Baba etetés-itatás

Nagyon fontos gyermekünk táplálása, és ehhez a megfelelő felszerelésre van szükség. Amint a babának kiegészítő etetésre van szüksége, azonnal felmerül az igény a babaetetés, -itatás eszközeinek megvásárlására. Azt ajánljuk azonban, hogy már a babavárás idején vegyünk cumisüvegeket, hiszen nem tudhatjuk, hogy szükség lesz-e rá esetleg már a kezdeti időkben is. 

Később bővíteni kell a repertoárt, mert ahogy egyre ügyesebb lesz a gyermek, igényelni fogja a saját kanalat és a saját itatópoharat. Nézz körül ebben a kategóriában, és válassz az igényeid szerint termékeink közül.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Az első cumisüveg

A legtöbb anya úgy indul neki a gyerekvárásnak, hogy szoptatni szeretné gyermekét. Van azonban az a helyzet, amikor ennek ellenére átmenetileg vagy tartósan tápszert kell használni. Ezért érdemes már a baba holmijainak beszerzésekor néhány cumisüveget is megvásárolni, amit szükség esetén be lehet vetni. A cumisüvegből ezenkívül kínálhatsz szomjoltó vizet, gyümölcslevet vagy más folyadékot.

A cumisüvegekre háromféle méretben találsz szilikoncumit 0-6 hó, 3-6 hó és 6+ hó méretekben. Az üveget kézi mosogatással tisztítsd, ne használj mosogatószert, és ne melegítsd mikrohullámú sütőben. Mickey vagy Minnie mintával, 2,4 dl és 3,6 dl változatban találhatod meg nálunk. 

A cumisüvegek fertőtlenítéséhez vásárolj cumisüveg sterilizálót, vagy mosogatás után mártsd forró vízbe néhány percig. A fertőtlenítés a kezdeti időkben nagyon fontos, mert a baba bélrendszere még védtelen a kórokozókkal szemben.

A babaetetés, -itatás egyéb eszközei

Az itatópohár könnyűvé teszi a gyermek számára az önálló ivást, mert a két oldalon lévő nagy fogantyúk stabillá teszik a pohár megfogását, cseppmentes csőre pedig megakadályozza, hogy az ital kiömöljön. Biztos lehetsz abban, hogy ha gyermeked ezt a poharat használja, akkor nem fogja magát összevizezni. Bing, Disney Minnie, Mickey és Mancs őrjárat mintákkal kaphatod meg. Térfogatát tekintve 250 ml, 270 ml és 330 ml-es méretűek közül tudsz választani.

A pohár átmenetet képez a cumisüveg és a normál pohár között, segíti a gyermeket a pohár használatához vezető úton. Ezenkívül nagyon kényelmes, hiszen bárhová magatokkal vihetitek és amikor megszomjazik a gyermeked, akkor odaadhatod neki. 10 hónapos kortól ajánljuk.

A baba étkészlet

A mélytányér-kanál szett mikrózható BPA-mentes termék, ami kiváló a baba etetéséhez. A vidám Disney mintái lekötik a baba figyelmét, és örömmel fogadja belőle az ebédet. Mickey, Minnie, Mancs őrjárat, 101 kiskutya és Peppa malac mintákkal kapható. A mérete ideális a kigyermek táplálásához, kényelmesen belefér egy adag étel. Adhatsz belőle bébiételt, pépeket vagy akár darabos ételeket is.

Baba utazó étkészlet

Az étkészlet két darab lekerekített kanalat és egy tartódobozt tartalmaz, amibe kényelmesen beteheted a kanalakat, amennyiben útra keltek. Az étkészlet biztonságos, BPA-mentes műanyagból készült, Disney Mickey, Minnie, Classic és Peppa malac változatban árusítjuk.

Baba étkészletek

Nagyon népszerű a baba étkészlet, ami 1 db mélytálkát, 1 db lapostányért és 1 db poharat tartalmaz, így egy komplett menü elfogyasztására alkalmas. Az alja csúszásgátlós, így nem kell amiatt aggódnod, hogy a még kissé ügyetlen kezecskék a földre borítják. A tányérok mikrózhatóak, a poharat pedig 600 watton maximum 2 percig mikrózhatod. A termék környezetbarát, mert újrahasznosított műanyagból készült, ezért a megvásárlásával óvod Földünket. Mintákat tekintve választhatod Binget, Szulát és Flopot, Minnie-t, Mickey-t vagy a Disney Classicot.

A babatermékek kategóriában jobbnál jobb termékeket találsz babád etetésének, itatásának megkönnyítésének érdekében. Nézd át a választékot, és tedd a kosárba a szükséges felszereléseket! Jó válogatást!