Felnőtt méretű ágyneműhuzat pamut

Mesefigurás pamut ágyneműhuzatot keresel, de felnőtt méretben? Nálunk jó helyen jársz, mert nem csupán gyerekméretben, de felnőtt méretben is rengeteg fajta mesehősös ágyneműhuzatot kínálunk. Akár saját részre keresel, akár a gyerekszobába, biztos, hogy a kedvenc mintázattal ellátott huzatot megtalálod.

A 100% pamutból készült huzataink kellemes tapintásúak és színtartóak, akárhányszor is mosod, megőrzik eredeti színüket és minőségüket. Burkold Te is a kedvenc mesefigurád varázslatos világába az ágyneműt! Nézz körül a kínálatban, és válassz fiús, lányos vagy állatos huzatot!

Felnőtt pamut ágyneműhuzat a gyerekszobába

Ha kinőtte gyermeked az ágyneműjét, bizony szükséges a csere, és ezzel együtt természetesen az ágyneműhuzatot is a megfelelő méretben kell megvásárolni. Ha gyermeked ragaszkodik a kedvenc mesehőséhez, és nem szeretne „felnőttes” ágyneműhuzatot, akkor sincs semmi probléma, ugyanis felnőtt méretben is megtalálod webáruházunkban az összes népszerű mesehőssel mintázott huzatot. Hogy megkönnyítsük a válogatást, külön kategóriákba rendeztük, nemek és témák szerint. Megtalálod a lányoknak, fiúknak való textileket, illetve az állatos mintával ellátott ágyneműhuzatokat. Minden szettünk kétrészes, ami egy 140 x 200 cm-es paplanhuzatból és egy 70 x 90 cm-es párnahuzatból áll. Cipzárosak, így egyszerű a csere mosás előtt.

A legkeresettebb Disney hősöket nálunk megtalálod!

A Disney ágyneműhuzat már nemcsak gyermek, hanem felnőtt méretben is elérhető. Ha cseperedő gyermeked továbbra is nagy rajongója a meséknek, vagy Te szereted a mesék lenyűgöző világát, akkor óriási választék vár a mesefigurás ágyneműhuzatokból már felnőtt méretben is.

A minőség mellett az is fontos számunkra, hogy mindenki megtalálja a számára kedves karaktert, mesehőst. Ezért kínálatunkban az összes népszerű és aktuális Disney karaktert felsorakoztattuk. A legnépszerűbbek: Jégvarázs, Jégvarázs 2., Minnie, Peppa malac, Mancs Őrjárat, Minecraft, Harry Potter, Fortnite.

Ha gyermeked inkább az állatokért rajong, akkor is széles választék áll rendelkezésedre, mindegy, hogy a kutyákért, cicákért, lovakért vagy egzotikus állatokért van oda.

Különleges pamut ágyneműhuzat felnőtteknek

Ha nem kedveled az egyszínű ágyneműhuzatokat, és szeretnéd feldobni a hálószobát egy különleges mintával, akkor pont jó helyen jársz nálunk. Egzotikus állatokat „költöztethetsz” a hálószobába, vagy a szavannák világa is megelevenedhet az ágyadon.

Az biztos, hogy nagyon különlegesnek és egzotikusnak számítanak az állatmotívumos és szafari stílusú ágyneműk, bármelyik hálószoba hangulatát feldobják.

Egy szép ágynemű, ráadásul 100% pamut anyagból, nagyon praktikus és kellemesen puha érzést biztosít. Különösen sima és hűvös érzetet kölcsönöz.

Nagy méretű ágyneműd azonkívül, hogy minőségi és pamut, még mesés is! A kétrészes szettek gyönyörű mintákkal várnak, hogy ne csak álmodd, hanem éld is át a mesevilágot! Válaszd ki a kedvencedet, hisz, felnőttként sem kell lemondanod a mesékről! Egy jó történet beindítja a fantáziát, és a képzelőerő rengeteg élménnyel ajándékozhat meg. A nagyobb gyerekek és felnőttek is épp úgy szeretnek belecsöppeni a mese világába, mint a kisgyerekek. A kedvenc hősök megszínesítik a mindennapokat, csak úgy, mint a színes, mintás ágyneműk a hálószobádat. Fedezd fel a gazdag ágynemű választékunkat, és vedd meg a kedvencedet.