Ovis méretű paplan-párna szett

Légy üdvözölve, itt az Eking különleges, ovis méretű paplan és párna szettjei között! Ezek a finom puha ágyneműk pillanatok alatt elnyerik majd gyermeked tetszését. A szettek minden darabja prémium minőséget kivétel, I. osztályú magyar termékek. Antiallergén töltettel készülnek, bőrbarátok.

A szetteket két méretben veheted meg, az egyiknél a paplan 90 x 140 cm-es, a párna 40 x 50 cm-es. Ez a méret a kiscsoportosoknak és esetleg a középsős gyerkőcöknek megfelelő. A másiknál a paplan 100 x 135 cm-es, a párna pedig 40 x 60 cm-es. Ebben pedig a középsős és nagycsoportos fiúk és lányok tudnak kényelmesen szundikálni.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Mire kell odafigyelni, amikor ágyneműt veszel az ovis évekre?

Az óvodáskor az, amelynek kezdetén szülőként el kell búcsúzni néhány dologtól. Először is, a gyermeked szobáját át kell rendezni. Egy 3-4 éves nagyfiú/nagylány ugyanis nem fogja engedni, hogy pillangók vagy pöttyök kerüljenek a szobája falára, ha neki nem tetszik. Egy ennél jóval fontosabb része azonban a gyerkek növekedésével járó változásoknak az, hogy le kell cserélni szinte mindent, ami körülveszi őket. Az ágyat, az asztalt, sőt az ágyneműt is ki fogja szépen nőni, nem csak a ruhadarabjait. 

A paplan és párna szettek cserélése jelenti talán a legnehezebb feladatot. Míg a huzat kiválasztása viszonylag egyszerű, addig a töltet annál nagyobb fejtörést okozhat. Egy rosszul kiválasztott darab ugyanis allergiás reakciók sorozatát válthatja ki bármelyik gyermekből. Mi minden termékünk minőségére odafigyelünk, főleg textíliáinkra.

Az Eking-féle ovis méretű paplan-párna szettek ideálisak minden ovis számára

A mi ovis méretű paplan és párna szettjeink, ahogyan arra a neve is utal, ideális méretűek. A felnőttek takarója még túlságosan nagy lenne egy ovis számára, könnyedén maga alá gyűrheti az anyagot, ami aztán akár az éjszaka közepén is felébresztheti őt. 

Ami a méreteknél is jelentősebb jó tulajdonsága a mi textíliáinknak, hogy ezek antiallergén anyagból készülnek. Ez azt jelenti, hogy az érzékeny gyerkőcök is - például akik asztmások - használhatják. Anyaguk ráadásul teljesen bőrbarát, szóval ha szemed fényének sikerül “kibújtatnia” a huzatából a paplant, akkor sem fog bőrirritációval ébredni. 

Természetesen, mint minden termékünk, az ovis méretű paplan és párna szettjeink is I. osztályú magyar termékek.

Mi más kell még egy ovis ágyikóba?

A 3-6 évesek új ágyába az óvodai textíliák közül egy új lepedőnek mindenképp be kell kerülnie. Mind közül a gumis változatok fogják magukat legkönnyebben belopni magukat a szívedbe. Ezeket ugyanis, ha egyszer felhúztad, akkor ha egész éjjel ficánkolni van kedve gyermekednek, akkor is gyűrődésmentes marad. 

Ha már ovis méretű ágyneműről van szó, természetesen magát a huzatot is jól átgondoltan kell beszerezni. Mi azt ajánljuk, hogy egy olyan mintát válassz, amely közel áll a gyermeked szívéhez. 

Említettük már, hogy egy ovis esetében már nem feltétlenül az a legjobb taktika, ha egyedül kiválasztod azt, ami az ő szobájába kerül. Nos, az ágyneműhuzattal is ez a helyzet, szerintünk inkább vegyétek meg közösen!

Ne feledd, az oviba legjobb ugyanolyan mintás kiegészítőt bevinni, mint ami otthon van, hiszen az ismerős külső és az otthoni öblítő illata megkönnyíti az elalvást gyermeked számára az óvodában. 

Szükséged lenne egy kis segítségre?

Abban az esetben, ha felmerült volna benned valamilyen kérdés termékeinkkel, esetleg a szállítással kapcsolatban, nyugodtan keress fel minket elérhetőségeink egyikén! Szívesen adunk választ mindenre!