Jégvarázs

A Jégvarázs - Elsa és Anna - mesehős mintás termékek igazi mesebirodalommá varázsolják a gyermeked szobáját. Nézz körül a webáruházunkban és válogass a minőségi mesehős karekter mintájú termékeink közül, és váltsd valóra álmát. Legyen az akár ágyneműhuzat vagy polártakaró esetleg egy szülinapos party kellék

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A történet: JÉGVARÁZS, Elsa hókirálynő varázsereje miatta királyság az örök tél fogságába esett. Anna hercegnő, Kristof a hegyi ember, Sven a rénszarvas, és a mókás hóember Olaf útnak indulnak, hogy megmentsék Arendelle királyságot a teljes pusztulástól.

A Jégvarázs, Elsa hókirálynő és Anna hercegnő mintás termékek igazi mesebirodalommá varázsolják a gyermeked szobáját. Kristof a hegyi ember, Sven a rénszarvas, és a mókás hóember Olaf, fiúknak és lányoknak is nagy kedvence. Felnőtt méretű ágyneműhuzat szett, gyerekágynemű, polár takaró, törölköző vagy párna, nem csak a gyerekszobában, hanem az óvodában is elengedhetetlen holmi. Megkönnyítjük az iskolások első napjait is, mert a jégvarázs mintázott tolltartó, iskolatáska, tornazsák, és egyéb felszerelés, biztonságot nyújtanak, hisz kedvenc mesehősei kisérik el a gyerekeket az iskolába.