Gyerek fehérnemű

A gyermek felöltöztetése az alapoknál kezdődik. Fontos, hogy mindig kényelmes alsóneműt adj rá, hiszen ez a ruhadarab közvetlenül érintkezik a bőrével és az érzékeny területekkel. Kínálatunkban kiváló minőségű pamut gyerek fehérneműket találhatsz, nyugodtan válaszd ki a nektek tetszőket.

Fehérneműink esetében is az a koncepció vezérelt bennünket, hogy elhozzuk nektek a legnépszerűbb mese- és számítógépes hősöket, így a kicsik mindig szívesen fogják viselni ezeket a ruhákat. Nézz szét és tedd a kosárba a gyerkőc kedvenceit!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Gyerek ruházatunkban gyerek fehérneműket kisfiúk és kislányok számára is kínálunk, a kislányoknak vásárolhatsz három darabból álló szettet díszdobozban, trikószettet vagy pedig nagyon mutatós trikó-bugyi szettet. A kisfiúk részére boxereket, alsókat és különféle trikókat találhatsz.

A méretek

Az egészen kicsiknek is tudsz nálunk vásárolni, alsóink a 92-es mérettel kezdődnek, ez a méret kb. 2-3 éves gyerekek részére megfelelő. A bal oldali méretszűrőn pipáld be a keresett nagyságot, így csak a neked megfelelő termékek fognak megjelenni. Nagyobb méretünk a 152-158, ami a kiskamaszok részére lesz tökéletes.

Fiú gyerek fehérnemű

Ha bepipálod a fiúknak kockát, akkor megjennek a fiúknak való fehérneműink. Vannak kisfiúk, akik a boxeralsót szeretik, de vannak, akik a hagyományos alsót érzik kényelmesnek. Attól függően, hogy a kicsid miben érzi magát jól, választhatsz a különböző minták közül. A trikó nagyon jó választás, mivel egy meleg, puha alsó réteg a ruha alatt. Így egész nap melegíteni tudja a gyermek testét, derekát, és nem fog megfázni.

Kislány fehérneműk

Kislány atlétáink nagyon kényelmesek és csinosak. Van spagettipántos és normál trikónk is, ha a gyermek esetleg azt jobban szereti, hiszen az semmiképp nem tud lecsúszni a válláról. Spagetti pántosból Mancs őrjáratost és Katicabogár és Fekete macska kalandjai mintás atlétát tudsz vásárolni, normál atlétából pedig Peppa malacosat és Katicabogár és Fekete macska kalandjai mintásat.

A trikó-bugyi szetteket 98-as mérettől kínáljuk 134-esig. Mintájukat tekintve Minnie és Peppa malac közül választhatsz, többféle színben. A kislányok nagyon boldogok lesznek, ha reggelente ezt készíted ki nekik, vásárolj belőle többet, hogy minden napra jusson! Kislány bugyiból Harry Pottereset kínálunk.

Mesefigurák

Fontosnak tartjuk azt, hogy mind a kislányok, mind pedig a kisfiúk megtalálják nálunk kedvenc mesehősüket, ezért széles választékot kínálunk belőlük. 

Bolondos dallamok mintával Space Jam klasszikus kisfiú alsót találsz 2-8 éves korig. A Bosszúállókban vagány, két darabból álló boxeralsót kínálunk 2-8 éves korig, valamint 3 darabos normál kisfiú alsót. Brawl Stars boxereinket kétdarabos szettben 6-13 évesek részére vásárolhatod meg.

Harry Potter mintával két darabos boxereket 6-12 éves korig, valamint kislány bugyikat találsz, Jurassic worldben várják a dinók a kisfiúkat 2 db-os boxerekkel. Katicabogár és Fekete macska ott díszelegnek a kislány atlétákon, a Mancs őrjárat pedig a fiú boxereken, alsókon, trikó-alsó szetteken és a kislány atlétákon őrködik.

Mickey és Minnie a kislányoknak kínálja trikó és alsó szettjeit, a Minecraft fiú alsók széles választékával hívja a kisfiú rajongókat. Peppa malacnak a lányok örülhetnek atléta-bugyi csomagban, a Pizsihősök a fiúk boxeralsóját díszítik.

Pókember sosem maradhat le a kínálatból, ahogy a Pokémon sem, Sam, a tűzoltó pedig kisfiúk alsóruháján vigyáz a melegre. Super Márió, Tom és Jerry és a Verdák a boxerek motívuma, az Xbox pedig a kisiskolások alsóneműit díszíti.

Hatalmas választékunkban megtalálhatod a kicsit kedvenceit, válogassatok együtt!