Párna/Párnahuzat

Párna és párnahuzat

Délutáni alvás az oviban? Utazás a nagyihoz vagy egy nagy nyaralásra? Otthoni pihenés? Egyik sem lehet tökéletesen nyugodt a megfelelő párna és párnahuzat nélkül! Mitől lesz egy óvodás vagy kisiskolás gyerkőc számára tökéletes egy párna? Egyértelműen a mintája határozza meg, hogy mennyire lesz az adott darab a szíve csücske. 

Nálunk minden gyermek megtalálhatja az ő kedvenc mesefigurájával ellátott párnát, amellyel minden éjszaka és az összes délutáni szundikálás az óvodában tökéletes lehet. Ráadásul a hosszú utakra saját utazópárnával készülhet, amelyről kedvenc meséjének szereplői mosolyognak majd vissza rá!

Miért fontos, hogy milyen a gyerkőc párnája és azon a párnahuzat?

A mély, pihentető alvás minden gyermek számára nagyon fontos! A pici, óvodáskorú gyermekek az alvásból nyerik az erejüket az egész napon át tartó játékhoz. Az általános iskolásoknak már nem csupán a játék miatt kell nagyot aludniuk, de azért is, mert nekik minden nap valami újat kell megtanulniuk az iskolában. A nyugodt, pihentető alvás persze akkor a legtökéletesebb, ha a párna, amire a fejüket hajtják, nem csupán kényelmes, de olyan mintával is rendelkezik, amelyet a gyerkőc igazán szeret. 

Milyen párnákat és párnahuzatokat találhatsz nálunk?

A legkisebbeknek a formapárnákat ajánljuk, amiket egész éjszaka ölelgethetnek! Ezek között találhattok például Binges, hercegnős és Verdás párnákat is.

Az óvodásoknak már egy nagyobbacska párnára lesz szükségük. A nekik való édes párnákat akár ovis ágynemű szetten belül is beszerezhetitek, ám mi azt ajánljuk, hogy otthon is legyen egy ilyen kedvenc párna. Ha otthon és az oviban is ugyanolyan párnával alszik a kicsi, az megnyugtathatja őt délutánonként. A fiús, lányos és állatkás párnahuzatok és párnák között biztosan megtalálhatjátok a tökéleteset.

Ahogy pedig változik a gyerkőc ízlése, tőlünk Marveles, Star Wars-os, Spongyabobos, Lol Surprise-os, Miraculous-os és egyéb édes és menő mintájú párnahuzat közül válogathattok!

Ne feledd, ha a gyermek kötődik a párnájához, na meg az ágyneműje egészéhez, akkor szívesebben is megy aludni! Gondolj csak bele! Mi, felnőttek is akkor vágyódunk jobban az ágyunkhoz, ha az ágyneműnk kényelmes és szép. A gyerekeknél ez még hangsúlyosabb. Nagyon sokáig preferálni fogják azokat a dolgokat, amelyeken kedvenc mesehőseik vannak. Ezzel az apró trükkel lehet motiválni őket nagyon sok napi teendőjük elvégzésére: a folyadék fogyasztásra, a fogmosásra, a tusolásra, na meg persze a nagy és pihentető alvásra is.

Nálunk nem csupán az óvodába találhatsz ágyneműket, hanem akár egyéb lakástextileket is. Az ágyneműkből, párnákból, párnahuzatokból érdemes többet is tartani otthon! Kisebb gyermekek esetében egy lehetséges vitát kerülhetsz ezzel ki, míg a nagyobbak esetében egyszerűen biztosíthatod, hogy amíg mosásban van az első számú kedvenc, a második továbbra is kedvet csináljon neki az alváshoz!

Mesehősök mindenhol!

Ha eddig nem vetted volna észre, hát most emlékeztetnénk! Oldalunkon nem csupán ágyneműt, de sok-sok más kiegészítőt is találhatsz, rengetegféle mesehősös minta közül válogathattok. Ne felejtsd el bevonni a vásárlásba a gyereket! Ha ő maga választhatja ki, hogy mivel szeretné magát körbevenni az oviban, az iskolán belül, és hogy mik legyenek otthon, arra fogja ösztönözni, hogy vigyázzon ezekre. Ráadásul ha nem vagy biztos abban, hogy melyiknek örülne igazán, a közös vásárlás alatt megkérdezheted tőle!