Ovis méretű paplan-párna szett

A paplan párna szettünk, kíváló minőségű I. osztályú magyar termék. Egyszerűen kezelhető, bőrbarát, antiallergén töltettel egybevarrva készülnek.

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

Az antiallergén paplan párna szett (garnitúra) kíváló minőségű, I. osztályú magyarországon gyártott termékünk. A megfelelő paplan ugyanolyan fontos a pihentető alváshoz, mint a megfelelő ágyneműhuzat. Ovis méretű paplan párna szett, nem csak otthon lehet a gyermekágy része, hanem az ovodába is alukálhat benne a gyermek ezzel biztosítva számára az otthoni hangulatát és nyugodt pihenését. 

1 db lapos párnából és 1 db átlagos vastagságú paplanból állnak. Kétféle méretben 100x135cm 40x60cm és 90x140cm 40x55cm kapható. Ezek az ovis paplanok és párnák moshatóak mosógépben, így tisztításuk nagyon kényelmes, gyors és egyszerű. Bőrbarát, légáteresztő anyagának köszönhetően, egyenletes hőmérsékletet biztosít, hozzájárulva ezzel gyermeked nyugodt pihenéséhez. Fontos, hogy a gyermek ilyen textíliákban hajtsa álomra fejét. A mérete a normál óvodai méretnek megfelelő, így tökéletes választás otthonra és oviba egyaránt.

Ágyneműhuzattal, szettben még kedvezőbb áron vásárolhatod meg.