Ovis kezdőcsomag

Ovis kezdőcsomag

Az óvoda minden kisgyermek számára fontos és meghatározó hely. Az ovikezdés előtt sok különböző dologra kell gondolniuk a szülőknek, hiszen az ovi már nem csak egy rövid program, ide bizony már komplett “felszereléssel” kell küldeni a gyerkőcöt. Ágyneműhuzatot, gumis lepedőt, ovis zsákot és tornazsákot mindenképp vinnie kell magával a kicsinek, leginkább azért, mert a gyerkőcök általában nyugodtabban alszanak, ha a benti ágynemű éppen olyan finom illatú, mint az otthoni. Hogy megkönnyítsük a dolgodat, nálunk minden szükséges felszerelést megtalálsz ugyanazon ovis kezdőcsomagon belül!

Kezdődik az ovi, mire is lesz szükségünk?

Az ovi minden szülőnek és kisgyereknek egy különleges időszak színhelye. Itt már nem csupán a hétvégére válik el egymástól a kicsi és a család többi tagja. Az ovi a gyermekek számára általában egy igencsak ijesztő hely, ahol minden teljesen új. Éppen ezért fontos, hogy legyen néhány olyan dolog, ami emlékezteti őt az otthonára és megnyugtatja.

A legtöbb kicsi ovisnak - miután megszokta a reggeli elválást, és már nem hatalmas krokodilkönnyek között lép be az ovis csoport termébe - a legnagyobb problémát az a fránya délutáni alvás jelenti. Hiába olvas az óvónéni varázslatos mesét, hiába van tele a pocakja a fincsi ebéddel, hiába fáradt ki a sok fogócska, bújócska és egyéb foglalkozás alatt, valahogy az Álommanó nem akarja elhívni Álomországba. Ez persze teljesen természetes, hiszen főleg a kiscsoportban még mindenhol furcsa és nehéz elaludni, ami nem otthon van. 

Ha azonban a gyerkőcnek saját ágyneműje van, aminek éppen olyan az illata, mint amilyennel otthon alszik, az már képes annyira megnyugtatni, hogy el tudjon szenderedni délután, és újult erővel ugorhasson neki a délutáni programoknak. Persze ehhez pizsamára is szükség lesz, aminek a legtöbb oviban a gyerkőc ovis zsákjában van a helye. Ezen kívül derékaljra, gumis lepedőre és tornazsákra is szükség lehet odabent. 

Egy gondos anyukának, vagy apukának persze egy ilyen felsorolás után a ,,honnan szerezzem be mindezt?” kérdés szalad ki a száján, ami teljesen természetes! Szerencsére nem kell pánikba esni. Itt az oldalunkon ugyanis mindent meg lehet találni, amire csak egy óvodásnak szüksége lehet! A legjobb az egészben, hogy a rengeteg minta között biztosan találtok olyat a gyermekkel, ami neki is elnyeri a tetszését. Ha szeretnétek külön-külön, de akár szettben is megtalálhattok mindent.

Miért inkább az ovis kezdőcsomag?

Ha úgy tartjátok jobbnak, természetesen külön-külön is összeválogathatjátok a különböző dolgokat az ovis felszereléshez. Mi mégis a szetteket ajánljuk, ezekbe ugyanis mi már összegyűjtöttünk mindent, amire szükség lehet, ráadásul minden mindenhez illik. Ez azért fontos, mert a gyerkőc könnyebben jegyzi meg, ismeri fel a saját dolgait az oviban is, ha ugyanaz az egységes minta borít mindent. 

Milyen szetteket találhattok nálunk?

Összeállításuk tekintetében két féle ovis kezdőcsomag közül választhattok. Az egyik derékaljjal kombinált, míg a másikban gumis lepedő teszi teljessé a szettet. Hogy melyiket válasszátok, abban érdemes kikérni az óvoda véleményét, mert ez attól függ, hogy az oviban mekkora fektetőket használnak.

Minták terén pedig biztosan megtalálja minden kisfiú és kislány a kedvencét a következők közül:

  • Dínós
  • Unikornisos
  • Minnie egeres
  • Mickey egeres
  • Tűzoltós
  • Jégvarázs mintás
  • Verdás

Szerintünk akkor lesz a döntés tökéletes, ha a gyermeket is bevonjátok a választásba. Végül is ő találkozik a szett egyes darabjaival minden nap az oviban, így a legfontosabb az, hogy neki tetsszen a kiválasztott szett. Ha pedig bármiféle kérdés felmerül bennetek, nyugodt szívvel keressetek fel minket elérhetőségeink egyikén!