valamiből lesz hasonlója vagy épp ugyanolyanja egy másik gyereknek is. Hatalmas vitákat tud okozni két - vagy akár több - gyerek között az, ha ugyanolyan holmijuk van, és nem lehet őket megkülönböztetni.

Sajnos az óvó nénik ilyenkor csak akkor tudnak békét teremteni, ha találnak az adott dolgon egy jelet. Ez nem csupán egy plüss esetében kellemetlen, de akár a fogmosó felszerelésnél vagy az ágyneműnél is. Az ágyneműkre textilfilccel, a fogmosó cuccra és egyéb műanyagra alkoholos filccel firkantsd rá a gyermek jelét. Hogy miért ne egyszerűen egy monogramot írj rá? Mert a gyerkőcnek jó, ha önállósodik picit, és nem kell folyton az óvó nénit megkérdeznie, hogy az adott pohár, kulacs, cipő az övé-e. 

Az óvodai textíliák esetében jó, ha olyan szett van bent, aminek mintája közel áll a kicsihez. Ez azért fontos, mert ha a gyerek szereti az ágyneműjét, akkor sokkal valószínűbb, hogy szívesen is alszik majd benne. Nálunk külön-külön, de akár szettben is megvásárolhatod a szükséges óvodai textíliákat.

Milyen textíliára lehet még szükségetek?

Nem csupán az oviban van szükség óvodásoknak való dolgokra! Egy kulacs otthon is kellhet, ahogy egy édes mintával díszített pohárkát és törölközőt is szívesen használnak a gyerekek.

Jó ötlet lehet otthon is ugyanolyan ágyneműt tartani, mint ami az oviban van bent, ugyanis amit otthon már megszokott, az az új helyen is képes lesz majd megnyugtatni őt. A mesehősök varázsa egyébként is jó hatással van a gyerekekre, hiszen könnyebbé teszik a mindennapjaikat az oviban, az otthon töltötteket pedig sokkal színesebbé, kellemesebbé.

Otthon szükségetek lehet gumis lepedőre és ágyneműre is, nálunk ezeket is megtalálhatjátok. És hogy mi a legjobb? Nem csupán huzatok között válogathattok, de paplant és párnát is beszerezhettek, ha a kicsinek még nincsen ovis méretű nagyfiús/nagylányos szettje!

Így találj meg mindent gyorsan!

Kíváncsi vagy, mit találhatsz még az oldalunkon? Szeretnéd megtudni, hogy esetleg mit tudnál még beszerezni, amin a gyerkőcöd kedvenc mesefigurája van? Nézz körül mesehősös kiegészítőink között! Találhatsz nálunk esernyőket, evőeszközöket és sok minden mást!

Ahhoz, hogy az oviban is otthon érezze magát a gyermek, beilleszkedjen, az alvás is zavartalan és pihentető legyen, rendkívül fontos a megfelelő ágyneműhuzat, ami bőrbarát és 100% pamut anyagú. Az ovis gyerek méretű ágynemű szett, kifejezetten a 3-6 éves korosztály számára ajánlott.

Az antiallergén paplan párna szett (garnitúra) I. osztályú magyar termék. Kétféle méretben 100x135cm 40x60cm és 90x140cm 40x55cm kapható, mérete a normál óvodai méretnek megfelelő, így tökéletes választás otthonra és oviba egyaránt. Bőrbarát, légáteresztő anyagának köszönhetően, egyenletes hőmérsékletet biztosít.

A derékalj, sarkain gumival rögzíthető a fektetőhöz, és nem csúszik el. Véd a padló felől sugárzó hidegtől is, így nem kell tartanunk attól, hogy gyermekünk megfázik. De megtalálod kínálatunkban a vízhatlan lepedőt is, használatával nem ázik át a lepedő és megvédi a matracot! A hagyományos pamut, körbe gumis lepedőt kedvelőknek is van választék.

Oviszsák, tornazsák is nélkülözhetetlen darab. A praktikus, vállfára akasztható, elöl cipzáros oviszsák a váltóruha tárolására tökéletes, a nagy zseb, szuper rejtekhely a gyermek kedvenc alvópajtásának. A tornazsák kialakítása a gyermekhez van igazítva, így egyedül is könnyen ki-be pakolhatja a tornafelszerelést.

Tökéletes választás bölcsibe, oviba induló gyermekeknek!