Party kellék

Partykellékek

Nincs is jobb, mint a legmenőbb bulit megszervezni a gyermekednek! Persze ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, szükséged van a legmenőbb partykellékekre is! Na és mi lehetne menőbb, mint egy olyan zsúr, ahol az összes dekoráció, tányér, pohár és szalvéta a gyermeked kedvenc mesehősével van díszítve?!

Itt az oldalunkon biztosan találsz olyan dekorációt, kellékeket, amelyek a kicsi ízlését is elnyerik! Ha már nagyobbacska a szemetek fénye, akkor persze kérdezd meg őt is, hogy milyen mintának örülne a legjobban, hogy a buli tökéletesen sikerülhessen!

Hogyan lehet a mesehősös partykellékekkel tökéletes a gyerekzsúr?

A óvodás és kisiskolás gyerekek számára a születésnapok mindig igazán mágikus napok. Végre eljön az a nap, amely csak az övék, amelyet kisajátíthatnak, amely csak azért van, hogy őt ünnepelje mindenki! A legtöbb gyerkőcöt az teszi a legboldogabbá, hogy a barátaival is megünnepelheti a nagy napot! Ilyenkor a szülők a gyerkőc segítségével kiválasztják a buli témáját, majd a szülők megírják a meghívókat, mikor elkészültek, beviszi magával az oviba vagy a suliba, és kiosztogatja őket.

Van egy jó tanácsunk minden anyukának és apukának! Egy gyerekzsúr megszervezése akkor lesz igazán jó hangulatú, ha a bulira vagy minden gyerkőc hivatalos, vagy csupán a kicsi néhány barátja. Mi az előbbi opciót minden olyan szülőnek ajánljuk, akiknek a gyermeke még ovis, hiszen a csoportokban még hihetetlen viharokat kavarhat az, ha egy-két gyerkőc kivételével mindenki hivatalos. 

A partykellékek terén nyilvánvaló, hogy a poharak, szalvéták és tányérok a legfontosabbak. Ezekből mindenképp többet kell beszerezni, mint ahányan megvannak hívva, hiszen ezek gyorsan elhasználódnak!

Érdemes egy alkoholos filcet is kitenni valahova, amit csak a felnőttek érnek el, és a poharakra rajzolni a gyerekek jelét, vagy ráírni a nevüket, így senki nem iszik majd véletlenül a másik poharából.

Természetesen gyertyákra, lufikra, asztalterítőre és mókás szívószálakra is szükségetek lesz, hiszen ezekkel lehet a dekoráció is tökéletes! Figyeljetek oda arra, hogy ugyan a mesehős lehetőleg legyen ugyanaz mindenhol, a színek legyenek picit eltérőek, hogy a dekoráció egésze ne legyen unalmasan monokróm.

Azért, hogy a bulinak legyen egy fénypontja is, érdemes beszerezni egy színes pinatát, amit a gyerekek vagy épp a szülinapos széttörhet. A figurából kieső cukorkák mindenkinek örömet okoznak majd, nem csupán az ünnepeltnek. 

Oké-oké, tudjuk ám, hogy kihagytunk valamit! A megfelelő dekoráció nagyon fontos részei a plakátok és girlandok, természetesen ezeket sem szabad kihagyni! Ha kültéri ünnepségről beszélünk, akkor a girlandokat részesítsd előnyben, ha pedig beltériről, akkor az ajtóra és a falakra is rengeteg különböző girland és poszter kerülhet! Ne felejts el játékokról is gondoskodni, hogy a gyerekek igazán jól érezzék magukat!

Na és mi lesz a gyerek ajándékával?

Természetesen azt pontosan fogod tudni, hogy a kicsi szíved mire vágyik a legjobban. Ám érdemes a szülőknek esetleg egy rövid üzenetet írni, minek örülne a gyerkőc, illetve akár Ti is körülnézhettek az oldalunkon! A nagy szülinapi ajándék mellé egy-két új mesehősökkel díszített tárgynak még biztosan örülne a gyermeketek! Ilyen ajándék lehet kislányoknak az ékszeres doboz, kisfiúknak pedig egy menő karóra! 

Ha pedig esetleg bármi kérdés felmerülne benned, nyugodt szívvel keress fel minket! Nagyon szívesen válaszolunk minden kérdésetekre!