Kiemelt ajánlatok

Drága anyukák! Ha Ti is azok közé az emberek közé tartoztok, akik szeretnek minden szükséges dolgot kedvezményesen beszerezni, ez itt a Ti szekciótok! Kiemelt termékeink között folyton változó, éppen leárazott termékeket találhatsz.

Ovisoknak, iskolásoknak kedvenc mesehősükkel díszített vagány fiús vagy csodaszép lányos lakástextilek, iskolai és ovis kellékeket találhatsz itt, illetve konyhai és gyerekszobában használt kiegészítőket is. Ide mindig érdemes visszatérned, mert minden alkalommal találhatsz valamit, amire szükségetek van!

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A kiemelt termékek kellemes világa

Vannak olyan textíliák, ovis és iskolai cuccok, amelyekből időről időre újat kell rendelni. Ilyen lehet például a kedvenc ágynemű, ami annyira hozzánőtt a gyerekhez, hogy gyakorlatilag nem is engedi, hogy mást húzz fel az ágyára. Na meg persze az a helyzet is ismerős lehet, hogy a gyermeknek évről évre megváltozik a kedvenc mesehőse. Ilyenkor persze arra vágyik, hogy mindent, ami körülveszi, cseréljetek le. Az ágynemű, a tolltartó, a kulacsa és minden más az adott mesehős arcával legyen díszítve. Ez a mi segítségünkkel egy egészen egyszerűen teljesíthető kérés. Persze mindenki jobban szeret akciós áron vásárolni, éppen ezért hoztuk létre ezt a szekciót oldalunkon. 

Egy másik fontos alkalom, ha a gyerkőcnek születésnapja van. Ha szeretnél neki zsúrt rendezni, abban is tudunk segédkezni. Webáruházunk kínálatában minden olyan kelléket megtalálhatsz, amelyekre egy igazán tökéletes zsúr alkalmával szükségetek lehet. Poharakat, tányérokat, lufikat, gyertyákat, asztalterítőt, szívószálakat, dekorációs elemeket, sőt meghívókat is, amelyekkel minden ovis és iskolás társat meg lehet hívni a buliba!

Akciókat itt is vagy egyes kategóriákon belül is megtalálhatsz. Ha beállítod, hogy a kategóriákon belül ár szerint növekvő sorrendbe rendezze a termékeket a rendszer, akkor pillantok alatt láthatod, hogy a számotokra éppen fontos termék le van-e árazva. 

Miért fontos, hogy a gyerkőcöt a kedvenc mesehősével vedd körbe?

Sok szülő gondolja úgy, hogy teljesen mindegy, mivel veszi körbe gyermekét. Amíg van egy takarója és párnája, tolltartója, egyéb iskolaszerei, az éppen olyan jó, mintha valami más díszítené.

Nos, ezeket a szülőket szeretnénk beavatni abba, hogyha a szemük fényét az iskolában a kedvenc mesehőse veszi körbe, annak két nagy előnye is van. Az elsődleges az, hogy főleg alsóban a kedvenc karakter jelenléte megnyugtatja őt. Iskolába már nem nagyon szabad bevinni alvós játékot, egyéb kisebb-nagyobb társat, hiszen az iskolás gyerekek ehhez már “nagyok”. Azonban ha a Tini Nindzsa Teknőcök, Mickey, Barbie, Verdák és Disney hercegnők borítják a tolltartót, a táskát, a tornazsákot, akkor ezek megteremtik a gyermek köré azt a minimális mesevarázst, amelyre alsóban még minden gyereknek szüksége van.

A másik fontos előnye annak, ha a gyerkőcöt a kedvenc mesehősei veszik körbe, az az, hogy ezekre a tárgyakra a legtöbb gyerek nagyon vigyáz, hiszen ez válik a kedvencükké. A logikája ennek sem bonyolult: ha rajong Pókemberért, akkor a pókemberes kulacs lesz a mindene. Arra vigyázni fog, oda fog figyelni, hogy mindig hazavigye, ha csak egy sima piros kulaccsal indul el, nagyobb rá az esély, hogy bent hagyja vagy elveszíti.

Vond be a gyereket is a válogatásba, hogy a különböző termékek még fontosabbá, különlegesebbé válhassanak számára!