Gyerek lábbeli

Az öltözék nem teljes a gyerek lábbeli nélkül, ezért a mesefigurákat a cipők, papucsok, benti cipők és mamuszok esetében is elhoztuk nektek! Hogy könnyebben tudj válogatni, két fő kategóriát találhatsz, a gyerek cipőt és a gyerek papucs/benti cipőt. 

A kicsik lába nagyon gyorsan nő, így gyakran vissza kell nézned ebbe a kategóriába, de ez nem is baj, mert lehet, hogy azóta már másik mesehős iránt rajong, így most megveheted neki az újabb kedvencét! A lábbelik esetében nagyon fontos a kényelem, azonban emellett vonzónak is kell lennie, és akkor a kicsid minden alkalommal örömmel fogja felvenni.

Az Eking elkötelezett abban, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon a gyermekek részére. Kínálatunkban Disney mesehősökkel és egyéb népszerű figurákkal díszített ruhák, lakástextilek, ovis csomagok és egyéb kiegészítők szerepelnek, így a lábbelik tekintetében is csak a legjobbakat ajánljuk nektek. Ha gyerekcipőt vagy gyerek papucsot, benti cipőt keresel, akkor a legjobb helyen jársz! Kattints az alkategóriára, és böngéssz a hatalmas választék között!

Gyerekcipők

Ebben a kategóriában kiváló és kényelmes edzőcipőket találsz 22-33-as méretig fiúknak és lányoknak egyaránt. Cipőink nagy része tépőzárral vagy gumis fűzővel és tépőzárral záródik annak érdekében, hogy a gyermek maga is könnyen le és fel tudja venni. Így nagyon könnyen, önállóan fel tud öltözni az oviban, amikor kimennek az udvarra.

Cipőink szintetikus belsővel és szintetikus felsőrésszel készülnek, és a boka része párnázott a kényelem érdekében. Egyes cipőinkhez egy tornazsák is jár ajándékba, így dupla meglepetésben részesülhet a kicsid.

Cipőink egy része világítós, ezt nagyon szeretik a gyerekek, hiszen különlegesnek érzik magukat benne. Mintákat tekintve választhatsz Batman, Bosszúállók, Harry Potter, Jégvarázs, Mancs őrjárat, Mickey, Minnie, Peppa malac és Pókember között.

Gyerek papucs/benti cipő

Ebben a kategóriában 21-33/34-es méretig találsz ovis benti cipőket, otthoni mamuszokat, strandpapucsot, klumpát, bélelt klumpát és flip-flop papucsot, számtalan mesehőssel.

Az ovis benti cipő nagyon fontos, hiszen a gyermek egész napját ebben tölti. Mindenképpen vegyél újat, ha azt látod, hogy szakadt vagy kopott. Ezenkívül minden héten mosd ki. Télen mindig használjatok otthon is mamuszt, nehogy felfázzon a gyermek.

Gyerek lábbeli

A gyerekek lábát óvni kell, hiszen most alakul ki a lábboltozatuk. Jó időben engedd neki, hogy mezítláb szaladgáljon, hiszen a mezítlábas járás remekül fejleszti az egyensúlyérzékét, edzi a talp izmait, stimulálja a talpon lévő reflexpontokat. Azonban ha beköszönt a hűvös idő, akkor vigyázni kell arra, hogy nehogy felfázzon, ezért érdemes a lakásban is mamuszt, benti cipőt vagy papucsot viselnie.

Mindig úgy válassz lábbelit, hogy ne legyen sem túl nagy, sem pedig túl kicsi, mert mindkét esetben egészségtelen lesz a gyermeknek a járás. A kicsi cipő szorítani fogja, ettől a lábujjai begörcsölnek, a körmök megsérülhetnek, és folyamatos fájdalmat érezhet. A nagy cipőből pedig ki fog járni a sarka, így az könnyen kidörzsölődik, vízhólyagos lesz és begyullad, valamint a cipő túl nagy orra miatt a gyermek könnyen elbotlik.

Amikor cipőt vásároltok, akkor nyomd be a cipő orrát, és ott maximum 1-1,5 cm üres tér legyen. Ezáltal a folyamatosan növő láb az elkövetkezendő időkben el fog férni, azonban nem is lesz túl nagy a cipő.

Ha megtaláltátok a gyerkőc kedvenc mesehősével díszített cipőt, akkor válaszd ki a méretet és tedd bele a kosárba. Biztosan vagyunk benne, hogy ez a cipő lesz a kicsid kedvence, főleg, ha egy vagány, világítós cipőt kapott, hiszen ez nagy sláger a gyermekek körében. Szerezz neki örömet, és rendeld meg még ma!