Ovis méret

Üdvözlünk itt az ovis méretű táskák és hátizsákok között! Mind ideális társai lehetnek gyermekednek egy óvodai kirándulás vagy akár a mindennapok során. 

A mi kiegészítőinkben tökéletesen elfér egy kulacs az uzsonnásdobozzal, és még extra hely is marad, ahova a kincseket és játékokat be lehet suvasztani. Nézzetek körül közösen, és találjátok meg nálunk a kiváló minőségű, állítható vállpántos, cipzáros, párnázott vállpántokkal ellátott táskák között a nektek leginkább tetszőt! Számos minta vár titeket, biztosan találtok megfelelőt széles kínálatunkban

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

A táskahordás már óvodáskorban is igazán fontos. Ez segít felelősségteljesebbé válni már ebben a fiatal korban is. Ha nem vittétek el a nagyihoz a kedvenc plüsst vagy játékot, akkor az nem a ti, hanem az ő hibája, hiszen nem tette el gondosan. Az oviban is csak akkor tudja megmutatni az új figuráját a többieknek, ha elpakolta reggel. Ezzel felkészítheted arra, hogy amikor majd iskolás lesz, magától, egyedül tudja bepakolni másnapra a cuccait. 

Persze egy táskának meg kell felelnie bizonyos feltételeknek ahhoz, hogy megérje beszerezni. Ilyen például az, hogy a vállpántjai párnázva legyenek, illetve az, hogy minimum egy uzsonna is elférjen benne. 

A mi ovis méretű táskáink és hátizsákjaink képesek megfelelni a szülők és a gyerekek elvárásainak is

Az oldalunkon található táskákat alaposan válogattuk ki, mielőtt kínálatunkba kerültek volna. Csapatunk tudja, hogy a szülők számára a kényelem és a méret, a gyerekeknek pedig a kiegészítők mintája a legfontosabb. Az ovisok számára készült termékeinket éppen ezért díszítik a kisfiúk és kislányok legkedvesebb meseszereplői, focicsapatai, állatai. Az anyukák és apukák legnagyobb örömére a mi ovis méretű táskáink ideális méretűek ( 35 x 25 x 12 cm) a gyerkőcök számára, a vállpántjaik tömöttek és állítható hosszúságúak, a kényelmesebb viselés érdekében. Minden darabban elfér legalább egy uzsonnásdoboz és egy kulacs, így egy kirándulásra is elkísérhetik gyermekedet. 

Hogyan válasszatok a lehetőségek közül?

Hatalmas választékunk gyakran okoz fejfájást a családoknak, hiszen nem könnyű Minnie egér és Bing vagy épp a Verdák és a Mancs őrjárat közül választani. A döntés meghozatalában egy dolog tud nektek segíteni: ha megnézitek, hogy milyen a kialakítása a táskáknak. Minden hátizsákunk ideális méretben az ovisok számára. Abban azonban eltérnek, hogy hány zsebbel és tárolórésszel rendelkeznek. 

A lehetőségek között találhattok egy és két tárolóval rendelkező darabokat is, néhány még oldalt is rendelkezik két zsebbel. Azokat a darabokat, amelyeknek 3-4 zsebe is van, a kirándulásokra ajánljuk, hiszen az esernyő, az uzsi és az izgalmak közben szerzett kincsek is elférnek bennük. Az egyfakkos verziók a nagyi és az ovi meglátogatására alkalmasak, ahova csupán a kulacsot kell elpakolni, a maradék helyet fel lehet tölteni játékokkal.

Tesióra? Edzés? Iskolakezdés?

Ezekben is mind tudunk segíteni! Az Eking széles táskaválasztékában minden eseményre megtalálhatod a megfelelő méretű és kialakítású társat! Természetesen ezeket is mind olyan karakterek és minták dekorálják, amelyek közel állnak a gyerekek szívéhez. Nyugodtan válogathatsz ezek között is, hiszen mind prémiumminőségű, strapabíró termék.

Ha pedig esetleg segítségre lenne szükséged a válogatás során, nyugodtan fordulj ügyfélszolgálatunk munkatársaihoz! Szívesen segítünk neked mindenben, legyen szó a szállításról, termékeinkről vagy épp a raktárkészletünk állapotáról.