Ovis méretű ágyneműhuzat

Ovis méretű vidám ágyneműhuzatok, itt megtalálsz minden Disney, MARVEL és Nickelodeon márkázott mesehős mintás terméket. 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A gyermekek fejlődésében a legfontosabb dolog az alvás. Ha nem pihenik ki magukat, akkor nyűgössé válhatnak. Ahhoz, hogy az alvás zavartalan és pihentető legyen, rendkívül fontos a megfelelő ágyneműhuzat, ami bőrbarát és 100% pamut anyagú. Az ovis gyerek méretű ágynemű szett, kifejezetten a 3-6 éves korosztály számára ajánlott. Nincs annál nagyobb öröm, mikor gyermeked befekszik kedvenc mesehős mintás pihe-puha ágyába. Gyönyörű mintázatú, vidám, különböző mesefigurás, és ráadásul a normál óvodai méretnek is megfelel. Az ágyneműhuzat mellett megtalálsz még, ami az ovikezdéshez kellhet, például oviszsákokat, tornazsákokat, táskákat és törölközőket is. Áruházunkban mesehős mintás termékek várnak, hogy öröm legyen az ajándékozás! Nálunk biztosan megtalálod hozzátartozód kedvenc kedvencével mintázott ajánlatainkat számodra vagy szeretted számára. Célkütőzésünk , hogy a mindig aktuális legújabb mesehősökkel díszitett termékekkel tudjuk vásárlóinkat kiszolgálni ügyelve a minőségre. Termékeinket egyaránt ajánljuk felnőtt, ifjúsági illetve óvodai korosztályoknak. Ovis termékeink nem csak otthon lehet a gyermekágy dísze, hanem az oviba is pihenhet benne a gyermek ezzel biztosítva számára az otthoni hangulatát és nyugodt pihenését. Felnőtteknek szóló termékeink is kellemessebbé tudja tenni a lakás hangulatát.

Válogass legkeresettebb Disney mesehősök szerint: MinnieJégvarázsJégvarázs 2Peppa malac, Disney Hercegnők, Mancs Õrjárat, Verdák, Bing