Ovis méretű ágyneműhuzat

Légy üdvözölve oldalunk azon részén, ahol minden ovis ágynemű huzatunkat megtalálhatod! A minőség miatt nem kell aggódnod, hiszen minden szett első osztályú magyar termék. 

Marvell? Disney? Nickelodeon? Mi a gyermeked kedvenc rajzfilmje? Itt biztosan megtalálod, ugyanis az Eking csapata számára az a legfontosabb, hogy minden gyerek megtalálhassa kedvenc mesehősét huzataink egyikén! Nézz körül csomagjaink között, akár gyermekeddel együtt, és találd meg a garnitúrát. Minden párna- és paplanhuzat patenttal záródik, így gyermeked akár egyedül is fel tudja majd húzni őket a paplanjára és párnájára.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Legyen délután vagy este, nem kérdés, hogy az ágynemű igencsak meghatározza a gyerekek alvásának minőségét. A tökéletes párna és takaró puha és nagy. Természetesen kisfiad/kislányod számára nem ezek a tulajdonságok fogják szimpatikussá tenni az ágya garnitúráját, sokkal inkább az, hogy milyen a mintája. Itt az oldalunkon mindkettőtök elvárásainak megfelelő ágyneműket találhatsz.

Milyen egy tökéletes ovis ágynemű huzat?

Az óvodában töltött mindennapok izgalmasak, mókásak és legfőképpen fárasztóak a gyerekek számára. Éppen ezért szakítja meg a sok foglalkozást és játékot a délutáni szundikálás. A gyerekek javának ez sajnos gondot szokott okozni, még akkor is, ha a délelőtt során az óvó néniknek sikerült teljesen lefárasztaniuk. Az az óvodás pedig, aki nem szundikált, az estére igencsak nyűgös és morcos lesz, akivel nehezen lehet bírni. Szerencsére a délutáni alvásundort orvosolni lehet az ovis ágynemű huzat kicserélésével. 

Elsősorban természetesen a minőségre kell odafigyelni. A mi takaró- és párnahuzataink első osztályú, prémiumminőségű pamutból készülnek, aminek köszönhetően igazán kényelmesek. Minden szett alul patentos, amely annyira leegyszerűsíti az ágyneműcsere folyamatát, hogy akár gyermekedre is rábízhatod. A párnák huzatai 40 x 60 cm-esek, míg a takaróké 100 x 135 cm-esek, azaz még akár nagycsoportban is képesek lesznek körülölelni az ágyikóban a picurt. 

Ami a minőségnél is talán fontosabb, hogy minden szettünket édes mesehősök és más a gyerekek szívéhez közel álló minta díszít. Ki éppen a kedvenc rajzfilmhőse gyermekednek? Elsa? Villám? Sam? Minnie? Esetleg Micimackó? Ők és sok más társuk csak arra várnak, hogy vonzóbbá tehessék a délutáni és az esti alvásidőt a gyerekek számára!

Termékeink között természetesen minden olyan óvodai textíliát megtalálhatsz, amire csak szükség lehet az intézmény falain belül.

Hogyan válassz kínálatunkból?

Mi teszi igazán megnyugtatóvá a óvodai ágyikót? Az, ha éppen olyan, mint az otthoni. Segítségükkel ez egyszerűen teljesíthető. A kicsi által kiválasztott ágynemű huzatból egy helyett kettőt szerezz be, majd miután mindkettőt kimostad az otthoni öblítővel, bizonyosodj meg róla, hogy a hálószobájában és az oviban egyszerre legyenek felhúzva.

Gyermeked számára azzal könnyítheted meg az óvodai létet, ha az ovis zsákját, az ágyneműjét, a tornazsákját, a táskáját, a fogmosáskor használt poharát és törölközőjét, illetve a kulacsát mind kedvenc mesehőse díszíti. Persze arról így sem szabad megfeledkezni, hogy elláss mindent a jelével, hiszen akár több ovisnak is lehet ugyanolyan kiegészítője. 

Kérdésed lenne?

Ha esetleg felmerült volna benned termékeinkkel, a szállítással vagy épp a raktárkészletükkel kapcsolatban néhány kérdés, nyugodtan keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Ügyfélszolgálatunk munkatársai szívesen állnak rendelkezésedre, legyen szó bármiről!