Mancs Őrjárat

Légy üdvözölve Ryder és barátai körében itt nálunk! Az itt található összes termékünket a Mancs őrjárat tagjai díszítik. Ha nálatok is épp az édes kutyusokért rajong a gyerek, akkor bizony érdemes szétnézned!

Lentebb nem még egy ezredik plüsst vagy figurát találhatsz. Nekünk ugyanis fontos, hogy hasznos kiegészítőkkel tudjunk ellátni minden családot. Éppen ezért édes ágyneműket, ovis csomagokat, törölközőket, pihe-puha párnákat, étkészletet és sok más dolgot találhatsz, fiús és lányos kivitelben egyaránt.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Sokat hallod a gyerektől, mégsem tudsz igazán semmit a Mancs őrjáratról?

Ne aggódj, összefoglalunk mindent, amit csak tudnod kell erről a különleges, aranyos kis meséről. A Mancs őrjárat a gyerekek egyik kedvence. Leginkább az óvodásokhoz állnak közel a karakterek, Ryder és édes kutyus barátai. Amerikában már 2013-ban megjelent, itthon a Nick Jr. és az RTL Kölyökklub sugározza. Egy rész 22 perces, éppen ezért a nagyobbacska ovisokat köti le inkább a mese. Az animáció jelenleg az ötödik évadnál tart, ebből is könnyen meg lehet állapítani, mekkora rajongótábort is gyűjtött az évek során. Izgalmas mese, sok-sok fordulattal, mégis egyszerű történetmeséléssel, amelyet kisebbek és nagyobbak is könnyen követni tudnak. 

A Mancs őrjárat otthon

Amikor egy óvodás gyerkőc felfedezi a különböző mesék világát, megkezdődik a mánia-időszak, azaz az a néhány év, amikor mindenből is meg kell szerezni azokat a termékeket, amelyek a kedvenc mese jegyében készültek. 

Két dolgot lehet ilyenkor tenni. Vagy beszerzed az éppen aktuális mese karaktereiből az összes plüsst és játékot, vagy okosabban állsz a helyzethez. Jobb, ha hasznos termékeket szerzel be, ugyanis az óvodás gyerkőcök nagyon gyakran megváltoztatják, kiért vagy miért rajonganak. 

Ha a Mancs őrjárat több mint néhány hónapig a szerelem-mese, azt ajánljuk, hogy nézz körül itt a Mancsos termékeink között! A kedvenc rajzfilmmel díszített termékek, nem csupán jól néznek ki, de hasznodra is válhatnak. A kedvenc karakterével díszített pohár és kulacs például ösztönözni fogja a kicsit arra, hogy többet igyon. 

Egy kicsi gyerkőcnek persze szüksége van az oviban is dolgokra, például oviszsákra és ágyneműre. Szerencsére nálunk fiús és lányos Mancsos kiegészítőket is találhatsz, amelyekre a pedagógusoknak lesz szüksége a mindennapok során.

Biztosan neked is van egy kedvenc bögréd, kiskanalad, tálad otthon. Az óvodások, amikor kezdik tanulni a villa és kanál használatát, ezt szívesebben teszik olyan eszközökkel, amelyeket rajzfilmfigurák díszítenek. A terítést is könnyebb ezekkel megtanulni, ráadásul a mi étkészletünk méretei ideálisak. Ezek neked is segíthetnek, amikor szedsz a gyereknek egy adagot az ebédből, hiszen ő még jóval kevesebbet eszik, mint Ti, ám egy átlagos tányérba könnyű elméretezni az adagot. 

Amikor nem csak egy mese a leg-leg…

Ahogyan azt már említettük a legtöbb gyereknek nem egy mese az egyetlen kedvence. Szerencsére itt nálunk minden mese helyet kap! Nálatok mi a másik nagy favorit? Egy háztartásban egyébként is szükség van több tányérra, pohárra, evőeszközökre, ágyneműre. Ha két-három imádott mese is helyet kapott gyermeked szívében, érdemes mindegyikből inkább használati tárgyakat, szobai dekorációkat, textíliákat beszerezni.

Ha pedig esetleg termékeinkkel kapcsolatban kérdés merülne fel benned, nyugodtan fordulj hozzánk! Szívesen válaszolunk mindenre, legyen szó a szállításról vagy egy adott termékről.