Csomag termékek

Csomag termékek

Válogass Csomag termék ajánlataink között amiket előre összeállítottuk neked a legsikeresebb termékeinkből, hogy megkönnyítsük számodra a vásárlást. Itt könnyedén kiválaszthatod a legmegfelelőbb ovis kezdőcsomagot, gyerek ágyneműhuzat szettet vagy akár kispárnát levehető párnahuzattal

Kedves anyukák és apukák! Oldalunk ezen pontján eljött a pihenés ideje! A csomagban található termékek esetében nincsen más dolgotok, csak betenni a kosárba a kiválasztott darabot! Itt megtalálhatsz mindent, amire csak a kisgyermekednek szüksége lehet. Mindent, amire szükség lehet az oviban vagy éppen otthon a pihentető alváshoz!

Ezek a csomagok rengeteg időt megspórolnak, így csupán azt kell eldöntened - akár a gyerkőc bevonásával -, hogy milyen mesehőssel díszített ágyneművel bővüljön az otthoni ágyneműszettek sora, illetve hogy az oviba milyen szett kísérje el a picurt! Nézzetek körül, és legyen tiétek a tökéletes csomag!

Miért könnyebb csomagban beszerezni a termékeinket?

A munka és egyéb teendők mellett nem minden szülőnek van bizony ideje elmenni egy boltba. Kispárna, takaró, lepedő, ovis zsák… Sok mindent kell fejben tartani, ráadásul érdemes lenne mindent a gyerek kedvenc meséjének díszében kiválasztani. Az ovit kezdő gyerkőcöknek mi már összeállítottunk előre ovis csomagokat, így ezekkel nem kell többet bajlódnod!

Minden ovi más-más ágyneműt vár el a leendő ovisaitól. Vannak olyan intézmények, ahova csak párnát és takarót kell vinni, míg olyanok is, ahol ovis zsákot és egyéb kiegészítőket is kérnek. Oldalunk mindenre fel van készülve, szóval nyugodtan nézelődj, és találj meg mindent, amire szükségetek lehet!

Amikor otthon elhasználódik a kicsi ágyneműje, vagy éppen most tervezted neki beszerezni az elsőt, érdemes a termékeket csomagban megvásárolni. Hogy miért? Mert így teljesülhet a kicsi akarata, miközben a saját életedet sem nehezíted meg. A nálunk található csomagokban az ágyneműk töltettel együtt kaphatók, így nem kell arra időt szánnod, hogy a tökéletes huzathoz megtaláld a belevaló paplant és párnát. A sok különböző minta között biztosan találsz olyat, ami neked és a gyerkőcnek is tetszik!

Van persze olyan is, hogy a kicsi nagyon szeretne beszerezni otthonra valamit a kedvenc mesehősével ellátva. Ha szeretnéd, hogy várja az esti alvást, akkor nekünk van egy jó tippünk! Oldalunkon rengeteg különböző mesehősös, kényelmes párnát és hozzá huzatot is találhatsz, amelyekkel könnyedén kielégítheted a gyerkőc ezen vágyát. 

Leendő focista? Ne aggódj, nálunk a különböző nagy focicsapatok címerével ellátott párnákkal is találkozhatsz! A kispárnákkal ráadásul fel lehet dobni egészen egyszerűen a gyerek ágyát is, hiszen az összeillő ágynemű monokromitását meg tudja törni egy kispárna, amely akár ugyanabban a témában, de kicsit eltérő mintával, kisebb méretben díszeleg az ágyon.

Nálunk folyamatos akciókkal találhatod magad szembe, így akár egészen pénztárcabarát is lehet az ovis vagy otthoni ágyneműk beszerzése! Ne feledd el bevonni a gyerkőcöt is a válogatásba, akár csak addig, amíg két lehetőség közül kiválasztja a neki jobban tetszőt! Ha így teszel, akkor megóvod magadat a nyűgösségtől, amit az okozhat, ha “nem jó” mintájú ágyneműt vásárolsz neki!

Mire lehet még szükség?

Nálunk aztán mindenki megtalálhat mindent, amire csak az oviban vagy az iskolában szüksége lehet! Akiknek még pici a gyermekük, azoknak azt ajánljuk, nézzenek körül az összes ovis cucc között! Ha pedig esetleg van a háztartásban egy nagytesó is, aki épp az iskolakezdésre készül, akkor szeretnénk megnyugtatni, hogy oldalunkon természetesen rengeteg sulis kellék között válogathat! 

A számos lehetőség közül már csak engedned kell a gyerkőcnek, hogy kiválassza a neki leginkább tetsző holmikat!