Táska

Táska

Iskolakezdés, első nap az oviban, kirándulás, év végi osztálykirándulás, családi nyaralás… Megannyi fontos esemény és nap, amikor minden gyereknek szüksége van egy táskára. Fontos persze, hogy néz ki, ahogy az is, hogy ki vagy mi van rajta. A legtöbb gyerek ugyanis szereti magát körülvenni kedvenc mesemősével.

Velünk ez nem kell, hogy csupán álom maradjon! Oldalunkon megannyi mese szereplőjével díszített táskát találhattok, kezdve a legújabb mesékkel, mint amilyen a Mancs Őrjárat is, egészen a nagy klasszikusokig, mint a Simpson család. Nézzetek körül és találjátok meg minden alkalomra a tökéletes társat!

Óvodástól az iskolásig nálunk mindenki megtalálja az álomtáskát!

Az első óvodai vagy iskolai nap minden gyermek számára egy különleges év kezdetét jelenti. Új kihívások, új izgalmak, új élmények és új barátok várnak rájuk. Legyen szó iskoláról vagy óvodáról, az azonban igazán fontos, hogy a gyerek az ingóságait, játékait majd a tankönyveit magával tudja vinni az intézményekbe. Oldalunkon sok különböző táskát találhattok, sok más sulis és ovis felszerelés mellett, amelyekre minden gyermeknek szüksége van.

A táska azonban mind közül a legfontosabb, hiszen óvodában tornazsákba kerül a torna felszerelés, a váltóruha. Az iskolásoknak pedig természetesen az iskolatáskájukba kerül minden fontos tankönyv. Minden intézménybe magával kell vinnie bizonyos dolgokat a gyermeknek, természetesen az elvárásoknak megfelelően. A nálunk kapható táskákban minden fontos dolog helyet kaphat.

Nem csupán az iskolában és az óvodában van azonban szükség táskára! Egy nyaralás során a gyermekek sokkal inkább örülnek annak, ha saját táskájukba pakolhatják el a szerintük legfontosabbakat. Természetesen ilyenkor a szülőnek be kell elcsomagolni a ténylegesen fontos dolgokat, mint a ruhák, a naptej vagy a szúnyogriasztó, de a készülődést sokkal különlegesebbé tehetjük számukra azzal, ha a plüssállatokat, pizsamát ők tehetik el a saját kis táskájukba. Erre a célra a praktikus hátizsákok és a sporttáskák a legalkalmasabbak.

Van egy esemény, amelyről még nem ejtettünk szót! Az osztálykirándulások. Itt, ha lehet, még fontosabb, hogy a gyerek saját táskájával és pénztárcájával menjen. Ez tuti tipp minden szülőnek. Ha a gyermek ugyanis az uzsonnáját és a kis költőpénzét a kedvenc táskájában és tárcájában viheti, sokkal kevésbé esélyes, hogy elveszíti azt. Hogy miért? Mert az imádott dolgokat a gyerkőcök ritkán hagyják el!

Nem mindegy, mi díszíti a táskákat

Anyukák, egy pillanatra legyetek velünk őszinték! Amikor új táskát választotok, ugye nektek is nagyon fontos, hogyan néz ki? A külső a gyermeketeknek is nagyon fontos, főleg, ha egy olyan tárgyról van szó, amit aztán minden nap hurcibálhatnak ide-oda! Nálunk rengeteg mesehőssel találkozhatnak a gyermekek, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálhatjátok számára a tökéletes táskát. Iskolás, óvodás, de még a kicsi bölcsis gyerkőcöknek is tartogatunk különleges táskákat, amelyekkel öröm lesz minden reggel elindulni. A különböző méretek és kialakítások között egyszerűen meg lehet találni a feladatokhoz leginkább passzoló darabot. 

Minden kislány megtalálhatja a legcsajosabb táskát magának a kedvenc Disney hercegnőjével vagy egyéb meseszereplőjével díszítve. A kisfiúk se csüggedjenek, oldalunkon rengeteg olyan táskát találhatnak, amelyekről Marvel hősök tekintenek vissza rájuk. 

Ha pedig esetleg valami kérdésetek lenne, egyszerűen keressétek fel ügyfélszolgálatunkat!