Játék

A játék az egyik legfontosabb tevékenység a gyermekek személyiségfejlődése szempontjából. Ez egy olyan alaptevékenység, melynek végzése örömet okoz a kicsiknek. A játék során fejlődik az értelem, de szociális és érzelmi fejlődés is bekövetkezik. Minden korosztály más és más játékkal játszik, a játékfajták életkorfüggők.

A társasági játékok közösen játszhatók, kiválóan lefoglalják a meghívottakat, ha valamilyen összejövetelre, partira kerül a sor. Remek szórakozási lehetőség kisebbeknek és nagyobbaknak is. Ebben a kategóriában a puzzle-ök, a kreatív játékok és a walkie-talkie kapott helyet.

Ha játékot vagy kreatív játékot keresel, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen nálunk széles választékban találhatsz olyan termékeket, amikkel jól fogtok szórakozni.

Puzzle/memória játék alkategória

Ebbe a kategóriába a kiváló minőségű, változatos puzzle-öket és memóriajátékokat gyűjtöttük össze. Találsz nálunk hagyományos, papíralapú kirakóst, de a kisebbek számára szivacsból készült verziót is árusítunk. A szivacs puzzle akár puha szőnyegnek is megfelel, hiszen összerakva a mérete 61x92 cm. A habtapin szívesen játszanak a gyerekek, mert puha, színes, vidám játszószőnyeg.

A legkisebbek számára a 24 vagy 25 darabos kirakót ajánljuk, gyakorlottabbak már az 50 darabossal is megpróbálkozhatnak. Nagyobbaknak nyugodtan vásárold meg az 500 darabos puzzle-t, és ezt akár közösen is kirakhatjátok. Remek esti elfoglaltság lesz, szánjatok rá minden nap egy kis időt, nagy öröm látni, ahogy formálódik a végső ábra. Ha elkészültetek, akkor akár rá is ragaszthatjátok egy kartonra és kitehetitek a falra, vagy összekeverve újra átélhetitek a kirakás élményét.

Mintákat tekintve kínálunk állatos (dinoszaurusz, állatkert, tyúk), cicás, farmos, kutyás, lovas, Mancs őrjáratos (többféle), óceános (kétféle), Peppa malacos (többféle), traktoros és városos (London és Párizs) kirakókat, válaszd azt a mintát, amit a legjobban szeret a gyermek. A bal oldali szűrővel tudod leszűkíteni a választékot.

Kreatív játék alkategória

Ebben a kategóriában mindent megtalálhatsz, amivel feldobhatod a partit. Kínálunk itt mozaikos habszivacs kreatív szettet, konfettit, kreatív szetteket, műanyag figurákat és party játékokat.

A színes konfetti remek parti hangulatot teremt, szórhatod az asztalra vagy a földre. A műanyag figurák a farm állatait ábrázolják, játszhattok vele többféle szerepjátékot. A Mancs őrjárat kreatív szett egy mágikus filctollat és 24 db képet tartalmaz, az űr habszivacs kreatív szett pedig 4 db képet és 24 ív mozaik habszivacs matricát.

A parti játékok nagyon jó szolgálatot tesznek, ha társaság gyűlik össze, hiszen ezekkel játszva vidáman telik az idő, és remekül lefoglalja a gyerekeket is. Ha megvásárolod ezeket a játékokat, akkor bármelyik gyerekzsúrt pillanatok alatt feldobhatod. Kínálatunkban koronglövő játékot, Disney Jégvarázs party játékot, Nerf 25 db-os party játékot, On the Road 24 db-os party játékot, Hóember 10 db-os party játékot, Minyonok 24 db-os party játékot, Halloween türelemjátékot és Halloween Jojót találhatsz.

A party játékok alkalmasak csapatjátékra vagy versenyzésre, így remek hangulatot teremtenek. Egy buli megszervezése nem egyszerű feladat, gondoskodj a gyerekek elfoglaltságáról is, ezzel megelőzheted, hogy unatkozzanak.

Walkie Talkie alkategória

A Mancs őrjáratos Walkie Talkie kitűnő játék akár a gyerekek, akár a gyermek és a szülő játszik vele, találjatok ki küldetéseket és valósítsátok meg! Vegyétek igénybe a Walkie Talkie segítségét a megbízás teljesítésére!

Ha gyermekzsúrt vagy partit rendezel, akkor válogass a kreatív parti játékok között, amikkel kiválóan fognak szórakozni a vendégek!