Termékek szerint

Partykellékre sokszor szükségünk van, legyen szó gyermek- vagy felnőtt buli szervezéséről. Amikor gyermekünk eléri azt a kort, hogy szülinapi bulira vágyik, akkor mi, szülők természetesen azt szeretnénk, ha emlékezetesre sikerülne a party, és minden vendég élményekkel gazdagodva térhetne haza. Ehhez szükségünk lesz mindenféle partykellékre, amivel fel tudjuk dobni a megtervezett eseményt. 

Ha házassági évforduló vagy bármi más, felnőtt összejövetelt tervezel, oldalunkon ekkor is rengeteg kiegészítőt találhatsz ahhoz, hogy az elképzelt buli pontosan úgy sikerüljön, ahogy azt megálmodtad!

Mire is lesz szükséged egy szuper buli lebonyolításához? Bemutatjuk neked kínálatunkat, amivel egyrészt kompletten felöltöztetheted a lakást, valamint azokat a kiegészítőket, amik mindenképpen szükségesek egy jól sikerült bulihoz.

Dekorációk

Ebben a kategóriában a lakás feldíszítéséhez szükséges díszeket találod. 

Az asztaldíszek jópofán mutatnak a terített asztalon, de ebben a kategóriában találod meg az ültetőkártyákat, amiket akár esküvők vagy egyéb családi események alkalmával tudsz használni. Itt találhatod meg a díszítőpálcákat, a konfettit, a szerpentint, mindegyiket rengetegféle változatban, valamint a poháralátéteket.

Happy Birthday felirattal már belépéskor megadhatod a vendégek alaphangulatát, erre a kategóriára kattintva többféle felirat közül választhatsz. Feldíszítheted a szobát különböző mesefigurás zászlófüzérrel, szalagdekorral, lampionnal. A fali poszterek nagyon látványosak, a a felhő ajtófüggöny pedig biztosan minden gyerek kedvence lesz.

Itt találod a hazánkban is egyre népszerűbb pinata játékot, amit cukorkával kell megtölteni, és a gyerekeknek csukott szemmel kell meghúzniuk egy szalagot. Amikor a helyes szalagot meghúzzák, akkor a cukorkák kipotyognak, amit a gyerekeknek gyorsan össze kell gyűjteniük. 

A lufi, mint a legviccesebb partykellék

Egy lufi mellett senki sem tud elmenni anélkül, hogy el ne kezdené ütögetni, játszani vele, ezért minden party kötelező eleme. A lufi készülhet hagyományos anyagból, de nagyon népszerűek a fólialufik, amik akár ballagásra, diplomaosztóra is remek ajándéknak számítanak. Ebben a kategóriában rengetegféle lufi közül tudsz választani.

Az evőeszközök

A party evőeszköz nagyon hasznos kiegészítő. Egyrészt feldobja az asztalt, másrészt pedig praktikus, mivel a buli végén egyszerűen kidobható, és nem kell mosogatni. Vásárolhatsz háromféle méretű tányért, rengetegféle poharat, de találsz itt szívószálakat, szalvétát és asztalterítőket.

Gyertyaválasztékunk

Akár számgyertyát, akár sima egyenes gyertyát szeretnél, mindegyiket megtalálod mesehősös változatban, feliratozva, többféle színben és formában.

Meghívó a partyra

Nagyon fontos, hogy minden vendég időben értesüljön a buli időpontjáról. Ezekkel a party meghívókkal biztosan nem fogja senki elfelejteni a bulidat. A gyerekek kedvenc mesehőseiből bátran válogass, és válaszd ki a kedvencét. Ha tud már írni, akkor megírhatja ő is a meghívót, ha még nem, akkor írd meg te, ő pedig rajzoljon rá valamit, vagy rajzolja rá a meghívott ovis jelét.

Jelmezes buli

Minden gyerek kedvence, amikor belebújhat valaki bőrébe. Lehetnek akár szuperhősök vagy bármilyen meseszereplők. Ebben a kategóriában több jelmezt találsz, különféle méretekben. A jelmez-kiegészítő kategóriában arcfestő készletet, sminkeket, hajsprayt és egyéb vicces dolgokat találhatsz.

Ajándéktasakok

Itt rengeteg ajándékzacskót nézhetsz meg, amibe beleteheted a megvásárolt ajándékaidat.

Tedd a kosárba, amik megtetszettek, és indulhat a PARTY!