Mancs Őrjárat

A Mancs Őrjárat mesehős mintás termékek igazi mesebirodalommá varázsolják a gyermeked szobáját. Nézz körül a webáruházunkban és válogass a minőségi mesehős karekter mintájú termékeink közül, és váltsd valóra álmát. Legyen az akár ágyneműhuzat vagy polártakaró esetleg egy szülinapos party kellék

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A Mancs őrjárat egy nagy sikerű animációs sorozat, melyben Ryder és a 7 kiskutyus azon dolgoznak, hogy megmentsék városukat. Küldetéseikben ott segítenek, ahol kell. A kis csapatot Ryder vezeti, a kutyák -Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye és Everest- pedig saját kis járműveikkel mentik ki a bajba jutottakat.

Mancs Őrjárat mesehős mintás termékek igazi mesebirodalommá varázsolják a gyermeked szobáját. Nálunk biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot, kiegészítőt, fiúknak, lányoknak, névnapra, születésnapra, ballagásra. Felnőtt méretű ágyneműhuzat szett, gyerekágynemű, polár takaró, törölköző vagy párna, nem csak a gyerekszobában, hanem az óvodában is elengedhetetlen holmi. Megkönnyítjük az iskolások első napjait is, mert a mancs kutyusokkal mintázott tolltartó, iskolatáska, tornazsák, és egyéb felszerelés, biztonságot nyújtanak, hisz kedvenc mesehősei kisérik el a gyerekeket az iskolába.